If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Нямам какво да дам" и "Не искам да дам 'илядарка за панеляк" са две твърде различни неща май!!
Също и кредитите ни са различни - твоя е на 12% гепере, а моя - на 3%...
добре! предавам се!
твоя...кредит е по-голям.
мир да има
меджу другото, някой вече го писа тук във форума, имотите се диференцират.. тия дето аз гледам /с нови тухли/ наистина са нагоре, панелките ако гледаме може и надолу да са, признавам тях не съм поглеждал.
от тук мисля идва и генералното разминаване дали поскъпват или падат.
"Нямам какво да дам" и "Не искам да дам 'илядарка за панеляк" са две твърде различни неща май!!
Също и кредитите ни са различни - твоя е на 12% гепере, а моя - на 3%...
...и това го има??? мерене на кредитите... божкееейй...
мерете си РЗП-тата и дебитите бре... вие си сте тръгнали да си ги мерите кой по-голем длъжник на банките, а те (банките) не прощават когато настъпи момента за ЧСИ
ето аз пък как съм ги направил нещата: имам 200К ипотечен заем към холандска банка на 2,5%, имам и 200К собствени кинти, със собствените кинти можех да изплатя ипотеката, но ги набутах в БГ банка на депозит, първоначално вземах 7% лихва, после 6%, сега съм на 3,5% лихва, но все още лихвата която вземам от БГ банката ми е по-висока от лихвата която даван на холандската банка. Имаше 2-3 години в които маржа беше +4%. Така, че кредит може, НО да имате и същия размер дебит в наличност, та ако се сговнят нещата да можете веднага да се откупите.
Обема на сделките на фона на увеличаващото се население в София намалява.
Едно е 5000 сделки на 1 милион души, друго е 6000 сделки на два милиона души.
Работата не върви добре. Скоро ни чака приземяване.
Сега гледаме с мъжът ми за апартамент. Повярвай ми, няма никакви оферти на пазара. Или е последен етаж или е първи. Новите блокове са супер зле. Блок на 1-2 години е нацепен от всякъде. Потърси примерно тухла в Мусагеница и Дървеница и ще видиш само 2-3 оферти и то за някакви нереално високи цени. Така че сделките са малко и заради липсата на предлагането на читави имоти.
Коментар