Първоначално изпратено от Babbitt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДа, една моя позната ЧСИ предлага тази хубава вила на публична продан:
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...A%E8&f8=2&f9=1
Нещо повече знае ли се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЕдва ли ще ги изплащат 100 години , ЕЦБ се готви с новите пари. Реално инфлацията ще им помогне много в дългосрочен план при положение, че имат доходи които се индексират своевременно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеБабит работиш ли с ЧСИ, ако да някоя интересна оферта
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...A%E8&f8=2&f9=1
Има и друг вариант за сделка, която удовлетворява и собственика.
Имам познати и в "райфайзен имоти" и все повече се замислям за едно предложение пред асоциацията на банките в близост до св.Неделя където често съм канена. 200 годишни ипотеки. Така ще се облекчат много кредитополучателите и по-лесно ще могат да кандидатстват за кредит според своите доходи. Примерно като се разсрочи от 30 на 100 години ипотеката може вноската да падне от 1000лв. на около 400. А ако ипотеката е 200 годишна на около 250лв. Такава ипотека ще могат да си позволяват и пенсионерите. Имотите ще станат отново широкодостъпни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеВажното е , че пазара на НИ в момента безоблачно си върви и аз си уговарям сделка след сделка, ден след ден.
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеПък и не съм видял някой с ипотека да е умрял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеС обидите започна ти.Дори намеси дъщеря ми без тя да ти е направила нищо.Да не говорим че твоя интелект е под 1% от нейния.Обясних ти вече че можеш да се представяш за какъвто си искаш само не си мисли че някой ти вярва.Нима мислиш че с арогантна простотия ще ме впечатлиш или пък ще повярвам на изхвърляциите ти?Ти не ставаш за търговец щото си арогантен неграмотен не можеш да се владееш .Понамали хвалбите не си сред туземци.А най тъпото е че очакваш едва ли не да си глътнем езиците като ти четем хвалбите.Със същия успех мога да се похваля че съм преспал с всички звезди на Холивуд от женски пол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеБаце,
Безработицата сред младите в БГ е около 30%, а Гърция и Испания около 50%.
Как хора на социални помощи ще поръчителстват по кредити ? Ако ще разчитат на това, да си теглят ножа още от сега. Всичките тия разсрочвания, са като разсрочване на смъртна присъда. Пак ти теглят куршума, ама междувремено си седиш в кауша.
Това им предлагат на хорицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеАко сега не е така , това не означава че не може да стане . Може.....и ипотеките да станат 90-100 годишни, и децата да наследят борчовете , като станат поръчители........всичко може ....само стойте и гледайте ............ http://www.investor.bg/novini/122/a/...poteki,139206/
Безработицата сред младите в БГ е около 30%, а Гърция и Испания около 50%.
Как хора на социални помощи ще поръчителстват по кредити ? Ако ще разчитат на това, да си теглят ножа още от сега. Всичките тия разсрочвания, са като разсрочване на смъртна присъда. Пак ти теглят куршума, ама междувремено си седиш в кауша.
Това им предлагат на хорицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнениеМуахахаха! По-големи дивотии отдавна не бях чел!
Абдал, скоро ще видим пак имоти на строителна себестойност пич, помни ми думата!
Цените на имотите в цяла Европа ги чака ЯДРЕНА ЗИМА СЛЕД КОЛАПСА който идва до 1-2г.
Ще си тупкат по дъното с години, ако не и десетилетия.
Що се отнася до 100 годишните ипотеки - аз съм живял в две западни и още живея и в нито една от тях няма ипотека над 30г (30г също е изключение) по простата причина че средният ТРУДОВ живот на човека не е много над това равнище.
Т.е. човечецът трябва да може (Дай Боже!) да си върне кредита, че инак банката се набълбуква с имоти и следва фалит...
Също ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ на Запад ДЪЛГОВЕ НЕ СЕ НАСЛЕДЯВАТ - т.е. ако майка ми примерно има имот с ипотека и се спомине, аз не наследявам ипотеката автоматично. Тоест, ако имотът е ипотекиран за примерно 100000 а стойността му в момента на смъртта е 50000, банката пие една студена вода за сметка на покойника.
Дълг може да се наследява само в робска България (ако може - не знам). На останалите места се наследяват само активи! (т.е ако ипотеката е 100000 и стойността е 120000 - наследниците могат да наследят 20000 след продажба и разходите по нея).
Ипотеки по 100г имаше само в Испания и съм чувал за Швейцария (също балон) и ние видяхме какво стана сега с цените на имотите в Испания - цяло село се продава на цената на хапартаментче в покрайнините на Софето, муахаха!
СКОРО ТОВА ЩЕ ДОЙДЕ И В БОЙКОВО СЕЛО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеАз не съм никакъв ъпар както си въобразяваш. Аз съм брокер. И въобще не ме интересуват глупавите ви оценки на дейността. Важното е, че я има, търсена е и за да си добър в областта, трябва да познаваш куп нормативни актове, наредби и закони.
Както и да си коректен. Защо да продавам някаква дупка за 90К евра, вместо да предложа "перлата" за 150К и да не се налага никой да съжалява за нещо цял живот заради един моментен компромис от свидливост? Друг е въпроса, че такива които се свидят и за 90К не купуват. Те само обикалят и губят времето на деловите хора. Аз ги наричам скучаещи неудачници.
Да напомня също, че в почти всички западни страни има и 100 годишни ипотеки, които се предават от поколение на поколение. Важно е имота който е избран. Всичко друго са глупости.
Абдал, скоро ще видим пак имоти на строителна себестойност пич, помни ми думата!
Цените на имотите в цяла Европа ги чака ЯДРЕНА ЗИМА СЛЕД КОЛАПСА който идва до 1-2г.
Ще си тупкат по дъното с години, ако не и десетилетия.
Що се отнася до 100 годишните ипотеки - аз съм живял в две западни и още живея и в нито една от тях няма ипотека над 30г (30г също е изключение) по простата причина че средният ТРУДОВ живот на човека не е много над това равнище.
Т.е. човечецът трябва да може (Дай Боже!) да си върне кредита, че инак банката се набълбуква с имоти и следва фалит...
Също ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ на Запад ДЪЛГОВЕ НЕ СЕ НАСЛЕДЯВАТ - т.е. ако майка ми примерно има имот с ипотека и се спомине, аз не наследявам ипотеката автоматично. Тоест, ако имотът е ипотекиран за примерно 100000 а стойността му в момента на смъртта е 50000, банката пие една студена вода за сметка на покойника.
Дълг може да се наследява само в робска България (ако може - не знам). На останалите места се наследяват само активи! (т.е ако ипотеката е 100000 и стойността е 120000 - наследниците могат да наследят 20000 след продажба и разходите по нея).
Ипотеки по 100г имаше само в Испания и съм чувал за Швейцария (също балон) и ние видяхме какво стана сега с цените на имотите в Испания - цяло село се продава на цената на хапартаментче в покрайнините на Софето, муахаха!
СКОРО ТОВА ЩЕ ДОЙДЕ И В БОЙКОВО СЕЛО!Last edited by skitalo; 23.08.2012, 13:44."Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар
Коментар