IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cupwinner Разгледай мнение

Да не стане само с гледането и с вкуса на пуканките в устата да си останеш... Така ми се струва на мене.
    Ама аз и баклавата на турците ще изям и тогаз БГ шопската салата.
    Голямо лапане ще пада и разнообразно , Не мое само бански старец и капама, ще получим киселини
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от cupwinner Разгледай мнение

Да не стане само с гледането и с вкуса на пуканките в устата да си останеш... Така ми се струва на мене.
      Аз да не съм като теб да гледам и да се облизвам. Купих, когато намерих, каквото търсех. След година-две живот и здраве още едно ще взема....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Още няма големи промота. На картинка цените паднаха, почват от 500 евро. Специално за зеленото някъде към 350-400мисля е максимума. Готови ново има по 800, което според мен е високо с оглед на кутийките, които се предлагат.
        Чакам още приземяване. С оглед на няколкото много големи комплекси, които се започват и дострояват сега. Аз гледам отстрани с пуканки.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Още няма големи промота. На картинка цените паднаха, почват от 500 евро. Специално за зеленото някъде към 350-400мисля е максимума. Готови ново има по 800, което според мен е високо с оглед на кутийките, които се предлагат.
          Чакам още приземяване. С оглед на няколкото много големи комплекси, които се започват и дострояват сега. Аз гледам отстрани с пуканки.
          Ами поне варна ще се осъзнаят първи.
          Ето ви малко инфо за Истанбул.
          https://www.investor.bg/po-sveta/453...oemvri-274367/
          Там е типичен спихнал балон - почва се яко строителство за да се съживи икономиката и сега се чудят какво да ги правят тея тули.
          Още изчакваме да отлепят че още копаят дъното. Абе търся си повод да не сменям вярата, а уж съм атеист
          Иначе и БГ трябва така да прави - взема имот макето, сърбина и взема БГ гражданство и си перка в Европа
          Last edited by bota156; 11.01.2020, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

По статистика си е отвсякъде Варна. Полакс ли кой беше оттам да дава инфо за спада.
            Дето се вика сега у Варна морето до колене на есен в София искъро до колене
            Само да не стане като у перник - само винкел да има без вода в мелницата

Коментар

• Първоначално изпратено от Blueberry Разгледай мнение
              03.01.2020, 12:44

днес:

София - 43 432/ 17 315
              Пловдив - 21803 пр/ 5005 наеми
              Бургас - 4 397 пр / 677 наеми
              Варна - 21 951 пр / 8932наеми
              По статистика си е отвсякъде Варна. Полакс ли кой беше оттам да дава инфо за спада.
              Дето се вика сега у Варна морето до колене на есен в София искъро до колене
              Само да не стане като у перник - само винкел да има без вода в мелницата

Коментар

• 03.01.2020, 12:44

Първоначално изпратено от Blueberry
                В имот.бг:
                София - 42772 продажби/ 17047 наеми
                Пловдив - 20740 пр/ 4 498 наеми
                Бургас - 4 388 пр / 669 наеми
                Варна - 21 990 пр / 8 747наеми

Къде първи ще глътнат водица първи? Плд хич не стои добре. София е доволно обезпечена също. Варна да е първа с МЯУ?
                днес:

София - 43 432/ 17 315
                Пловдив - 21803 пр/ 5005 наеми
                Бургас - 4 397 пр / 677 наеми
                Варна - 21 951 пр / 8932наеми

Коментар

• да пусна и аз нещо по темата:

начи очекувам яки понижения на цените на имотите само след още 2 месеца. -30-40% дискаунти (+отделно -15% с пазарлъка), МЯУ-то ще е повсеместно, лихвите ще се качат на 10%, а доходите ще се удвоят, за да може секи перонообитател да стане собственик на поне 3 имота.

Който е съгласен нека натисне опцията "Харесвам"
                  Last edited by cupwinner; 09.01.2020, 19:48.

Коментар

то и 40г запуснати жени са най-сгодни ама всеки иска 20г манекенка
                    Бота пак се обърка.Кой ти е казал че всеки иска 20г манекенка?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ботич, нещата в целия свят са такива. И така ще бъде ако го има света поне в нашия живот. Да не кажа и столетия. Тези дългове са неизплащаеми. Така ще тркалят и само ще сменят лостовете и механизмите на въздействие. А цените си растат. Даже да се случи да има движение надолу пак след недълго тренда обръща.
                      Що още не си го заковал този имот в Красна? Щом е толкова изгоден...
                      то и 40г запуснати жени са най-сгодни ама всеки иска 20г манекенка

Коментар

А в европа - смях, смях и сълзи
                        https://euractiv.bg/section/финанси/...-рецеси/
                        Иначе погледнах едни ЕПК-а дето в обеля били по 1200€
                        У кармазъ поляните 3 = накавръка има и по 700
                        https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=54zsy1&f1=6

У дианабад па и много други прилични квартали е по 1000€
                        Ботич, нещата в целия свят са такива. И така ще бъде ако го има света поне в нашия живот. Да не кажа и столетия. Тези дългове са неизплащаеми. Така ще тркалят и само ще сменят лостовете и механизмите на въздействие. А цените си растат. Даже да се случи да има движение надолу пак след недълго тренда обръща.
                        Що още не си го заковал този имот в Красна? Щом е толкова изгоден...
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

То по прогнозата за 2020 аз съм дори повече от теб за тази тема :-)))) , но аргументацията и очакванията на главните и обитатели ме бутат към другата :-))))

ПП Ботич сопри са бе. И тоя Истанбул не можа да избие търсенето ти на копторни и несравними обяви....с обективна цена сравнени с ЕПК люкс в Обелята...дори и Евго призна че е напраен за поне 300 леуа наем :-)))
                          сфинята си търси кочинката. С некъв измислен "лукс" не моеш я впечатлиш.
                          Па и колкото и да е люкс и като прекрачиш прага и цопваш в калта - ебем ти и лукса и румбата не мое го чисти 24/7 да работи

Коментар

• Първоначално изпратено от Whats_up Разгледай мнение
                            Някакво деление настанало в темите. Нещо съм пропуснал....
                            Аз като очаквам права водоравна линия на цените и много по-трудни и бавни продажби тази година с тенденция на примоции при продавачите къде да пиша
                            Ако гледаме средносрочно съм за тази тема
                            То по прогнозата за 2020 аз съм дори повече от теб за тази тема :-)))) , но аргументацията и очакванията на главните и обитатели ме бутат към другата :-))))

ПП Ботич сопри са бе. И тоя Истанбул не можа да избие търсенето ти на копторни и несравними обяви....с обективна цена сравнени с ЕПК люкс в Обелята...дори и Евго призна че е напраен за поне 300 леуа наем :-)))

Коментар

• Някакво деление настанало в темите. Нещо съм пропуснал....
                              Аз като очаквам права водоравна линия на цените и много по-трудни и бавни продажби тази година с тенденция на примоции при продавачите къде да пиша
                              Ако гледаме средносрочно съм за тази тема
                              Last edited by Whats_up; 09.01.2020, 15:16.

Коментар

• А в европа - смях, смях и сълзи
                                https://euractiv.bg/section/финанси/...-рецеси/
                                Иначе погледнах едни ЕПК-а дето в обеля били по 1200€
                                У кармазъ поляните 3 = накавръка има и по 700
                                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=54zsy1&f1=6

У дианабад па и много други прилични квартали е по 1000€

Коментар

Working...
                                X