IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Домакинствата в ЕС дължаха жилищни кредити:
    1)
    - в края на 2011г. бяха 5,655,303 милиона евро
    2)
    - в края на юни 2012г. бяха 5,746,406 милиона евро
    Тоест за 6 месеца има увеличение с над 91 милиарда евро.

За сравнение в България домакинствата дължаха жилищни кредити:
    1)
    - в края на 2011г. бяха 9,368,120 хил. лв.
    2)
    - в края на юни 2012г. бяха 9,353,784 хил. лв.
    Тоест за 6 месеца има спад с над 14 милиона лв.

http://bnb.bg/BankSupervision/index.htm
    http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2116074

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
      По-идиотска статия не бях чел:
      " Паричната инфлация, създадена от ЕЦБ, обаче е по-убийствена, защото тя не само свива покупателната способност на работещите и пенсионерите, но и облагодетелства притежателите на имоти, предизвиквайки повишение на финансовите активи. "

?!??!?!??!

Сигурно са имали впредвид '' запазване'' , а не повишаване ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от punch Разгледай мнение
        Инфлацията - изборът на ЕЦБ
        Чудя се тази статия анализ на минало събитие ли е или е прогноза за бъдеще сигурно решение?
        По-идиотска статия не бях чел:
        " Паричната инфлация, създадена от ЕЦБ, обаче е по-убийствена, защото тя не само свива покупателната способност на работещите и пенсионерите, но и облагодетелства притежателите на имоти, предизвиквайки повишение на финансовите активи. "

?!??!?!??!

Коментар

• Опа секна и последното кранче на брОкониерите:

През есента Държавната дума на Русия ще разгледа поправки в закона за държавните служители, с които ще се забрани на администратори, депутати, сенатори, военните на всички нива и структури, както и на техните семейства да притежават активи зад граница. Който не се раздели с имота си, ще бъде глобен и дори се предвиждат наказания с лишаване от свобода.

Коментар

• бибитката, с три комисионни викаш връзваш бюджета, кварталното кафене строиш, а немате пари за един сайт. Смех в залата.
            И сега нема ли да те качат на джипо, ми ще трамбоваш из цела София,

Аре връщай се на село там да ги лъжеш в кръчмата.
            Три сделки на месец продажби, смешна агенция като вашата няма как да има, имам доста познати в бранша и дори големите агенции имат месеци без сделка от продажби.

Коментар

• Инфлацията - изборът на ЕЦБ
              Чудя се тази статия анализ на минало събитие ли е или е прогноза за бъдеще сигурно решение?

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                Лаици, лаици, даже си позволяват въпроси да задават. Защо ли си губя времето с такива? Както е казал народа- "Кервана си върви, кучетата си лаят". Бих го перефразирал така "Пазара на недвижими имоти си върви, безработните и бездомни фантазьори си лаят".
                Ако продължавате де олеквате така, ще спра да ви предлагам изгодни оферти!
                Що не го перефразираш на сделки няма брокерите огладняха а ипотекарите имат среща с ЧСИ или с психиатър

Коментар

ЕХ, омръзна ми от ниски летви. Всички които се подиграват на ипотекарните длъжници съм забелязал, че са с твърде ниски доходи за да ги одобрят за такъв кредит. Те се набабанват на бързи кредити до заплата или между двете работи от която са били изгонени и на която чакат да почнат. Напротив ипотекарните длъжници в момента се радват на най ниски лихви /вече под 8%ГПР/ , те са със стабилен сигурен доход от 1500 до 2500лв. месечно и нито един от тях през годините не е дошъл да ми каже, че се е набутал или не е доволен от жилището си /дома и уюта си/. Само ми пращат подаръци и ме черпят. Единствено приятно общуване между успели и доволни от живота хора, не мрънкащи стари моми и ергени като по форумите, които са още 3-4 поколения под един покрив.
                  Бибит бибит бибиииииииииииииитттттттттт.Изтървахме коня.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    А кво е Разсадник Звучи ми като На нивата Не си правя майтап. Този вилает наистина не съм го чувал
                    Расадника е циганорника на константин величков - там си простират килимите да съхнат на оградата на тротоара в най-голямата киша. Има няколко блокчета около тях и малко разбити улици, ама го броят за център По нашенски казано - циганското НДК

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                      Та тлъст комисион викаш ще лапнеш, а? Внимавай с тлъстите неща за лапане, защото думата е комисиона и е в женски род, а не комисион, както просветената ти тиква си мисли.
                      Благодаря ти човече! Струваше ми се толкова голям(а), че затова ми изглеждаше в мъжки род. А и аз обичам да ги лапам тлъсти..
                      Проблема е, че утре ще ми я преведат до вечерта, а ние още не сме решили в кое заведение да полеем двете успешни сделки. Двойната на колежката и моята. Ориентирали сме се към "sincity", но на нея не и се слуша любимата ми музика- ЧАЛГА.
                      Затова тя ме кара да сме ходели в пиано бар "Чикаго", но не знам клиентите ни и другите колеги дали ще го харесат. От друга страна е по-добре малко чилаут, тъй като на следващия ден пак ни чака яко трамбоване. Имам огледи в Малинова долина, Камбаните, Надежда и Бенковски. Какво му харесват на това миризливо Бенковски незнам. Явно като гледат къщи, правят здрави компромиси с местоположението. Само да е в София. Дивашка работа. Колко пъти съм им наливал мозък!
                      Last edited by Babbitt; 20.08.2012, 23:25.

Коментар

В момента съм пред финализиране на сделка за тристаен в Разсадника от която ще лапна тлъст комисион.
                        Та тлъст комисион викаш ще лапнеш, а? Внимавай с тлъстите неща за лапане, защото думата е комисиона и е в женски род, а не комисион, както просветената ти тиква си мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                          Ха, ха ха .............изпитваш го подмолно да не е Landlorda ли ? Защото той спомена за среща в Бургас с някакъв архитект. Докато бил на море! Ама Бибитката е бил/а по същото време на св.Константин и Елена .......та не знам . Та за Бургас........ако те интересува нещо ....Ланда се изказа положително за града .
                          Баце,

онова нещо (Бибитката) както е тя/той, така може и да е билО едновременно във Варна/Бургас.
                          Да не се окаже, че е продавач/купувач?

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                            Видя се мишо на тясно и пак обърна резбата.....прав излезнах
                            Мда,
                            Появата на брокер-трансджендърче предизвика еуфория във форума. Очаквам нови разкази на бабаитката.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                              Ха, ха ха .............изпитваш го подмолно да не е Landlorda ли ? Защото той спомена за среща в Бургас с някакъв архитект. Докато бил на море! Ама Бибитката е бил/а по същото време на св.Константин и Елена .......та не знам . Та за Бургас........ако те интересува нещо ....Ланда се изказа положително за града .
                              Много му е черен пясъкът. Кво ще търси варненец в Бургас

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Само да те питам. Беше писал/а за някаква среща с някакъв архитект в Бургас. Интересен ми е района. Дай повече инфо!

Коментар

Working...
                                X