Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСъс Зеката31 няма смисъл да спориш. Откакто се е регистрирал само глупости и нищо смислено не е написал. Като му дадеш неопровержим аргумент става агресивен и минава на лични обиди. Както с теб. Иначе ако не ти пука, може много да се забавляваш с него като го четеш.Нещо те засърбява ли, друго ли. Мога да те почешам ако искаш
Простата истина- гащниците,които не купиха имот 2008-ма, няма да могат да купят и 2018-та
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmaladНаркоман ама друг път, Аз съм всичко друго, само не и наркоман, за калвадоса може и да си прав, нямам представа дали се продава в Lidl, аз на такива места не стъпвам. Просто ми харесва думата. За друго не си прав, не съм Reda, ама пък за друго съм прав, прекаляваш с химията, но пък за друго си прав, това не е моя работа, айде лека че стана объркано доста. Точно като инвестицията в имоти междувпрочем. Лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнениеLANDLORD, влизам в темата макар и да не съм сигурен че Ти си я отварял просто така. Днес се нуждая от поне 10 поста. После може и да пиша в нея, макар и Ти самия да знаеш че имотите са умряла работа.
Друг много съдържателен израз от същия:
marmalad
"Наркоман ама друг път, Аз съм всичко друго, само не и наркоман, за калвадоса може и да си прав, нямам представа дали се продава в Lidl, аз на такива места не стъпвам. Просто ми харесва думата. За друго не си прав, не съм Reda, ама пък за друго съм прав, прекаляваш с химията, но пък за друго си прав, това не е моя работа, айде лека че стана объркано доста. Точно като инвестицията в имоти междувпрочем. Лека"
ДВЕ НЕИСТИНИ КОИТО ВЕДНАГА СЕ НАБИВАТ НА ОЧИ НАПИСАНИ ОТ ПЛАТЕНИЯ ДРАСКАЧ: 1. НЕ ПРЕДЛАГАМ ОФЕРТИ.2 НИКЪДЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАЛ ДУМАТА КАЛВАДОС ЛИДЪЛ ИЛИ ХИМИЯ ПРЕДИ ДА МУ ПЛАТЯТ ЗА ДА ГИ НАПИШЕ!!!Last edited by LANDLORD 31; 12.09.2012, 07:05.
Коментар
-
годините и опита
годините и опита ми сочат само едно-излязат ли двама-трима с по по 5 мнения наведнаж да ми опонират, значи съм уцелил в десятката. Много пъти ми се е случвало и съм се чудил преди, вече не.
Тия с по петте мнения са ми прекрасния индикатор за инвестициите. Трябва да се ровя много за да намеря доказателства от предишни дискусии, но ще го направя, щото това си е безпогрешен критерий, който се случва вече много пъти
Скоро ще представя моето изследване по въпроса.
След като изтъкнах основните причини базовите активи като имоти и злато да държат цена спрямо ненужната и неподплатена хартия, излязоха червеите от под земята.
Затова изследването може да го озаглавя: "Войната на червеите"
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ, аз не виждам причина да не си тегля куршума бързо и безболезнено за да не мъча близките си също заради собствената си неудача!!!
(
Ще им спестиш много мъки, както и предстоящото ти лечение
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmaladНаркоман ама друг път, Аз съм всичко друго, само не и наркоман, за калвадоса може и да си прав, нямам представа дали се продава в Lidl, аз на такива места не стъпвам. Просто ми харесва думата. За друго не си прав, не съм Reda, ама пък за друго съм прав, прекаляваш с химията, но пък за друго си прав, това не е моя работа, айде лека че стана объркано доста. Точно като инвестицията в имоти междувпрочем. Лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmaladLandlord ли си Babbit ли си няма значение, само намали малко посещенията в Lidl и евтиния калвадос и бира че на постовете Ти след 21.00 им личи силно интервенцията от тия две напитки или подобни на тях.
Наркоман!!!!!!!!!!!
П.П. ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е КАЛВАДОС БЕ ПРОФАН И ПРОДАВА ЛИ СЕ В ЛИДЪЛ? СМЕШНИК!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеЕхоо, имотните корифеи? Някой случайно да се загледа какво става с цените на заведенията за продажба и огромното количество на такива на пазара? Спадът от месец насам според мен е над 30%, като до Нова година вероятно ще свали цената им наполовина! Повечето от предлаганите заведения лесно могат да се преоборудват в магазини, като това веднага ще свали и техните цени. А това вече няма как да не се отрази и на жилищните.
Потреблението продължава да пада.
Цигарките и те оказват голямо влияние.
Не е добре щото много народ остава без работа.
Колелото върти наобратно !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Ехоо, имотните корифеи? Някой случайно да се загледа какво става с цените на заведенията за продажба и огромното количество на такива на пазара? Спадът от месец насам според мен е над 30%, като до Нова година вероятно ще свали цената им наполовина! Повечето от предлаганите заведения лесно могат да се преоборудват в магазини, като това веднага ще свали и техните цени. А това вече няма как да не се отрази и на жилищните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе се смей!И ти си в списъка с дваесегодишните
църрр църррррррррррр църрррррррррррррЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеИ хи хи хи
Некои доста са се сдухали с плащане
на ипотеки явно !!!
църрррррррр църрррррррррррр църрррррррррррИ ти си в списъка с дваесегодишните
Коментар
Коментар