Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМного тъпи селяци се навъдиха и всички до един сривльовци! Ей тъпи селтици, всички идвате в Пирогов , когато ви опре ножа до г*за и до стройкото ако трябва да си купите печка на дърва. Прогнили кални мозъци сте това селтиците, а НДК-то ви се вижда сволоч, щото гроздето е кисело нали? Я се прибирайте с галошите и поцинкованата кофа да дадете помия на прасетата и да се заринете в кал до колене, пък после да ожалвате Софето мръсни чалгаджийски душици! Я вижте дали има една известна чалгаджийка да е родена в Софето. Всички са дивни селтачки от вашите краища обрасли в трънаци, щото освен да се напивате в селската кръчма нищо не става от вас. А вие трябва единствено да произвеждате продукция за столицата , но и за това не ви бива, та я внасяме от чужбина, мършляци ниедни
Коментар
-
Поздрав за всички, които обичат да мразат майни, шопи, селяни, гларуси, маняци и перничани и ДРУГИ
http://www.youtube.com/watch?v=FVvnDBtVf9c
Значи да обобщим - чакам Бат Пешо да почерпи като види подлеза на НДК, а ако си купиш комбайн, мога да ти уредя некои хубав адаптер за слънчоглед или царевица
СърбоАлбанеца се надявам скоро да открие чудото на секса и да се успокои малко
Коментар
-
Много тъпи селяци се навъдиха и всички до един сривльовци! Ей тъпи селтици, всички идвате в Пирогов , когато ви опре ножа до г*за и до стройкото ако трябва да си купите печка на дърва. Прогнили кални мозъци сте това селтиците, а НДК-то ви се вижда сволоч, щото гроздето е кисело нали? Я се прибирайте с галошите и поцинкованата кофа да дадете помия на прасетата и да се заринете в кал до колене, пък после да ожалвате Софето мръсни чалгаджийски душици! Я вижте дали има една известна чалгаджийка да е родена в Софето. Всички са дивни селтачки от вашите краища обрасли в трънаци, щото освен да се напивате в селската кръчма нищо не става от вас. А вие трябва единствено да произвеждате продукция за столицата , но и за това не ви бива, та я внасяме от чужбина, мършляци ниедни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеЧакай са да си изясним нещо, АЗ нищо не противопоставям, АЗ си казвам мнението-както някой хора не могат да живеят до НДК, така и аз не мога да живея в лайна и кир.Дотук нещо неясно има ли?Дядо ми и прадядо ми ги намесих, защото некой изказа предположение, че били от село, а те не са.Аз какъв съм няма никакво значение в случая, говорим за места за живот.
Всеки си избира как да си прекара времето на тая земя, аз нямам проблем с никой, нито ме дразнят селяните, нито нищо.По принцип са ми малко тегави за работа, леко миришат-тези които гледат животни за мляко особено!!, не могат да се оправят в София и е ужас, докато разберат къде аджеба трябва да дойдат, НО винаги имат пари и плащат КЕШ.За мен това е достатъчно.
Всеки си има талант и моя определено не е кърската работа или животните и не мога да разбера това превъзнасяне на селския живот напоследък -много модно стана.Ми който иска да работи, за да яде ОК, но аз например с една обществена поръчка, АКО я спечеля, сигурно взимам колкото един селянин за 3 години къртовски труд.Са имам и познати от Добруджа, които правят печалба на година ,колкото моя оборот, но са 2-3 ма в целия регион.
Бате Пешо изглежда интелигентен човек, но в него има един войнстващ провинциализъм, от типа, нема си купа x6, щото не може да качи еверест-цитат от една песен, която чух по радиото.Все едно аз да почна да тръбя във всяка тема, колко е ужасен живота на село -ма пита ли ме някой, вълнува ли се някой от мойте драми -не.Това е точно провинциалното мислене и показва лека компенсация, според мен.А това за храната ми е ЛЮБИМАТА тема, нема селянин да не я зачекне.Все едно седите на село да ядете и да серете бе???Нещо друго не вълнува ли отрудената душа???
П.С И подлеза на НДК отдавна не опикан, като пуснаха метрото е изцяло ремонтиран.До май месец ЦЯЛАТА Витошка също ще е готова и се надявам и градинката пред НДК да стане готова с реновирането.Паметникът също го променят, не знам какво ще стане точно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеБат Пешо,
от приказките ти разбирам, че не си в час с описания от мен район, а говориш по принцип и явно си имал проблем с паркирането като си ходил 'на стройкото' ..
интересно как ще паркираш по тротоара при положение, че има колчета....даже и с жип...но у ваше село явно ги умеете тия неща. Преди синята зона/зелена сега...когато имаше стройко разни герои правеха квартала непроходим, но сега този проблем го няма...
по отношение на простотията ...тя е повсеместна навсякъде и българското село за съжаление е сериозен 'производител' на такива кадри.. та спорът кой е по-прост софиянци или селяни е абсолютно излишен...още повече, че софиянци е доста общо понятие.
Коментар
-
oscar-e ...
Ти чист въздух дишал ли си?
Ебем ти и център-о - там въздух няма камо ли чист.
А 90% от болестите са от мръсен въздух и най-много се усеща от малките деца, че не са свикнали на мизерията.
Непрекъснато са болни и като отидат на планина и изведнъж се оправят.
Това е безценно повярвай ми...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Чакай са да си изясним нещо, АЗ нищо не противопоставям, АЗ си казвам мнението-както някой хора не могат да живеят до НДК, така и аз не мога да живея в лайна и кир.Дотук нещо неясно има ли?Дядо ми и прадядо ми ги намесих, защото некой изказа предположение, че били от село, а те не са.Аз какъв съм няма никакво значение в случая, говорим за места за живот.
Всеки си избира как да си прекара времето на тая земя, аз нямам проблем с никой, нито ме дразнят селяните, нито нищо.По принцип са ми малко тегави за работа, леко миришат-тези които гледат животни за мляко особено!!, не могат да се оправят в София и е ужас, докато разберат къде аджеба трябва да дойдат, НО винаги имат пари и плащат КЕШ.За мен това е достатъчно.
Всеки си има талант и моя определено не е кърската работа или животните и не мога да разбера това превъзнасяне на селския живот напоследък -много модно стана.Ми който иска да работи, за да яде ОК, но аз например с една обществена поръчка, АКО я спечеля, сигурно взимам колкото един селянин за 3 години къртовски труд.Са имам и познати от Добруджа, които правят печалба на година ,колкото моя оборот, но са 2-3 ма в целия регион.
Бате Пешо изглежда интелигентен човек, но в него има един войнстващ провинциализъм, от типа, нема си купа x6, щото не може да качи еверест-цитат от една песен, която чух по радиото.Все едно аз да почна да тръбя във всяка тема, колко е ужасен живота на село -ма пита ли ме някой, вълнува ли се някой от мойте драми -не.Това е точно провинциалното мислене и показва лека компенсация, според мен.А това за храната ми е ЛЮБИМАТА тема, нема селянин да не я зачекне.Все едно седите на село да ядете и да серете бе???Нещо друго не вълнува ли отрудената душа???
П.С И подлеза на НДК отдавна не опикан, като пуснаха метрото е изцяло ремонтиран.До май месец ЦЯЛАТА Витошка също ще е готова и се надявам и градинката пред НДК да стане готова с реновирането.Паметникът също го променят, не знам какво ще стане точно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеToва къде си израстнал и какво смяташ няма нищо общо с реалността.Ти и да искаш не можеш да гледаш животни щото ще е катастрофа и за двете страни.Проблема си е лично твой.Яж мърша на 20г завита в шарени опаковки и си свиркай.А кал в София има повече отколкото в обора и по селата.Не мога да разбера само откъде идва това самочувствие у хора живеещи в две стаички и хранещи се с европейски боклуци.А каква простотия и мизерия има в столицата просто ум не ми я побира.
Рядкост си е вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеДядо ми е бил адвокат, а прадядо ми е имал дюкян в София, така че си седи в лайната и не ни мисли много нас...
Баба, дядо и прадядо са били... А ти си? Няма нужда да казваш
Успех простотия!
Коментар
-
Бат Пешо,
от приказките ти разбирам, че не си в час с описания от мен район, а говориш по принцип и явно си имал проблем с паркирането като си ходил 'на стройкото' ..
интересно как ще паркираш по тротоара при положение, че има колчета....даже и с жип...но у ваше село явно ги умеете тия неща. Преди синята зона/зелена сега...когато имаше стройко разни герои правеха квартала непроходим, но сега този проблем го няма...
по отношение на простотията ...тя е повсеместна навсякъде и българското село за съжаление е сериозен 'производител' на такива кадри.. та спорът кой е по-прост софиянци или селяни е абсолютно излишен...още повече, че софиянци е доста общо понятие.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеКато израснал в квартала също го смятам за най-доброто място за живот в София, затова си купих и още едно жилище тук.Иначе и на мен пари да ми дават няма да живея в селска къща, да гледам смърдящи животни, да газя лайна и кал, в къщата ми да кътам буркани и бидони и кир под ноктите.Затова страната ни е толкова хубава- има села за селяни и градове-за граждани.
Коментар
-
Като израснал в квартала също го смятам за най-доброто място за живот в София, затова си купих и още едно жилище тук.Иначе и на мен пари да ми дават няма да живея в селска къща, да гледам смърдящи животни, да газя лайна и кал, в къщата ми да кътам буркани и бидони и кир под ноктите.Затова страната ни е толкова хубава- има села за селяни и градове-за граждани.
Коментар
Коментар