IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За какво да пита АИ, след като НСИ го казва!

Инфлация и индекси на потребителските цени за февруари 2023 година (nsi.bg)

= = = = =

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

При мен пише изкуствен интелект и ако той прави грешки,не отговарям

При липса на естествен е така.
      Питай го дали ще паднат цените на жилищата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

малцина от понижителите познават правописа и знаят къде и как се слагат препинателни знаци

най-неграмотен обаче май е накавръков, следван от петрогъсчо. бъртрам също много зле се оправя, но на него му е простено,
        все пак не му е първи език
        може и да изпускам някой лауреат на правописа, но повечето са ми в игнора
        При мен пише изкуствен интелект и ако той прави грешки,не отговарям

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          Не мисля, че сме дорасли да се сравняваме с другите европейски държави дори още повече като % задлъжнялост! Нито икономиката ни е на тяхното ниво на развитие, нито институциите, стоящи зад гърба на правителството... (къде си тръгнал да сравняваш спънатата от борда БНБ спрямо ЕЦБ например?)
          Ама иначе сте против еврото нали?!

п.п.
          За тебе може и да е дреболия, но аз трудно взимам насериозно някой, който пише неграмотно.
          малцина от понижителите познават правописа и знаят къде и как се слагат препинателни знаци

най-неграмотен обаче май е накавръков, следван от петрогъсчо. бъртрам също много зле се оправя, но на него му е простено,
          все пак не му е първи език
          може и да изпускам някой лауреат на правописа, но повечето са ми в игнора
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Разбира се, че и частния гледам, пак сме назад с обиколка съпоставено с другите европейски държави.

Не се заяждай за дреболии, знам кое как се пише.
            Сега ще я чуя какво е дрънкала тая, мерси че каза.
            Не мисля, че сме дорасли да се сравняваме с другите европейски държави дори още повече като % задлъжнялост! Нито икономиката ни е на тяхното ниво на развитие, нито институциите, стоящи зад гърба на правителството... (къде си тръгнал да сравняваш спънатата от борда БНБ спрямо ЕЦБ например?)
            Ама иначе сте против еврото нали?!

п.п.
            За тебе може и да е дреболия, но аз трудно взимам насериозно някой, който пише неграмотно.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Айде почнаха да "подгряввт" плебса. Кому е нужно това?

https://www.standartnews.com/biznes/...ro-519358.html
              Корнелия Нинова: Призоваваме отговорните институции категорично да опровергаят доклада на МФ и да пресечем всякакви опити за дестабилизация на страната

https://blitz.bg/izbori-2023/korneli...ews942545.html

Коментар

Ти не гледай само държавния, ами и частния дълг!
                Той може да е не по-малко опасен.

Иначе на тая лелка, която цяла сутрин "ъъъ"-каше по Бнт.... "ъъъ", не съм казала точно това.... "ъъъ", не сме викали МВФ.... "ъъъ"........... "ъъъ".......... Та на тая лелка не бих поверил дори щайга краставици "Гергана" на фиксирана цена на пазара до метрото, камо ли цяло министерство!

п.п.
                Апропо, много са характерни тия грешки за цяло едно поколение!
                Явно твоето поколение. Няма да е лошо да се отървеш от тях.
                (горе в червеничкото)
                Разбира се, че и частния гледам, пак сме назад с обиколка съпоставено с другите европейски държави.

Не се заяждай за дреболии, знам кое как се пише.
                Сега ще я чуя какво е дрънкала тая, мерси че каза.

Коментар

• Усмивки от старите ленти -

Janet Yellen was not the first major central banker to hike rates 25 bps amidst an uncertain macro environment. Concerned about a continued increase in inflation in 2011, hawkish European Central Bank president Jean-Claude Trichet increased the benchmark rate 25 bps in two consecutive quarters. The benchmark rate went from 1% in 1Q to a 1.5% print announced in July 2011. The day of the second hike, Portuguese sovereign debt was downgraded to junk and in less than a year Greece’s creditors were forced to restructure the country’s sovereign debt to remain in the currency union

Аз залагам на 50 pts, че вече сме го яли както по-горе -
                  09:15 EUR Deposit Facility Rate (Mar) 3.00% 2.50%
                  Last edited by unimog; 16.03.2023, 11:21.

Коментар

Не се безпокой, няма да са всички. Все ще се намерят добри ора да ти купят маломерките на примоция.
                    2009-та не се намериха
                    и се наложи аз да спасявам следващите години
                    препоръка е

Коментар

Какви кредити бе човек...?
                      Най-малко задлъжнялата страна в Европа, кредити... те се оядоха с милярди последните 20 години...

Тая тетка просто е тъпа.. може ли да говори такива неща?!?!
                      Едни познати почнаха да се чудят дали да теглят, тая е за затвора.
                      Ти не гледай само държавния, ами и частния дълг!
                      Той може да е не по-малко опасен.

п.п.
                      Апропо, много са характерни тия грешки за цяло едно поколение!
                      Явно твоето поколение. Няма да е лошо да се отървеш от тях.
                      (горе в червеничкото)
                      Last edited by Julius_BG; 16.03.2023, 20:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Игнор и тва е.Момчето не е добре май
                        Пуска някой лаф от време на време...... (размазва Бисери и вицове).

Коментар

Ами не го ли виждаш архитектчето? - аз три пъти влязох в темичката му (привлечен от анимацийките с моя любимец Луи дьо Фюнес) - човека последните дни не пада под 100 млрд.на вечер ....... късо, късо, ама чак пък толкоз.....
                          Игнор и тва е.Момчето не е добре май

Коментар

• Айде почнаха да "подгряввт" плебса. Кому е нужно това?

https://www.standartnews.com/biznes/...ro-519358.html

Коментар

Хахахахааахх 50 млрд, тва са пари за семки и бонИбонки бре. Хахахаахааах.
                              Ами не го ли виждаш архитектчето? - аз три пъти му влязох в темичката - човека последните дни не пада под 100 млрд.на вечер ....... късо, късо, ама чак пък толкоз.....

Ако тръгне да си подава декларацията по ел. път у НАП - почти съм сигурен, че ще събори сървъра им с подобна Данъчна основа! Само хартиен вариант за него !
                              Last edited by Julius_BG; 16.03.2023, 23:10.

Коментар

Какви кредити бе човек...?
                                Най-малко задлъжнялата страна в Европа, кредити... те се оядоха с милярди последните 20 години...

Тая тетка просто е тъпа.. може ли да говори такива неща?!?!
                                Едни познати почнаха да се чудят дали да теглят, тая е за затвора.
                                тая си изпълнява ДОБРЕ ПЛАТЕНА политическа поръчка. Тя няма амбиции за политиката, обещават и топло местенце в неква агенция по наблюдение на бюджета примерно, лапа 10к лева, пише един безсмислен доклад на година ... опс то май такива има че и не само 1
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X