If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жена, мъж какво значение има като е важно да върви пазара на НИ за да лапам тлъстите комисионни. А за глупостите на по-горния ще го светна , че наемите в манастирските са ни повече, ни по-малко от 411 евро
Хубав, южен и проспериращ. Само ново строителство и в подножието на Витоша.
Аз предлагам уютен тристаен за моите клиенти с чудесна панорама на впечатляващо атрактивна цена: http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...434&f1=details
С тая кал и тия фургони отпред, без никаква улица още дълги зими ще го продаваш
и тлъстата комисионна ще е мит.
Бибитка /за по-младите - бибит е турска дъвка с картинки на коли от началото на 80-те години/, я се изясни сега - ти мъж ли си или жена? Защото аз се обърках - ту си жена, ту мъж - и то в рамките на само няколко минути.
Жена, мъж какво значение има като е важно да върви пазара на НИ за да лапам тлъстите комисионни. А за глупостите на по-горния ще го светна , че наемите в манастирските са ни повече, ни по-малко от 411 евро
Аз предлагам уютен тристаен за моите клиенти с чудесна панорама на впечатляващо атрактивна цена: http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...434&f1=details
За това не бих дал и 10 000. В този квартал гаражите ги дават за по 50-60лв наем. Скоро и апартаментите ще ги дават за толко.... ако се намерят наематели въобще.
Гледам доста се се вихрили тук по темата за черноморието. Мисля, че северното е по-малко оциганено. Тази година почивах на Св.св. Константин и Елена и съм много доволна. Даже имаше и сейф в стаята където да си държиш ценностите.
И олинклузива си заслужаваше.
Що се отнася до клиентите ми от Търговище, те се отказаха от апартамента в кв. Витоша Хубавото е, че ми остават клиенти и сега съм се уговорил с тях да ги водя в Манастирски ливади. Там има доста предложения на шпакловка и замаска.
Бибитка /за по-младите - бибит е турска дъвка с картинки на коли от началото на 80-те години/, я се изясни сега - ти мъж ли си или жена? Защото аз се обърках - ту си жена, ту мъж - и то в рамките на само няколко минути.
Шегуваш ли се????? С тази "ЧУДЕСНА" панорама през прозорците трябва да му искате поне 20 К отгоре!!
Attached Files
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Таксата за усвояване е еднократна и никога не се смято в ГПР-то. Вижда се колко си грамотен и дали някога си ползвал кредити. Таксата за разглеждане на документи също. ЕЙЙЙ изровихте земята за да докарате 9% лихва. Догодина ви чакат нови изненади- 3%
Ползвам кредити от 10г.
Още малко ще те "светна" , ипотечните кредити не попадат под долуцитираният закон, който регламентира ГПР-то но все пак идеята ми беше да обобщим крайната цена на кредита за имаме база за сравнение с други продукти.
Извадка от Закон за потребителския кредит:
Чл. 19. (1) Годишният процент на разходите по кредита изразява общите разходи по кредита за потребителя, настоящи или бъдещи (лихви, други преки или косвени разходи, комисиони, възнаграждения от всякакъв вид, в т.ч. тези, дължими на посредниците за сключване на договора), изразени като годишен процент от общия размер на предоставения кредит.
(2) Годишният процент на разходите по кредита се изчислява по формула съгласно приложение № 1, като се вземат предвид посочените в него общи положения и допълнителни допускания.
(3) При изчисляване на годишния процент на разходите по кредита не се включват разходите:
1. които потребителят заплаща при неизпълнение на задълженията си по договора за потребителски кредит;
2. различни от покупната цена на стоката или услугата, които потребителят дължи при покупка на стока или предоставяне на услуга, независимо дали плащането се извършва в брой или чрез кредит;
3. за поддържане на сметка във връзка с договора за потребителски кредит, разходите за използване на платежен инструмент, позволяващ извършването на плащания, свързани с усвояването или погасяването на кредита, както и други разходи, свързани с извършването на плащанията, ако откриването на сметката не е задължително и разходите, свързани със сметката, са посочени ясно и отделно в договора за кредит или в друг договор, сключен с потребителя.
Таксата за усвояване е еднократна и никога не се смято в ГПР-то. Вижда се колко си грамотен и дали някога си ползвал кредити. Таксата за разглеждане на документи също. ЕЙЙЙ изровихте земята за да докарате 9% лихва. Догодина ви чакат нови изненади- 3%
Да посмятаме малко БПЛ+2,71=7,8 и ГПР = 7,85 видно от линка.
Прочитаме малко по надолу в линка и виждаме че има такса 1,5% при усвояване и 0.5 годишно за управление както и 25 евро за разглеждане на документи. Слагаме всички тези разходи в ГРП калкулатор и опааааа................. ГПР= 8,9% (без разноски за оценка на имота, застраховка и такса за обслужване на сметка.
Така че НАИВНИК е прав за стрижбата.
Коментар