IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    ЕЕЕЕЕЕ, Баце, че то и Малякия е на юг, ама никой няма романтично да ти предложи варена царевица с поетичните слова "Който разбира тук се спира, секси царевичка си избира, ври и кипи, бушони гърми, бушони гърми, лагери топи. На Азис кочана, на Андреа зърната!!! Български мултифункцюнален мамул- голям, по-голям, най-дебел! Вдига пара, не се бара..........
    Абе, ти се бъзикаш, ама и там са налазили

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
      ами разходи се братле...има какво да разгледаш, наистина,...опознай родината , рефрешни си информацията...тук е хубаво!
      OK, ама нещо съм дрът вече за Сънито. Ще потърся нещо в Синеморец Ще видя и Бургас. Да сте боядисали пясъка бЕл до другата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Честно, не съм ходил повече от 5 години надолу. Сега по празниците съм на кантар, дали Малякия или да сляза на Юг.
        ЕЕЕЕЕЕ, Баце, че то и Малякия е на юг, ама никой няма романтично да ти предложи варена царевица с поетичните слова "Който разбира тук се спира, секси царевичка си избира, ври и кипи, бушони гърми, бушони гърми, лагери топи. На Азис кочана, на Андреа зърната!!! Български мултифункцюнален мамул- голям, по-голям, най-дебел! Вдига пара, не се бара..........

Коментар

• да се включа и аз някак дилетантски

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Честно, не съм ходил повече от 5 години надолу. Сега по празниците съм на кантар, дали Малякия или да сляза на Юг.
          ами разходи се братле...има какво да разгледаш, наистина,...опознай родината , рефрешни си информацията...тук е хубаво!

Коментар

За Варна само с пясъка ли взе да лобираш?! Странно. Морска столица заради цвета на пясъка. Нещо чувам обаче че фекалиите вземат превес в северно-черноморските ризорти.

Коментар

• коментар някакъв бургазлийски

Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Бургас НЯМА физическа възможност за развитие. Може да се усъвършенства, но не и да расте.
              Не е местен патриотизъм.
              хм...как ги виждаш нещата с качеството и количеството не разбирам, нима едното не тегли другото и обратното.... БУРГАС дръпна много и това е очевадно за всички!...градацията продължава, колкото и да не се харесва на хора всякакви .. ) НАЗДРАВЕ

Коментар

У Бургас песъка е черен бре
                Първо-през първата половина на август бях в Бургас и имах доста срещи с общинари, политици и други. Нямам впечатления, че пясъка е черен, сив е, но и плажа не е нещо много верико- Морския им парк не е много засегнат освен от нахалния х-л Приморец.
                За Варна само с пясъка ли взе да лобираш?! Странно. Морска столица заради цвета на пясъка. Нещо чувам обаче че фекалиите вземат превес в северно-черноморските ризорти.

Коментар

На тебе жена ти понякога дава ли ти да я е--ш?
                  Ти си откачил нещо май...
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Що питаш? Ако не му предлага ти ли ще се предложиш?

Коментар

• Babbitt

Банките с техните 7-8% лихва са си живи финансови трупове , такава лихва не могат да я изплащат ако ще да ги бият с пачки от небето.То всъщност ги бият будалите , които са наловили с лихви по депозитите..Това до кога , ще продължи ? Няма да откарат надалече и 20 години са смешен период, защото самите банки няма да ги има след толкова. Те ако устискат още 2 години , ще е чудо и такова почистване на пазара от банки предстои съвсем скоро, че ще се освободят много офиси на централни места.Където хората са по будни и по умни, ще се спасят много пари ако ги вложат сега в имоти , стоки, суровини..простия народ ще бъде обран и той пари няма да има и банки няма да му трябват.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Аха ..Ланда се е клонирал в Бибит и е отдал западната половина на района а той в източната..

Ама Ланде и в двете зони НИ са едно и също дръво

Коментар

Що пич? Само щото си оттам ли? Давай с други аргументи. Ето аз казвам Варна ми се явява в Северна Европа щото е над Балкана.
                          У Бургас песъка е черен бре

Коментар

• Аха ..Ланда се е клонирал в Бибит и е отдал западната половина на района а той в източната..

Ама Ланде и в двете зони НИ са едно и също дръво
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Варна с двете ръце
                              Що пич? Само щото си оттам ли? Давай с други аргументи. Ето аз казвам Варна ми се явява в Северна Европа щото е над Балкана.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Мислиш ли, че има време за големи проекти ? Пари откъде , за тях ? След няколко месеца разходите за такива проекти, ще трябва да се умножат по 10..а толкова пари няма откъде да се вземат.
                                По принцип си прав бил винаги и аз много те чета. Това ми бяха голямите опасения!

Коментар

Working...
                                X