Първоначално изпратено от Babbitt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеХа, ха ха .............изпитваш го подмолно да не е Landlorda ли ? Защото той спомена за среща в Бургас с някакъв архитект. Докато бил на море! Ама Бибитката е бил/а по същото време на св.Константин и Елена .......та не знам . Та за Бургас........ако те интересува нещо ....Ланда се изказа положително за града .
онова нещо (Бибитката) както е тя/той, така може и да е билО едновременно във Варна/Бургас.
Да не се окаже, че е продавач/купувач?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеВидя се мишо на тясно и пак обърна резбата.....прав излезнах
Появата на брокер-трансджендърче предизвика еуфория във форума. Очаквам нови разкази на бабаитката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеХа, ха ха .............изпитваш го подмолно да не е Landlorda ли ? Защото той спомена за среща в Бургас с някакъв архитект. Докато бил на море! Ама Бибитката е бил/а по същото време на св.Константин и Елена .......та не знам . Та за Бургас........ако те интересува нещо ....Ланда се изказа положително за града .Много му е черен пясъкът. Кво ще търси варненец в Бургас
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСамо да те питам. Беше писал/а за някаква среща с някакъв архитект в Бургас. Интересен ми е района. Дай повече инфо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСамо да те питам. Беше писал/а за някаква среща с някакъв архитект в Бургас. Интересен ми е района. Дай повече инфо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BabbittХи, хи, хи. Голямите инвеститори взеха да ми броят жалката комисионна за един апартамент. Не веднъж съм казвала, че българина колкото повече вижда друг да печели дори малко, почва да завижда и да му брои левчетата. Ех мишки мамини.- "стари форумци", "тежки инвестори" разбираш ли....смяхХвайщайте се по-добре на някаква работа, че със соц. помощи апартамент няма да видите. Днес видях, че лепят плакати до практикера в Дружба". Може поне в това да се пробвате.
Мен не ме мислете, аз с три продажби съм вързала бюджета, въпреки, че строя и квартално кафе. Ако слушкате може да ви поканя на почерпошка при откриването. Ей го къде е с метрото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА кво е РазсадникЗвучи ми като На нивата
Не си правя майтап. Този вилает наистина не съм го чувал
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеБерти, стига бе, Разсадника над 50К едва ли ще има сделка, а това са 1,500, ако има кой да им даде 3%
Верно тук стана втора "Бисери и вицове"!Звучи ми като На нивата
Не си правя майтап. Този вилает наистина не съм го чувал
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеТук определено стана забавно след появяването на жената-мъж баббиитт
викаш 3стаен в разсадника и яко съксес партиако наистина си брокер това сигурно ще е удара на петилетката за теб.
да речем сделката да е за 80-90К Е това идва към малко под 2500Е комисион
Верно тук стана втора "Бисери и вицове"!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеПазара на НИ в момента се очертава в чудесна кондиция. Има оживление въввсички сегменти. А септември се очертава още по-"горещ". В момента съм пред финализиране на сделка за тристаен в Разсадника от която ще лапна тлъст комисион. На хората им писна да се задоволяват с малки апартаменти. Предпочитат да хвърлят още 20-30К евра за допълнителна стая в хубаво жилище. Моя аверка от МИРЕЛА пък продаде две студия на един човек в района на посолствата на панорамния път между Бояна и Княжево. Вече се чудим къде да организираме съксес парти и дали да сме само жени или с клиенти и кандидатклиенти. Нали някой трябва да ни извози след партито.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеKво си ти накрая бе/ма ??? Сутринта беше мъж - сега си жена и терсиш кой да те повози на скоростния лост. Ако си правиш просто пишки - добре, ама може и да е нещо сериозно . Раздвоението на личноста - като болест - почти не се усеща от потърпевшия , чак докато не стане късно....................
Това съм убеден, че е синчето на брокерката, което според мен е 17-22 годишно и се е впуснало да помогне на затихващият семеен бизнес /което пък си е похвално/. Опитва се да пише от името на мама и като види зора натрапва че е жена, защото знае че в преобладаващо мъжки форуми се отнасяме по-благосклонно към дамите.Не е нито жена, нито педал, нито хермафродит. Хубавото е, че мама го взима честичко с нея на работа и го возят на лъскави жипки, от които много се впечатлява. Но му признавам - има хъс детето, дава каквото може от себе си, въпреки че доста се пали и няма дългогодишния опит на нас, старите форумни мишоци.
Давай само така синко /това е метафора, не се хващай за нея/, милионите са пред теб!
Коментар
-
Тук определено стана забавно след появяването на жената-мъж баббиитт
викаш 3стаен в разсадника и яко съксес партиако наистина си брокер това сигурно ще е удара на петилетката за теб.
да речем сделката да е за 80-90К Е това идва към малко под 2500Е комисион от който ти като вземеш 30% идват към 750Е , но да речем, че е златна сделка с комисион от двете страни 1500Еи вече се на?ра с извинение.
ама нека да стане финализирането, че като ви знам какви сте грамотни е проблем понякога.
поздрави и успех
ПП последно на партито ще сте " само жени" или един мъж и само женитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеУшили два рибока, с ипотека до живот и ще ми празнуват... опищяха и форумите, гонят ги и продавачи и купувачи, ама те все си навират гагата да обясняват колко разбират... то се видя с камбаните, няма какво да говорим
Коментар
Коментар