IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха-недей да ми преиначаваш думите.Написах,че има хора,които се лишават от неща,които могат да си позволят, и ТРУПАТ пари в банки и имоти.Купуването на жилище ,за да живееш в него не е трупане на пари в жилище ,щото го купуваш с единствената цел да живееш в него, а не,за да инвестираш спестените пари.
    И ако жилища се купуваха само от хора, които ще живеят в тях,цените нямаше да са такива. Ама Ганьо като спести някой лев и веднага ги набутва в имоти.
    Не е необходимо да ти преиначавам думите ти написа достатъчно глупости

Вече ти цитирах мнението дето се чудиш защо хората спестяват

От него е видно че явно ти такова нещо, като спестяване не практикуваш и преди те бях питал ако недай си боже се случи нещо с теб и имаш нужда от скъпо лечение какво правиш тогава???

Ще почнеш да обикаляш "балъците" дето са спестили некой лев да те спасяват???

Коментар

• Тези постоянни ограничения какво и от къде не може да се купува, да не би да повишават стойността на парите. Мисля обратното се случва.
      D.Y.F-091066

Коментар

• mirodes, ти за това че хората търсят сигурност за спестяванията си не си чувал. Ако сигуацията е такава, че те се притесняват инвестират - харчат парите си за нещо, което биха могли по късно да продадат и да имат пари. Какво и пречи на цялата тази финансова система да е един голям - Юго агент. Като гледам по нищо не се различава от него.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Миро явно трябва да те цитирам какво си казал само преди 2-3часа

За това време израсна много от там да се чудиш защо хората биха спестявали за да купят жилище до това да кажеш че е съвсем нормално
          Хахаха-недей да ми преиначаваш думите.Написах,че има хора,които се лишават от неща,които могат да си позволят, и ТРУПАТ пари в банки и имоти.Купуването на жилище ,за да живееш в него не е трупане на пари в жилище ,щото го купуваш с единствената цел да живееш в него, а не,за да инвестираш спестените пари.
          И ако жилища се купуваха само от хора, които ще живеят в тях,цените нямаше да са такива. Ама Ганьо като спести някой лев и веднага ги набутва в имоти.
          Last edited by mirodes; 22.02.2023, 18:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
            Викаш трябва да съм в унисон с повишителската група, че ей го кога станало ракиено време.

П.С. май верно ще изтичам за един коняк
            Еми айде де... аз съм си налял едно Хенеси, че бедрата пулсират, пулсират!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Ама ш'си земеш 2 вида питиета - по-кУраво (за основната линия) и бира - за съпортващата!
              Викаш трябва да съм в унисон с повишителската група, че ей го кога станало ракиено време.

П.С. май верно ще изтичам за един коняк

Коментар

И защо трябва да трупат пари,а не да ги харчат?
                Миро явно трябва да те цитирам какво си казал само преди 2-3часа

За това време израсна много от там да се чудиш защо хората биха спестявали за да купят жилище до това да кажеш че е съвсем нормално

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                  Свършиха ми пуканките, а шоуто тепърва започва Преплитат се няколко сюжетни линии и никъде няма празно. Директно поръчвам пица с бира и оставам да съблюдавам развитието
                  Ама ш'си земеш 2 вида питиета - по-кУраво (за основната линия) и бира - за съпортващата!

Коментар

• Свършиха ми пуканките, а шоуто тепърва започва Преплитат се няколко сюжетни линии и никъде няма празно. Директно поръчвам пица с бира и оставам да съблюдавам развитието

Коментар

Миро овърте се като пиле в кълчища няма как да са имали възможност да спестят за начална вноска и ипотека, а сега да не спестяват ако в първият случай не са се лишавали или във вторият не спестяват

Ипотеката е свързана с начална вноска и месечни плащания да кажем 700лв това са пари които са могли да харчат тоест са икономисвали от стандарта си на живот

Ако пък не са икономисвали и са живели нормално значи сега би трябвало да спестяват

Сам се вкара в параграф 22
                      Стига глупости. Ясно казах, че не виждам нищо лошо човек да пести,за да си купи жилище, в което да живее.
                      И същевременно поведение тип чичо Скрудж да се пести,за да се купи жилище, от което няма нужда,за мен е неприемливо.
                      По-скоро никога не бих го направил аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
                        Че те не четат ли темата.Я да влязат малко бат ники да им каже как ще ги тресне земетресението, или да чакат спада с 60 процента. Не са посещавали тези хорица лекциите на професор юлка, главния дефлатор на държавата.
                        Хехе, функционално неграмотните пак са се упражнявали в непонятни за тях теми !

"Четене с разбиране" трябваааа.... С РАЗБИРАНЕЕЕЕ......

И Васко Симов ви го каза същото!

https://www.investor.bg/a/514-ikonom...rsene-gi-vdiga

п.п.
                        За едни съм дефлатор, за други като тебе - дефлоратор...

Коментар

Ами не са спестявали. Купили са го с ипотека. Но и да са спестявали нищо лошо няма човек да спестява за жилище, ако не притежава такова.Щото разликата е огромна ако спестяваш за жилище, в което да живееш и да спестяваш ако вече имаш такова.
                          Миро овърте се като пиле в кълчища няма как да са имали възможност да спестят за начална вноска и ипотека, а сега да не спестяват ако в първият случай не са се лишавали или във вторият не спестяват

Ипотеката е свързана с начална вноска и месечни плащания да кажем 700лв това са пари които са могли да харчат тоест са икономисвали от стандарта си на живот

Ако пък не са икономисвали и са живели нормално значи сега би трябвало да спестяват

Сам се вкара в параграф 22

Коментар

По твоята логика щом сега живеят добре и не спестяват значи когато са спестявали за жилище са мизерствали

Еми питай ги що не са си харчили парите тях що нас ни питаш?
                            Ами не са спестявали. Купили са го с ипотека. Но и да са спестявали нищо лошо няма човек да спестява за жилище, ако не притежава такова.Щото разликата е огромна ако спестяваш за жилище, в което да живееш и да спестяваш ако вече имаш такова.

Коментар

Някои си купиха жилища,но за да живеят в тях. Нито един обаче не е купувал имот,който не му трябва. Ходят си по екскурзии и почивки, карат хубави коли,някои си купиха кемпери и обикалят с тях цяла Европа.
                              По твоята логика щом сега живеят добре и не спестяват значи когато са спестявали за жилище са мизерствали

Еми питай ги що не са си харчили парите тях що нас ни питаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

Вече почнаха да разпродават цели сгради, които към момента се отдават през booking и airBnB. Явно инвеститорите почнаха да усещат на къде духа вятъра...
                                https://www.facebook.com/groups/1705...6830654707503/
                                тия пичове ако вадят толкова пари колкото се хвалят не би следвало да я продават...
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X