IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам никакво намерение да ви убеждавам в противното. Вярвайте в каквото намерите за добре.
    Аз работя с млади хора, идващи в София. Някои от тях са под наем, други купуват. Факт е обаче че става все по-трудно за млад човек да купи. Някои от тях ще успеят, но им трябват няколко години ръст на доходите, спестяване и мислене какво, къде, кога.
    Общото между тях е, че всички ама всички без изключение или купуват или искат да купят имот.

Лека вечер и нека по-добрият отбор победи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

По-леко е като се самозалъгвате, но горчивата истина вече лъсва! Наемателите намаляват с бясна скорост!
      те са си константа, но срещу гората от кранове не седи приток на нови обитатели в големите градове - това е проблемът
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Щом си нямал наематели значи "нещо" с имота не е било ок.
        Т.е. потвърждаваш че е бил кофти имот, щом са се продали какви ли не имоти.

Ахахахаха, да, вярно е донякъде, купил съм повече отколкото съм продал.
        По-леко е като се самозалъгвате, но горчивата истина вече лъсва! Наемателите намаляват с бясна скорост!

Коментар

При толкова свободни имоти, дали всички те са кофти?
          Ти, ако знаеш какви имоти се продадоха покрай психозата с инфлацията? Е, как няма да знаеш, нали вие ги продавате!
          Щом си нямал наематели значи "нещо" с имота не е било ок.
          Т.е. потвърждаваш че е бил кофти имот, щом са се продали какви ли не имоти.

Ахахахаха, да, вярно е донякъде, купил съм повече отколкото съм продал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Купил си кофти имот и сега ревеш като карпатски вълк, колко били зле имотите.
            Имай поне малко честност към себе си и доблест.
            При толкова свободни имоти, дали всички те са кофти?
            Ти, ако знаеш какви имоти се продадоха покрай психозата с инфлацията? Е, как няма да знаеш, нали вие ги продавате!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Радев ми липсва след миналогодишният срив на УСА пазара ме притеснява да не си и посегнал
              не си е посегнал, но има достойнство
              за разлика от един друг много активен поне от 2017-та насам...
              препоръка е

Коментар

Само Бонка ли би се сетила че няма как през Май да сме прочели за превалутирането ти през Октомври?
                Забравяш, че понижителите добре боравят с математически множества 10 ника причисляват към един! А, същите тези, Песимиста обвиняват в конспиративни теории

Коментар

Само Бонка ли би се сетила че няма как през Май да сме прочели за превалутирането ти през Октомври?
                  Пишеш като Бонка, а тя откакто загуби спорът за лихвите с мен се скри в дън земя или може би се крие зад пердето!

Коментар

Тези неща съм ги писал още през Май 2022, но не четете!!!
                    Пропуснати ползи от наеми нямам, защото при тези смешни наеми нямах наематели! Поради тази причина продадох, а цените са тавана, както се оказва по-късно!
                    Купил си кофти имот и сега ревеш като карпатски вълк, колко били зле имотите.
                    Имай поне малко честност към себе си и доблест.

Коментар

Бонке, това ти ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако си продал между покупките на байлора и ратен - си продал на връх
                        Ти това го пишеше и далечната вече 2017г.
                        Не знам за какъв връх пишеш, щом моята брокерка, като се чух с нея в края на януари за да търси ВИ, за колега, ми каза, че към сега би ми продала моя с 30% горница средно и продължава да се чуди, що не го давам за нощувки само на скандинавци имали интерес.

Коментар

Кое да четеме Май 2022-ра че си превалутирал Октомври ???

А кофтите наеми пак ни връщат до това че си притежавал кофти имоти

Също така беше написъл че 3г няма да купуваш - Какъв въобще е смисълът да купуваш да не би да очакваш наемите да са станали много по хубави в дъното на кризата???
                          Бонке, това ти ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

А ако е продал 6г след като ти ни алармира за краша през 2017-та значи е продал на абсолютно дъно

Коментар

Пропуснати ползи от наеми нямам, защото при тези смешни наеми нямах наематели! Поради тази причина продадох, а цените са тавана, както се оказва по-късно!
                              Кое да четеме Май 2022-ра че си превалутирал Октомври ???

А кофтите наеми пак ни връщат до това че си притежавал кофти имоти

Също така беше написъл че 3г няма да купуваш - Какъв въобще е смисълът да купуваш да не би да очакваш наемите да са станали много по хубави в дъното на кризата???

Коментар

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X