IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Хем нищо такова не беше писал, хем се оказа баш така с малката разлика че добави обратно превалутиране в евро на част от доларите

Последното променя сметката за стойността на продадените имоти и съответно намалява и пропуснатите ти ползи от наеми

В крайна сметка по груби сметки към момента си все още на печалба, но тя ще намалява с всеки месец пропуснати наеми, а срине ли се долара може да минеш и на загуба

Ние с интерес ще следим как се развиват нещата за това те моля като купиш акции да споделиш на момента а не следварително
    Тези неща съм ги писал още през Май 2022, но не четете!!!
    Пропуснати ползи от наеми нямам, защото при тези смешни наеми нямах наематели! Поради тази причина продадох, а цените са тавана, както се оказва по-късно!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+1
      от ъпърите няма 1 и на 30% от нивото на юни-то

Той е на едно изключително Hi ниво

Нормален човек такива субстанции не би понесъл няма как да го достигнем

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

едно време радев им даваше поне начални познания
        как да различават осигуровки, ддс и дод едно от друго
        ама сега...майка плаче
        Радев ми липсва след миналогодишният срив на УСА пазара ме притеснява да не си и посегнал

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
          Без Юнимог сме за никъде, продължавай в същият дух Юни, пълниш ми душата!!!
          Новините идват с Юни!
          +1
          от ъпърите няма 1 и на 30% от нивото на юни-то

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Много е просто!
            Продадох два имота през Март и превалутирах в долари, защото ФЕД тръгна да вдига, а бабата се дърпаше и зачаках американските акции. Не влезнах в акции, защото не ми хареса корекцията. През Октомри акциите все още буксуваха, но бабата беше изплашена и се разбърза, та тогава реших да споделя риска и половината обърнах в евро! В Ноември и Декември бях в Катар, а сега очаквам голям спад, за да влезна в акции.
            Хем нищо такова не беше писал, хем се оказа баш така с малката разлика че добави обратно превалутиране в евро на част от доларите

Последното променя сметката за стойността на продадените имоти и съответно намалява и пропуснатите ти ползи от наеми

В крайна сметка по груби сметки към момента си все още на печалба, но тя ще намалява с всеки месец пропуснати наеми, а срине ли се долара може да минеш и на загуба

Ние с интерес ще следим как се развиват нещата за това те моля като купиш акции да споделиш на момента а не следварително

Коментар

• Без Юнимог сме за никъде, продължавай в същият дух Юни, пълниш ми душата!!!
              Новините идват с Юни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

как си личи ,че никога не си отдавал нищо под наем
                едно време радев им даваше поне начални познания
                как да различават осигуровки, ддс и дод едно от друго
                ама сега...майка плаче
                препоръка е

Коментар

Уни сериозно се притеснявам какво ти дават

Първо обявата е пусната с наем 260 евро

После поради неизвестни нам причини е променена на 600 евро явно не е искал да отдава

След това я е намали на 300 евро

Реално за 3 месеца е пропуснал около 1000 евро който явно не са му важни щом е вдигал така цената

Но за твое съжаление едва ли ще я намали до желаните от теб 150 евра
                  уни-муни ипотекодателя е на експериентални медикаменти
                  така или иначе традиционните не му помагат
                  препоръка е

Коментар

Тебе шизофрения ли те гони???

Продал ли си месец Март 2022г - Да или Не???

Превалутирал ли си в долари след продажбата - Да или Не ???

На колко превалутира миналата година, колко е сега?
                    Много е просто!
                    Продадох два имота през Март и превалутирах в долари, защото ФЕД тръгна да вдига, а бабата се дърпаше и зачаках американските акции. Не влезнах в акции, защото не ми хареса корекцията. През Октомри акциите все още буксуваха, но бабата беше изплашена и се разбърза, та тогава реших да споделя риска и половината обърнах в евро! В Ноември и Декември бях в Катар, а сега очаквам голям спад, за да влезна в акции.

Коментар

Нищо такова не съм писал, това са твои грешни предположения! Ако беше чел, какво съм писал от Април до сега, можеше и ти да спечелиш! В мой ущърб ще споделя, че можех да спечеля още 20 000лв., но надцених риска!
                      Тебе шизофрения ли те гони???

Продал ли си месец Март 2022г - Да или Не???

Превалутирал ли си в долари след продажбата - Да или Не ???

На колко превалутира миналата година, колко е сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

5 месеца х бленувани 600 EUR = 3 К DREAMS , налЕ?
                        Уни сериозно се притеснявам какво ти дават

Първо обявата е пусната с наем 260 евро

После поради неизвестни нам причини е променена на 600 евро явно не е искал да отдава

След това я е намали на 300 евро

Реално за 3 месеца е пропуснал около 1000 евро който явно не са му важни щом е вдигал така цената

Но за твое съжаление едва ли ще я намали до желаните от теб 150 евра
                        Last edited by 6000; 21.02.2023, 19:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не знаех, че превалутирането е еднократен процес
                          Не се притеснявай, не ти е за първи път да не знаеш ама да даваш акъл

Превалутирането е в единствено число и следва да е било еднократно

Ако искаше да каже че редовно е превалутирал би трябвало да каже - След превалутиранията и тн

Коментар

???? какви ралита, какви 2.6-3К EUR те гонят ???

Ей кофти работи ти дават да знаеш
                            5 месеца х бленувани 600 EUR = 3 К DREAMS , налЕ?

Коментар

Само те цитирам

Продал си март 2022 - долара е бил около 1.75лв

Имаш 30 000лв печалба от превалутиране - долара днес е 1.85

Ако си ни излъгал значи сметките са ни грешни
                              Нищо такова не съм писал, това са твои грешни предположения! Ако беше чел, какво съм писал от Април до сега, можеше и ти да спечелиш! В мой ущърб ще споделя, че можех да спечеля още 20 000лв., но надцених риска!

Коментар

Само те цитирам

Продал си март 2022 - долара е бил около 1.75лв

Имаш 30 000лв печалба от превалутиране - долара днес е 1.85

Ако си ни излъгал значи сметките са ни грешни
                                не знаех, че превалутирането е еднократен процес
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X