Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеами разходи се братле...има какво да разгледаш, наистина,...опознай родината , рефрешни си информацията...тук е хубаво!Ще видя и Бургас. Да сте боядисали пясъка бЕл до другата седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧестно, не съм ходил повече от 5 години надолу. Сега по празниците съм на кантар, дали Малякия или да сляза на Юг.Български мултифункцюнален мамул- голям, по-голям, най-дебел!
Вдига пара, не се бара..........
Коментар
-
да се включа и аз някак дилетантски
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧестно, не съм ходил повече от 5 години надолу. Сега по празниците съм на кантар, дали Малякия или да сляза на Юг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗа Варна само с пясъка ли взе да лобираш?! Странно. Морска столица заради цвета на пясъка. Нещо чувам обаче че фекалиите вземат превес в северно-черноморските ризорти.
Коментар
-
коментар някакъв бургазлийски
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеБургас НЯМА физическа възможност за развитие. Може да се усъвършенства, но не и да расте.
Не е местен патриотизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеУ Бургас песъка е черен бре
За Варна само с пясъка ли взе да лобираш?! Странно. Морска столица заради цвета на пясъка. Нещо чувам обаче че фекалиите вземат превес в северно-черноморските ризорти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНа тебе жена ти понякога дава ли ти да я е--ш?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНа тебе жена ти понякога дава ли ти да я е--ш?
Коментар
-
Babbitt
Банките с техните 7-8% лихва са си живи финансови трупове , такава лихва не могат да я изплащат ако ще да ги бият с пачки от небето.То всъщност ги бият будалите , които са наловили с лихви по депозитите..Това до кога , ще продължи ? Няма да откарат надалече и 20 години са смешен период, защото самите банки няма да ги има след толкова. Те ако устискат още 2 години , ще е чудо и такова почистване на пазара от банки предстои съвсем скоро, че ще се освободят много офиси на централни места.Където хората са по будни и по умни, ще се спасят много пари ако ги вложат сега в имоти , стоки, суровини..простия народ ще бъде обран и той пари няма да има и банки няма да му трябват.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАха ..Ланда се е клонирал в Бибит и е отдал западната половина на района а той в източната..
Ама Ланде и в двете зони НИ са едно и също дръво
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЩо пич? Само щото си оттам ли? Давай с други аргументи. Ето аз казвам Варна ми се явява в Северна Европа щото е над Балкана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВарна с двете ръце
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМислиш ли, че има време за големи проекти ? Пари откъде , за тях ? След няколко месеца разходите за такива проекти, ще трябва да се умножат по 10..а толкова пари няма откъде да се вземат.
Коментар
Коментар