IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Сядам на първи ред
    Може ли и аз,че днес все едно е петъчна сесия.
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аз предлагам тази тема да се прекръсти в "Култа към имотите"
      Според мен човека е важен, не имота. Имота е само средство, както колата, пътищата и т.н. Това с ипотека за 100 години щото имота бил важен е... перверзно!

Който притежава имот, много добре знае колко разходи има по пдръжка и ако не ги направиш имота за месеци се превръща в дупка или направо пада. Разходете се по софийските улици и ще видите много такива имоти, които не са навършили и 60,70 години и вече са се разпаднали.

И да не забравяме панелките, които нем ога да нарека имот - там проблема с ремонта на общите части е генерален, поради многото собствнници и там ще видим първите блокове гета - до 5 години....

Коментар

• В последно време има здраво активизиране на брокери, пишман-инвеститори и банки за търсене на малкото останали шаранчета на пазара да купуват на сегашни офертни цени на НИ и тотално отричане, че пазара(ВЕЛИКИЯ) може да ги свали още много надолу по ред причини. Явно ножа вече им е опрял до кокала. За тях не съществува търсене/предлагане, нито обем продаващи/купуващи. Те правят нова икономика- изцяло вербална. Естествено е понякога, такива като бибитката да хванат някое шаранче и да си мислят че са най великите на пазара. С интерес ще изчакам да видя дали след някой и друг месец бибитката ще има същия ентусиазъм или ще е поредната изхвърляща се. Айде!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
          Да напомня също, че в почти всички западни страни има и 100 годишни ипотеки, които се предават от поколение на поколение. Важно е имота който е избран. Всичко друго са глупости.
          Е това е мечтата на всяка банка - да зароби ипотекаря с поколения напред. Това 100годишна ипотека звучи повече като един доооста дългосрочен наем.

За всеобщо щастие наследника може и да не приеме наследството, така че бляновете ви за наследствени ипотеки са нереалистични.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
            Как да ги спре като е жена .........Виж че за много долно ниво, дава нивото на ханша си - ''Тука сте доста под моето ниво на ханша ми''. Това един мъж няма да напише никога. Ако е много нервиран ще определи въпросното ниво и със същата височина като.......''нивото на х...... ми ''.
            Точно....
            Ноо....след като "подсвирква на щерката" на Пешо, това означава, че силно неопределена в предпочитанията си......
            С това признание от нейна страна се потвърди първоначалното ми впечатление и отношение към "жиотното"......
            Фалирала, претенциозна, арогантна, гей особа, която след заниманията си с "Двойния заек...", се чуди на кого да излее неудоволетворението си.....

пп Атрибута, двоен или бърз заек е ...не знам...???

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Поредната куха лейка във форума.С опити да се прави на агресивен простак.Малинова долина и Витоша са си селски пръдища откъдето и да ги погледнеш.Няма улици няма магазини градски транспорт пазари няма аптеки поликлиники въобще по лошо и от циганско гето.Мазетата са под вода глутници кучета се разхождат.И изведнъж идва един завършен идиот бибитката който се е напънал да направи пръдищата южни квартали.Бибитко айде понамали бибиткането щото ставаш досаден.И спри чекиите щото гола жена си виждал само в интернет.
              Хайде понамали , нямало улици и аптеки. А как стигат до домовете си с хеликоптери ли? Сигурен съм, че болница "Токуда" е десет пъти по-близо до кв. "Витоша", отколкото вашето село до селската окръжна болница.
              Ти си голям симпатяга Пешо, сборуваш неистински факти и правиш заключения. Ами то ако беше така както го описваш, нямаше да се продава за 155К, а "качествения" живот у ваше село дето и китайците се учудиха на съоръжението външна тоалетна на 5К.
              Изобщо искам Пешо нещо да те питамам генерално- Ти някакъв комплекс ли имаш че живееш на село, та непрекъснато плюваш по гражданята? Или може би комплекса ти се корени заради факта, че собствената ти къща е оценена на 5К. Това означава, че ако ми я дадеш да я продам аз ще взема около 2% комисиона, тоест около 100лв. Ей Пешоооооооооооооооооооо, че аз за теб няма да си мръдна пръста човече. Гражданята ми дават комисиони около 20-30 пъти по-голями. Разбираш ли за какво социално разслоение става въпрос??
              Хайде за твое успокоение, само загдето си приятелче от форума ще ти продам къщата и без пари! Възползвай се байчо.
              Last edited by X_Y; 23.08.2012, 09:56.

Коментар

Поредната куха лейка във форума.С опити да се прави на агресивен простак.Малинова долина и Витоша са си селски пръдища откъдето и да ги погледнеш.Няма улици няма магазини градски транспорт пазари няма аптеки поликлиники въобще по лошо и от циганско гето.Мазетата са под вода глутници кучета се разхождат.И изведнъж идва един завършен идиот бибитката който се е напънал да направи пръдищата южни квартали.Бибитко айде понамали бибиткането щото ставаш досаден.И спри чекиите щото гола жена си виждал само в интернет.
                Как да ги спре като е жена .........Виж че за много долно ниво, дава нивото на ханша си - ''Тука сте доста под моето ниво на ханша ми''. Това един мъж няма да напише никога. Ако е много нервиран ще определи въпросното ниво и със същата височина като.......''нивото на х...... ми ''.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Може да не са но ще станат ..някога.Съвсем грамотно пише човека, същите ненормалници но в другата крайност ги има тук. Наистина е весело.
                  Трейдър, можеше да е весело ако не беше тъжно
                  Типично чалга поколение

Коментар

Аз винаги пиша правилно "шах с пешка", както си известен в инвестора. Самочувствието ми не е голямо, то се определя единствено от тлъстината на комисионите ми.Малинова долина и Витоша за твое съжаление са квартали и то южни, а не ливада за паша на говедата на твоите деца-студенти от Студентски град дето си ги пратили и в чието землище попадат /затова ги бъркаш предполагам само/ Като ме издава от къде съм , кажи откъде съм. Подсказка- леко в ляво от Ню Джързи. Знам, че тука не сте на моето ниво "малка пешка/пишка", както си известен у ваше село. Тука сте доста под моето ниво на ханша ми. Подсвиркам на щерка ти.
                    Оплачи се веднага на модераторя, но поне използвай аргьументи, е не само селски диалектни фрази.

Коментар

• Бате Пешо

Може да не са но ще станат ..някога.Съвсем грамотно пише човека, същите ненормалници но в другата крайност ги има тук. Наистина е весело.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Сядам на първи ред

Коментар

Първо се научи да пишеш правилно.Второ намали самочувствието щото тука се забавляваме с теб.Малинова долина и Витоша никога не са били и няма да бъдат градски квартали на София.Това те издава какъв си и най вече откъде си.Незнам обаче защо си мислиш че ние тука сме на твоето ниво.Бибитка освен да подсвиркваш друго няма какво да научим от теб.
                          Аз винаги пиша правилно "шах с пешка", както си известен в инвестора. Самочувствието ми не е голямо, то се определя единствено от тлъстината на комисионите ми.Малинова долина и Витоша за твое съжаление са квартали и то южни, а не ливада за паша на говедата на твоите деца-студенти от Студентски град дето си ги пратили и в чието землище попадат /затова ги бъркаш предполагам само/ Като ме издава от къде съм , кажи откъде съм. Подсказка- леко в ляво от Ню Джързи. Знам, че тука не сте на моето ниво "малка пешка/пишка", както си известен у ваше село. Тука сте доста под моето ниво на ханша ми. Подсвиркам на щерка ти.
                          Оплачи се веднага на модераторя, но поне използвай аргьументи, е не само селски диалектни фрази.

Коментар

• Тук е весело гледам

Коментар

Пешовче, ама ти си бил голям сладур. Щом не харесваш градските квартали на София , а само селските, значи аз съм неграмотен. Е, не е редно с този селски индуктивен подход, все пак тук се вихри почти научна дискусия. Дай да се уважаваме малко. Ако на теб Витоша ти се привижда като пасище, за други /по интелектуални/ е природен парк и място за отдих. Пешен, зле си човече, коригирай се. Ставаш смешко.
                              Първо се научи да пишеш правилно.Второ намали самочувствието щото тука се забавляваме с теб.Малинова долина и Витоша никога не са били и няма да бъдат градски квартали на София.Това те издава какъв си и най вече откъде си.Незнам обаче защо си мислиш че ние тука сме на твоето ниво.Бибитка освен да подсвиркваш друго няма какво да научим от теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                                Банките дават 1-1,5% комисион на брокера, ако им подаде балък да му отковат ипотечен кредит?
                                Като сложиш и ЧСИ- цикълът се затваря, а и ГПК дава чудесна възможност за разпищолване на едната страна.

Коментар

Working...
                                X