If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Географският център на Варна е по оста Затвор-Автогара-Максуда.
Център е нещо съвсем друго според мен.И няма нищо общо с географски,разширен и др.подобни.И когато хората си чукваха среща,казваха ,,ще се видим на Центъра до козирката''.И никой не отиваше до затвора или до максуда.Използвам минало време,защото сега са модни МОЛ-ските срещи.Май?!
Хахаха , бибитката се впечатлила, че в стаята има сейф,
каквото ти е разбирането за екстри в хотелите, в които спиш, такова ти е и разбирането за имотите- на посредствено ниво.
Инвестора нещо ми се бъгва и за да видя отговорите,трябваше да влизам в профилите. Не мога да разбера,защо тогава НИ до затвора са по-евтини от Центъра (но истинския,не някакъв измислен) и кварталите до Центъра(Гръцката например)?
Появи се яденето на постове, за което Зарко се разсърди. Даже мога да кажа кога се появява. Когато си отговорил на някой с цитат и след това той си е променил мнението
А за Максуда имаше едни ,,трибуквени'' планове......Да местят пристанище Варна-Изток под Максуда,а жп гара Варна в с.Тополи.На мястото на пристанището и гарата,голям туристически център с хотели,казина и яхтено пристанище.А Максуда- логистичен център на новото пристанище.Ноооооооо някой трябва да плати масрафа,защото тимаджия пари на зелено не дава. И тъй като няма кой-това скоро няма да се случи.
Абе стига с тези измишльотини на разни АНИ-та.Разшириха центъра до Владиславово,само и само да лъжат гелметата да купуват скъпо и прескъпо на майната си.То не беше идеален център,то не беше разширен център.Центъра си е на Центъра - Катедралата,козирката(аааааааааааах спомени,спомени),часовника,театъра,шадравана....На мират се на (почти)еднакво разстояние от крайните кавартали Владиславово,Галата,Виница.
Да, Максуда е в центъра- до моловете и частната автогара. Влизайки във Варна- откъм "Аспарухов мост" -вляво. На южен склон е с чудесен изглед към канала и с. Звездица. 90% от циганите са построили къщите си незаконно в/у чужда земя при това май частна.
Абе стига с тези измишльотини на разни АНИ-та.Разшириха центъра до Владиславово,само и само да лъжат гелметата да купуват скъпо и прескъпо на майната си.То не беше идеален център,то не беше разширен център.Центъра си е на Центъра - Катедралата,козирката(аааааааааааах спомени,спомени),часовника,театъра,шадравана....На мират се на (почти)еднакво разстояние от крайните кавартали Владиславово,Галата,Виница.
Абе всъщност не ти е лоша идеята. Кварталът е разположен на южен скат, с панорама към езерото. До центъра си за 3 минути с кола по крайезерния път. Някой ден може да не е вече циганска махала, знае ли човек.
А къде е квартал "Максуда"? Щото знам, че бил почти в центъра!
Гледам да съм далеч от цигански махали. Или напротив по-добре да си построя една незаконна постройка на брега в края на циганско гето. Това ще е идеалната инвестиция, щото никоя власт няма да посмее да бутне гетото. Така хем ще имам къща на морето, хем ще ми излезе тънко Мога и да се отдам на благотворително обучение на римлянчетата като немеца Франк Абас: http://skandalno.net/%D0%B1%D0%B3-%D...2-%D0%B2-52009
Абе всъщност не ти е лоша идеята. Кварталът е разположен на южен скат, с панорама към езерото. До центъра си за 3 минути с кола по крайезерния път. Някой ден може да не е вече циганска махала, знае ли човек.
Да, Максуда е в центъра- до моловете и частната автогара. Влизайки във Варна- откъм "Аспарухов мост" -вляво. На южен склон е с чудесен изглед към канала и с. Звездица. 90% от циганите са построили къщите си незаконно в/у чужда земя при това май частна.
Мане, мане.... Жена ми има един хапартамент там От лево Мол, от десно Мол, отпред Гробища, отзад - Максуда
А къде е квартал "Максуда"? Щото знам, че бил почти в центъра!
Гледам да съм далеч от цигански махали. Или напротив по-добре да си построя една незаконна постройка на брега в края на циганско гето. Това ще е идеалната инвестиция, щото никоя власт няма да посмее да бутне гетото. Така хем ще имам къща на морето, хем ще ми излезе тънко Мога и да се отдам на благотворително обучение на римлянчетата като немеца Франк Абас: http://skandalno.net/%D0%B1%D0%B3-%D...2-%D0%B2-52009
Коментар