Първоначално изпратено от baba_meca
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСпоред мен всичко умишленно - раздаването на пари на компании с огромни печалби, вдигане на заплати, помощи и т.н с цел да не отговаряме на критериите. Еврозоната не е само приемане на еврото. Еврозона означава да сме наистина в Европа, това явно не се харесва на путинофилите и със все сила ни отдалечават от тази перспектива. Ако разклатят и борда ще ни пишат в историята като най-простия народ.
Коментар
-
Според мен всичко умишленно - раздаването на пари на компании с огромни печалби, вдигане на заплати, помощи и т.н с цел да не отговаряме на критериите. Еврозоната не е само приемане на еврото. Еврозона означава да сме наистина в Европа, това явно не се харесва на путинофилите и със все сила ни отдалечават от тази перспектива. Ако разклатят и борда ще ни пишат в историята като най-простия народ.Last edited by better; 16.03.2023, 14:16.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениев отгововор на бъртрам
за съжаление контролния панел не работи дори на 50%
[ATTACH=CONFIG]n4040359[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Разбира се, че и частния гледам, пак сме назад с обиколка съпоставено с другите европейски държави.
Не се заяждай за дреболии, знам кое как се пише.
Сега ще я чуя какво е дрънкала тая, мерси че каза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЧел ли си дебелата книжка на Стиглиц - "Еврото"? Есенциалният извод е, че ако имате петел и кокошка в един двор, в един момент кокошката остава без перушина на врата.
(благодарение на собствената ни некадърна политическа пасмина)
Разбирам да имаме истинска и независима валута с реален обменен курс и собствена, пълноценна монетарна политика, която да искаме да защитим и затова да се дърпаме от еврото....... да, това го разбирам!
Но при условие, че истински лев няма повече от четвърт век, а само един... "посредник за евра"?!?
п.п.
Като ги е писал тия неща Стиглиц надали е имал предвид някакъв такъв... сурогат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
този път не целях да те обидя
просто исках да изясним как те приема фрофесор юлката
Нищо против нямам него но не може да се правиш на експерт и да хвърляш ей така лафчета ,а сам да си признаваш че си гОла вода по темата ,да уточним че аз също нямам опит но поне доста се поблъксах за инфо и кое как ,а той дори и това сам си призна че не е в час .
Така че ,какво да говорим в тия анонимки .смешно е .
И последно знаш кой поканиха за коментар на пазара в Инвестора .
- 3 Харесвания
Коментар
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе мисля, че сме дорасли да се сравняваме с другите европейски държави дори още повече като % задлъжнялост! Нито икономиката ни е на тяхното ниво на развитие, нито институциите, стоящи зад гърба на правителството... (къде си тръгнал да сравняваш спънатата от борда БНБ спрямо ЕЦБ например?)
Ама иначе сте против еврото нали?!
п.п.
За тебе може и да е дреболия, но аз трудно взимам насериозно някой, който пише неграмотно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Мен мЪ няма ?!
ти си ми индикатора
антииндикатора за да сме точнипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
При мен пише изкуствен интелект и ако той прави грешки,не отговарям
просто исках да изясним как те приема фрофесор юлкатапрепоръка е
Коментар
-
Коментар
-
Кой е наред да спасява?
First Republic Bank, which was downgraded to junk by S&P and Fitch, is looking at a possible sale: Bloomberg
https://news.yahoo.com/first-republi...020341444.html
https://www.marketwatch.com/investing/stock/frc
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
малцина от понижителите познават правописа и знаят къде и как се слагат препинателни знаци
най-неграмотен обаче май е накавръков, следван от петрогъсчо. бъртрам също много зле се оправя, но на него му е простено,
все пак не му е първи език
може и да изпускам някой лауреат на правописа, но повечето са ми в игнора
Щом се разбира за мен е ок - все пак подхождам инженерно. Понеже отчитам, че това силно те тормози и дребните почти едносрични заяждания, с които бяхме свикнали напоследък се превръщат в по-дълги постове - мога да те посъветвам да ползваш Контролен Панел и да филтрираш неграмотници като нас.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар