If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аве така е ама.... кът чуя фалит и се изприщвам.
"Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е"
Известен футбалер играл в М сититУ (малко)
ръгай иманиту в тугли
да видиш ка спокойно се спи и денем и нощем
ако си взел стоката, аз бих задържал плащането
ако трябва сега да плащаш/взимаш, може и да си заслужава, но се опитай да изкопчиш отстъпка
Аве така е ама.... кът чуя фалит и се изприщвам.
"Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е"
Известен футбалер играл в М сититУ (малко)
накавръков?
къде си бря?
да не пазиш ред пред неко банка
слушай го ти бъртрам, слушай
парата в банката на 0% лихва при 20% инфлация
и чекай големото мяу
ххяхяхяяхяхааааяяя, както казва архитектя
Парата заминава на сигурно място в АА инвестиционен рейтинг.
В чест на леля Дъри може да подпомогна един район близо до Френските Алпи,срещу доходност над 3%...повече не мога да кажа
Юлка как мислиш, може ли тоя погром да достигне и до нашите ширини? Не за друго, но близките месеци ми предстоят големи плащания, дали да не се разплатя предварително, че като гледам, кво става..... ?
Както казва великия учител Йода - "Бъдещето постоянно е в движение"!
накавръков?
къде си бря?
да не пазиш ред пред неко банка
слушай го ти бъртрам, слушай
парата в банката на 0% лихва при 20% инфлация
и чекай големото мяу
ххяхяхяяхяхааааяяя, както казва архитектя
Аве та*ак си правите ама, едно време аз съм чакал пред 2 банки (даже на протести съм хОдил) - не го пожелвам на никой.
Юлка как мислиш, може ли тоя погром да достигне и до нашите ширини? Не за друго, но близките месеци ми предстоят големи плащания, дали да не се разплатя предварително, че като гледам, нещата вече се случват за ден, два?
Сега си отговорете на въпроса дали Льохманите са се занимавали с банкиране на дребно /дали изобщо са имали лиценз за това/, предлагали ли са депозити, занимавали ли са се с обикновени вложители и т.н.....
и респ. разликата в качеството на паниката, която едните и другите създават.
Юлка как мислиш, може ли тоя погром да достигне и до нашите ширини? Не за друго, но близките месеци ми предстоят големи плащания, дали да не се разплатя предварително, че като гледам, кво става..... ?
Коментар