If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
какво е хб ? Да яко се местят депозити, шото тия в SVB извадиха късмет, но следващите на тяхното ниво едва ли. Друго си е "too big to fail"
размених буквите, бай хойн
бай пън каза, че с неговата администрация ще спасят вложителите в 3-те фалирали банки
обаче не може човека да излиза всеки петък /тогава се случват най-интересните неща/
и да спасявяа всяка следваща банка.
затова хората тия дни правят здраво акаунти в 4-те и само чакат с палеца на дисплея
някои дори не чакат а се местят
още 1 банчица да пукне и няма кой да ги спре
остави лихвите
говори че, че депозитите от малките банки се местят към 4-те големи.
чакам с нетърпение петък следобяд.
когато ще разбера и дали тия 1000 лв, който похарчих за хб, ще ми върнат пари за една скромна кръчма
какво е хб ? Да яко се местят депозити, шото тия в SVB извадиха късмет, но следващите на тяхното ниво едва ли. Друго си е "too big to fail"
Ако скочи с 0,5% още баМки ше дадат фира, а коня ще иде на 40-50к, което не е много ок. Рано му е още.
0,25% ще е ок.
остави лихвите
говори че, че депозитите от малките банки се местят към 4-те големи.
чакам с нетърпение петък следобяд.
когато ще разбера и дали тия 1000 лв, който похарчих за бх, ще ми върнат пари за една скромна кръчма
Тази седмица ще бъде запомнена като специална седмица в историята на САЩ, защото отбеляза първата банкова криза, в която хората избягаха (и продължават да бягат ) към "съвършенната банка", която никога не затваря и е 100% гарантирана от най-мощната мрежа създавана някога.
[ATTACH=CONFIG]n4039459[/ATTACH]
Това, болднатото, като му дръпнат тока.... и приключвате.
Избягвай да мислиш с тези думички в червенкото, към тях ще добавя и Ще
Моля ? Какво очакваш? Да, Кавръка сбърка през 2017 защото не предвиди, че през 2022, някакъв чистач в лаборатория , няма да си измие ръцете на излизане и предизвика невиждана в съвременната история епидемия, която разгони фамилията на целия свят. Верно ли това Ви е логиката ?
Убедена съм ,че тази година каквото и да става ще видим спад на цените най-много с 10 %, което означава, че във времето покупките на очакващите спад ще се проточат още дълго и тягостно.
Дали ти си Снежана Стойчева....... ...... или само я повтаряш.... - така е - съгласен съм, тая година надали ще видим (и надали статистиката ще отчете по-голям спад)! Процесите в началото са по-бавни!
Коментар