IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    не, точно това казвам.
    ако загазим, загазват всички.
    странно ми е, че тия дето са най-уязвими се радват най-силно
    Без тези с кеша раТко !
    Финасово си неграмотен колкото ти е неграмотен и правописа

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Какво като е най-малко задлъжняла, като не произвежда нищо? Как ще ги връща тези мангизи? С пари от Мвф?
      Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	43.6 КБ
ID:	4040280

Коментар

не, точно това казвам.
        Не се безпокой, няма да са всички. Все ще се намерят добри ора да ти купят маломерките на примоция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          А още по-странно нещо е глупостта повишителска!

Това че виждаме негативните тенденции в зародиш (макар че не е толкова сложно, трябва само човек да си извади главата от з*****)....; това че някои неща вече сме ги преживели и знаем мн. добре до къде водят.... това че ги споделяме във форум...... какво те кара да мислиш, че ги приветстваме?!?

п.п. Вашата групичка (от дуплекс-линията) отдавна прекали с обидите - и донякъде съвсем резонно си получава заслуженото. "Перонци", "влакогонци".... не знам си к'во... баба ти Дури не ѝ отиваше на годините да има такива думи в речника си, ама.... !! Е, ся кат се обърна палачинката - дойде реда на перона на закъсалите продавачи! Щото някои от тях със сигурност опущиха влака!

Бях ти споменал, че спорове сме водили и преди 15 год..... тогава също предупреждавахме да се внимава с тегленето на кредити на ръба.... хората си живееха в розовия балон и прекомерната вяра в светлото бъдеще ..... но НИТО на един човек, дори тия с които сме спорили и който ме е потърсил за съдействие или съвет (особено след като на някои им вдигнаха неправомерно лихвата) - не съм отказал помощ.
          слагам ти един лайк за поощрение
          препоръка е

Коментар

Чакай малко бе Ратко, нали щеше да им вдигаш наема? Какво "изхвърчаване от работа"? Я се стегни.
            Ратко се дразни когато пуснеш коня да тича силно по зелените поляни ,по които се мяркат кранове със затихащи функции!
            Сега разбра ли ?

Коментар

вдигане докато ги държат по бюрата.
              като ги пуснат д асе прибират по селата
              аз заключвам маломерките и се прибирам също
              Ако смяташ да садиш нещо в градината или да подрежеш лозата - сега е момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Какви кредити бе човек...?
                Най-малко задлъжнялата страна в Европа, кредити... те се оядоха с милярди последните 20 години...

Тая тетка просто е тъпа.. може ли да говори такива неща?!?!
                Едни познати почнаха да се чудят дали да теглят, тая е за затвора.
                Какво като е най-малко задлъжняла, като не произвежда нищо? Как ще ги връща тези мангизи? С пари от Мвф?

Коментар

не, точно това казвам.
                  Едно Зло за всички не е Зло.

Коментар

Чакай малко бе Ратко, нали щеше да им вдигаш наема? Какво "изхвърчаване от работа"? Я се стегни.
                    вдигане докато ги държат по бюрата.
                    като ги пуснат да се прибират по селата
                    аз заключвам маломерките и се прибирам също
                    Last edited by ratten; 16.03.2023, 10:44.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не разбирам защо е тази злоба? Нещата са навързани и ситуацията не е добра за никого. Ако понижителите изхвърчат от работните места как ще си плащат наема? Теб това радва ли те?
                      не, точно това казвам.
                      препоръка е

Коментар

Ами незнам, но всичко това ми се струва умишленно. Умишленно се помпаше инфлацията, чрез раздаване на лесни пари и вдигане на заплати, с една единственна цел, да не можем да влезем в еврозоната! Според мен целта е да се бутне борда и тези с големите кредити да върнат по-малко, както стана 1997г. дано не съм прав.
                        Какви кредити бе човек...?
                        Най-малко задлъжнялата страна в Европа, кредити... те се оядоха с милярди последните 20 години...

Тая тетка просто е тъпа.. може ли да говори такива неща?!?!
                        Едни познати почнаха да се чудят дали да теглят, тая е за затвора.

Коментар

странно нещо е радостта понижителска
                          понижителите първи ще изхвърчат от "работните" си места и квартирите
                          но те се радват, че хазяите им ще пострадат
                          Не разбирам защо е тази злоба? Нещата са навързани и ситуацията не е добра за никого. Ако понижителите изхвърчат от работните места как ще си плащат наема? Теб това радва ли те?

Коментар

А още по-странно нещо е глупостта повишителска!

Това че виждаме негативните тенденции в зародиш (макар че не е толкова сложно, трябва само човек да си извади главата от з*****)....; това че някои неща вече сме ги преживели и знаем мн. добре до къде водят.... това че ги споделяме във форум...... какво те кара да мислиш, че ги приветстваме?!?

п.п. Вашата групичка (от дуплекс-линията) отдавна прекали с обидите - и донякъде съвсем резонно си получава заслуженото. "Перонци", "влакогонци".... не знам си к'во... баба ти Дури не ѝ отиваше на годините да има такива думи в речника си, ама.... !! Е, ся кат се обърна палачинката - дойде реда на перона на закъсалите продавачи! Щото някои от тях със сигурност опущиха влака!

Бях ти споменал, че спорове сме водили и преди 15 год..... тогава също предупреждавахме да се внимава с тегленето на кредити на ръба.... хората си живееха в розовия балон и прекомерната вяра в светлото бъдеще ..... но НИТО на един човек, дори тия с които сме спорили и който ме е потърсил за съдействие или съвет (особено след като на някои им вдигнаха неправомерно лихвата) - не съм отказал помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

раТко първи "изфърчат" брокерасти и всякаква паплач свързана с НИ
                              после изфърчат робите на банкте като теб
                              Брокеразите вече изхвърчаха, ред е на робите на баМките, а там не само хвърчат, ами ядат и бой от колекторите. Дупи да им е яко на "бизнесманите" с чужди парЕ.

Коментар

раТко първи "изфърчат" брокерасти и всякаква паплач свързана с НИ
                                после изфърчат робите на банкте като теб

Коментар

Working...
                                X