IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хахаха

На бате Пешо много здраве.Бате не бъди много сигурен и самодоволен, защото с един птичи грип или луд бик могат административно да ти преебат феодалното стопанство за столетие напред.Така, че ще си бачкаш в града и ще си живееш на село без много да ти знае балалайката и ще ядеш не ГМО ами и лайна ще ядеш ако поискат управляващите.Бъди по умерен и не се изхвърляй да не те накаже оня горе, който най много се смеел на тези дето си правели сметките.Хайде със здраве и умната.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
      Според мен трейдъра много вярно вижда нещата. Това, че не ми харесват е друг въпрос.
      Такава е реалността. Бате Пешо, това, че имаш някакво малко феодално стопанство е хубаво, храниш се....сигурно храниш и доста цигани покрай тебе. Може и някой и друг българин да храниш........но не си затваряй очите за останалата Бг. Ако хората около теб са зле и мизеруват, рано или късно това ще рефлектира и при теб.
      Дарки трябва да се чете внимателно какво пише трейдърко и какво аз.Аз говоря за природни дадености ресурси а трейдърко ми пише глупости.Никъде не съм казал че сме с най добри но определено сме в първата тройка.Планини реки море равнини.Я да видим на кого другиго Бог е изсипал толкова.А трейдърко ми пише глупости.Това че ние сме некадърници и мързели е отделен бъпрост.Тук ставаше дума за условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
        Според мен трейдъра много вярно вижда нещата. Това, че не ми харесват е друг въпрос.
        Такава е реалността. Бате Пешо, това, че имаш някакво малко феодално стопанство е хубаво, храниш се....сигурно храниш и доста цигани покрай тебе. Може и някой и друг българин да храниш........но не си затваряй очите за останалата Бг. Ако хората около теб са зле и мизеруват, рано или късно това ще рефлектира и при теб.
        Въпросът е как на фона на тази мизерия, бедност, безпаричие, тотално напускане на страната от младите (а това вече се счита, че и 35-40годишните са млади!!!!) как аджеба имотите ще растат?
        Никой не отрича, че с увеличаваща се администрация, която освен да взема пари от залязващия бизнес, с растяща безработица, с 90% от населението със заплати 400лв, с народни представители/депутати, които сами си решават какви ще са им заплатите и ей така си ги вдигат с 350лв, с което повишени живеят милиони българи, с беззаконие и да не изброявам - държавата отива на закриване.
        Изходите са два - или да ни асимилират и държавата/страната да престане да съществува като България или хората да се събудят - да изчистят страната от политическата клика и да разберат, че освен в големия град в панелната кутийка има живот и на село, и то не много лош, ако сами си го направят. Но на село няма училища и лекари - престъпната политическа клика ги унищожи, за да създадат един отвратителен централен град, защото им е по-лесно да контролират стадото в един единствен град отколкото в цяла страна.
        Но всичко това е друга тема - дали за политика, дали за нещо друго.
        Въпросът е как на тази картинка имотите ще растат?

Коментар

• Бате Пешо

По повод безплатната работна ръка - пази боже казвам аз, такова нещо не ползвам, такава екстра не искам и да я чуя или видя.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

Не ми се изброява къде какви условия има..за туризъм - Франция, Испания, Швейцария...За развитие на определени сегменти в селското стопанство ни бият по условия много страни в Европа, например за отглеждане на говеда - тук нямаме условия да се отглеждат на паша, но има страни където много месеци имат и върви че произведи евтина продукция и ги конкурирай с цена и качество. Ти просто пиеш някакви хапчета на моменти и си фантазираш.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Според мен трейдъра много вярно вижда нещата. Това, че не ми харесват е друг въпрос.
              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Ние конкурентни условия нямаме нито за земеделие, нито за туризъм !!! В Европа има страни с много по добри условия, това е истината. Измислете нещо друго да се развива, пък и да не се развива. Проблема е не че не се развива нищо, проблема е че каквото се развива се източва и заминава навън - нямаме инвестиционен поток към нас, но излъчваме такъв навън. Е няма как да има ! Не е важно колко се създава толкова, важно е създаденото дали се натрупва или се събира и изнася на някъде. За да има трябва да остава тук и да не се изнася в чужбина.
                Ей палавнико стига писа глупости.Ти наистина имаш раздвоение на личността.Вземи от това дето го пи оня ден да се оправиш.Явно добре ти действа само да не си го свършил?Би ли посочил природния ресурс и страните с по добри условия за земеделие и туризъм от нас?

Коментар

• luboil

Инфлацията е неизбежна, няма такова нещо като икономически ръст. Жилищата няма да растат, цените им обаче ще нарастнат в пари и ще станат по скъпи. До 3-4 години цените на жилищата ще достигнат предкризисните нива и дори ще ги надхвърлят. Ниския инфлационен таргет на ЕЦБ ще ни излезе през носа , има нереализирана инфлация и за капак и дефлация-менте.
                  Last edited by supertrader; 31.01.2014, 09:39.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Ние конкурентни условия нямаме нито за земеделие, нито за туризъм !!! В Европа има страни с много по добри условия, това е истината. Измислете нещо друго да се развива, пък и да не се развива. Проблема е не че не се развива нищо, проблема е че каквото се развива се източва и заминава навън - нямаме инвестиционен поток към нас, но излъчваме такъв навън. Е няма как да има ! Не е важно колко се създава толкова, важно е създаденото дали се натрупва или се събира и изнася на някъде. За да има трябва да остава тук и да не се изнася в чужбина.
                    Рядко се среща шизофреник като тебе!
                    Пак си забравил хаповете да си ги изпиеш.
                    На фона на това, което си написал твърдиш, че жилищата ще растат?!?!

Определено имаш раздвоение на личността!

Коментар

Тъй де, пазаруваме техните стоки праз техните търговски вериги, потока е ясен на къде отива, от производството и от търговията, нямаме разногласие по това …
                      Last edited by razbiratel; 31.01.2014, 09:15.

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                          Ама разбира се, те така ни искат.... да сме "рая" по кърищата... ама ако може всичките да сме там, на бустаня и то не в позицията на фермера (стопанина) а в ролята на работна ръка. Не отричам потенциала който чисто климатично и географски имаме в селското стопанство, напротив, но добре беше да си оставим участие мъничко в производството, мъничко и в търговийката ама уйде вече коня у ряката.... пазаруваме вносни стоки дори от първа необходимост от техните търговски вериги... Тежко на децата ни, доброволно обречени да са "рая" от самите нас... Но щом Брюксел така ни тика, редно ще е, как иначе!
                          Никой не мое ми нарежда къде да одя и какво да гледам.Масква Брюксел и Вашингтон съм си ги забол на самолетоносача.Я бачкам у градо живеем на село имам малко стопанство и ми дреме на самолетоносача ква сакал Брюксел.....Та не мога да разбера след като повечето семейства имат по 15-20 декара що не го направят.По селата мангали безделници колкото щеш.Почти безплатна работна ръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker Разгледай мнение
                            +1
                            от Европа се чудят как да ни връщат по селата с програми за развитие на селските региони, след като самите ние - гражданите още не се сещаме кой вятър ще ни задуха.
                            Ама разбира се, те така ни искат.... да сме "рая" по кърищата... ама ако може всичките да сме там, на бустаня и то не в позицията на фермера (стопанина) а в ролята на работна ръка. Не отричам потенциала който чисто климатично и географски имаме в селското стопанство, напротив, но добре беше да си оставим участие мъничко в производството, мъничко и в търговийката ама уйде вече коня у ряката.... пазаруваме вносни стоки дори от първа необходимост от техните търговски вериги... Тежко на децата ни, доброволно обречени да са "рая" от самите нас... Но щом Брюксел така ни тика, редно ще е, как иначе!
                            Last edited by razbiratel; 31.01.2014, 00:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                              Трейдъре, не е проблема в качеството. Разбирам те, ти си претенциозен и си си изградил някаква представа за качествено жилище. Но народа искаше да живее някъде в собствено жилище. По време на балона имах колеги които си купиха и стари панеляци за ненормални цени с кредити за по 20-30 години. Та жилища има. Колко качествени или не, няма значение. Жилища има - няма мераклии да ги купуват. Просто почти всички имат такова(платено в брой, наследено и т.н. ) или са се заробили вече с ипотека за по 20-30 години. И на фона на тази ситуация имаме и намаляващо население. А вие сте седнали да чакате чудеса.
                              +1
                              от Европа се чудят как да ни връщат по селата с програми за развитие на селските региони, след като самите ние - гражданите още не се сещаме кой вятър ще ни задуха.
                              и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Трейдъре, не е проблема в качеството. Разбирам те, ти си претенциозен и си си изградил някаква представа за качествено жилище. Но народа искаше да живее някъде в собствено жилище. По време на балона имах колеги които си купиха и стари панеляци за ненормални цени с кредити за по 20-30 години. Та жилища има. Колко качествени или не, няма значение. Жилища има - няма мераклии да ги купуват. Просто почти всички имат такова(платено в брой, наследено и т.н. ) или са се заробили вече с ипотека за по 20-30 години. И на фона на тази ситуация имаме и намаляващо население. А вие сте седнали да чакате чудеса.

Коментар

Working...
                                X