Ако си заедно с жена си, няма нужда. /Ако е майка на децата ти/. Ако имате различни фамилии, да не се бавите добре е да имате копие от акт за раждане. Ако нямате, ще извършат сами проверката за около 10мин.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПаспорт за детето и ако е само с теб нотариално заверена декларация за съгласие от майка му.
Цените - за кръчми ли питаш?
Или тя е само за изхода - нашите да ни пуснат, ама тези, които ни пускат да влезем, те не проверяват ли- те само паспорти може би.
Кръчми - хубаво е някой да сподели опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ това истина ли е? Толкова съм минавал граници и съм гледал родител с деца на ГКПП-тата! Е то това пълномощно в чужбина как върви? В смисъл в чужбина кой чете български?
Уффф, тя такава сложнотия да отидем всички заедно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениедецата трябва да са и с двамата родители иначе нотариално заверено пълномощно от родителя
Уффф, тя такава сложнотия да отидем всички заедно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА бре знам че не е тази тема, ама не знам и искам да питам:
Мисля да отидем семейно до Солун и друг път до Букурещ.
Пътувал съм много досега, ама никога не съм се замислял за децата - трябват ли им някакви документи за пресичане на границата - и то ЕС?
И за да се върнем на темата - как виждате/сравнявате цените София/Букурещ/Солун?
Цените - за кръчми ли питаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбе, прав си в едно, не знам дали борсата ще живне за толкова дълъг период както ти посочваш, но мислех, че само брокери на НИ имало неадекватни. Съвсем скоро се сблъсках с неадекватност на финансов брокер и то при положение, че аз имам диплома за такъв от 1994г. и считам, че знанията придобил тогава за финансовите пазари са безвъзвратно остаряли. Какво беше учудването ми Боже-Господи от неадекватността на тази мацка на която трябваше да и поверя дори малка част от финансите ми!!!!!
В това отношение Любо си 100% прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеБлагодаря, значи чакаме Шенген...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениетрябва международен паспорт за детето
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА бре знам че не е тази тема, ама не знам и искам да питам:
Пътувал съм много досега, ама никога не съм се замислял за децата - трябват ли им някакви документи за пресичане на границата - и то ЕС?
И за да се върнем на темата - как виждате/сравнявате цените София/Букурещ/Солун?
Коментар
-
И за да се върнем на темата - как виждате/сравнявате цените София/Букурещ/Солун?http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТова което го казваш, честно искам да е така и да стане така.
Ама за съжаление не мисля така, не защото съм смел, глупав или страхлив.
БФБ-то в добрите си години беше такова поради чуждите пари. Чуждите пари ги изнесоха и затова бфб-то е на такова дередже.
Както казах, дори смятам, че имотите до 10г ще живнат, ама борсата...надали.
В това отношение Любо си 100% прав.
Коментар
-
А бре знам че не е тази тема, ама не знам и искам да питам:
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПо принцип смелите са маскирани като глупави. И така изглеждат в очите на предпазливите /не казвам мишките/, щото не те асоциирам с тях и не желая първосигнални конфронтации и обиди относно имотите с който и да е било колега от форума.
Отнася се за всички мои опоненти по същество.
Що се отнася до БФБ има раздвижване на търговията, вярно с малко държавна помощ, но обемите се увеличават значително. Спекулантите, мажоритарните тактики, електронно търгуващите също. Предстоящата и приватизация от чужда голяма борса, ще донесе единствено ново доверие. Ако има денонощен пазар, също.
Ама за съжаление не мисля така, не защото съм смел, глупав или страхлив.
БФБ-то в добрите си години беше такова поради чуждите пари. Чуждите пари ги изнесоха и затова бфб-то е на такова дередже.
Както казах, дори смятам, че имотите до 10г ще живнат, ама борсата...надали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ, то късмета подкрепя смелите, ама глупавите...?!?!
Отнася се за всички мои опоненти по същество.
Що се отнася до БФБ има раздвижване на търговията, вярно с малко държавна помощ, но обемите се увеличават значително. Спекулантите, мажоритарните тактики, електронно търгуващите също. Предстоящата и приватизация от чужда голяма борса, ще донесе единствено ново доверие. Ако има денонощен пазар, също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение.Last edited by luboil; 05.10.2012, 21:37.
Коментар
Коментар