Да не се бъркам в разговора,но.....Лубоил,съществува и вариант да вземеш кредит за съществуващ твой имот и тогава да тръгнеш да купуваш.На практика си с кредит ,но и с готов кеш....има доста такива случаи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеВьобще не сьм сьгласен, но и ти както всеки имаш право на мнение.
Искаш да кажеш, че сега дават по-лесно кредити от преди? То ако беше така защо кредитите са паднали драстично? Пьк и как банката ще одобри някой за кредит без да се знае кой ще е имота? Е, щом така казваш, сигурно е така. Само дето се чудя защо Като купувах половината от продавачите ми сваляха от раз с 10-20% като разбираха, че сьм с кеш? Сигурно са много прости? Другата половина не сваляха, но тяхната цена беше вече тьй или иначе намалена. А имаше продавачи, които пьрво ме питаха дали сьм с кредит или кеш, защото не искали купувач с кредит, който я го има я не. Явно са папали попарата от "Сигурни" кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ никой не хуква да купува с кредит преди първо да е бил в банка , която ще му го отпусне. Преди беше проблем забавянето понеже парите се въртяха със скорост в строителството , сега не е никакъв проблем че ще има две седмици забавяне.
Искаш да кажеш, че сега дават по-лесно кредити от преди? То ако беше така защо кредитите са паднали драстично? Пьк и как банката ще одобри някой за кредит без да се знае кой ще е имота? Е, щом така казваш, сигурно е така. Само дето се чудя защо Като купувах половината от продавачите ми сваляха от раз с 10-20% като разбираха, че сьм с кеш? Сигурно са много прости? Другата половина не сваляха, но тяхната цена беше вече тьй или иначе намалена. А имаше продавачи, които пьрво ме питаха дали сьм с кредит или кеш, защото не искали купувач с кредит, който я го има я не. Явно са папали попарата от "Сигурни" кредити.Last edited by luboil; 23.09.2012, 16:19.
Коментар
-
luboil
Това за апокалипсиса си го измисляте , една хиперинфлация в никакъв случай не е природно бедствие.Last edited by supertrader; 23.09.2012, 16:01.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗначи трябва да правя отстъпки на купувачи , които не купуват с кредит..това го разбрах от теб , пък аз ги предпочитах пред такива дето си дължат парите в ръцете и ми се съпротивляват да ги внесат в банка и да ми ги прехвърлят в банкова сметка. Сега разбрах от теб как е трябвало да правя. Разкрочено плащане още не съм приемал , виж отложено прехвърляне до момента в който ми се издължат съм практикувал. Друг някой ценен акъл да ми дадеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнениеСамо не разбрах мен като продавач какво ме интересува дали някой знае стойността на парите или е льольо с кредит от банка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКакво се правиш на ударен? Освен с готов кеш може да е с кредит или на изплащане. Защо ли продавачите предпочитат купувач с кеш, а не с кредит? Щом продавачите правят разлика, значи има разлика. Ти щом не можеш да направиш разлика между кеш и кредит или на изпдащане значи не си имал никога кеш в рьцете си, защото който има кеш знае стойността на парите, който е само льольо не знае.Last edited by GreatApe; 23.09.2012, 14:30.
Коментар
-
luboil
Значи трябва да правя отстъпки на купувачи , които не купуват с кредит..това го разбрах от теб , пък аз ги предпочитах пред такива дето си дължат парите в ръцете и ми се съпротивляват да ги внесат в банка и да ми ги прехвърлят в банкова сметка. Сега разбрах от теб как е трябвало да правя. Разкрочено плащане още не съм приемал , виж отложено прехвърляне до момента в който ми се издължат съм практикувал. Друг някой ценен акъл да ми дадеш?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКак става без кеш да се купи , това кноу хау ме интересува в момента..искам да купя много неща по тоя начин точно сега в момента.Ако знаеш някакъв начин и го споделиш, ще съм ти признателен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМоже да не е почти София, но е почти Перник, а там също има бърза помощ!
ЕГА ТИ КЕФА!!!!
Ремонтират северните квартали с пари от Брюксел
Обеля хилс в София
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=424804
Инвестицията ми в североизночен квартал през 2007-ма може да се окаже най-добрата ми инвестиция!!
С кредит ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКакво друго освен кеш може да бъде ?Last edited by luboil; 22.09.2012, 19:38.
Коментар
Коментар