Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Аз винаги гласувам, но повечето ми познати не гласуват и после мрънкат за всичко. Резултата е, че копейката е на трети място - няма спасение за този народ...Last edited by unimog; 03.04.2023, 09:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИ аз така мисля. Не е честно хора, които виждат Бг само по тв да определят съдбата и.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеПреди 2-3 седмици като се бях разбеснял за данък свръхпечалба споменах Черна Гора. И те имаха избори, само че за президент. При тях се получи промяна. Гласуваха над 70% обаче. Мисля, че ще ни изпреварят за еврозоната, въпреки, че още не са в ЕС. Нормалните хора по света имат изисквания и си ги казват. Ние не можем да накараме обшината да оправи плочките по улиците.
Това вчера видяхте ли го - ето ви едно събитие от тип 'гейм чейнджър', защото наистина променя играта. Щатите може да си отмъстят с по-скъп долар /бай Джером да надуе повече от планираното лихвите/ и съвсем да вкарат света в рецесия, респ. и имотите в канала...
"ОАЕ заяви, че ще намали производството със 144 000 барела на ден, Кувейт обяви намаление със 128 000 барела на ден, докато Ирак заяви, че ще намали производството с 211 000 барела на ден, а Оман обяви намаление с 40 000 барела на ден. Алжир заяви, че ще намали добива си с 48 000 барела на ден."
- 1 like
Коментар
-
Аз винаги гласувам, но повечето ми познати не гласуват и после мрънкат за всичко. Резултата е, че копейката е на трети място - няма спасение за този народ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз не. Не ми се струва честно да определям живота на хората като не живея в България. Като дойда да живея в България ше гласуам. Вие гласувахте ли ?
П.С. При нас сега е 1 на обяд , та имам още 5-6 часа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И аз така мисля. Не е честно хора, които виждат Бг само по тв да определят съдбата и.Last edited by mitko2848; 03.04.2023, 08:28.
- 1 like
Коментар
-
И аз така мисля. Не е честно хора, които виждат Бг само по тв да определят съдбата и.
- 1 like
Коментар
-
Аз не. Не ми се струва честно да определям живота на хората като не живея в България. Като дойда да живея в България ше гласуам. Вие гласувахте ли ?
П.С. При нас сега е 1 на обяд , та имам още 5-6 часа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колега, малко е извън темата, за което се извинявам, но гласува ли?
П.С. При нас сега е 1 на обяд , та имам още 5-6 часа.Last edited by segato; 02.04.2023, 23:05.
- 1 like
Коментар
-
Чакам да видя кога ше гръмне Канада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа!
Вярно, че войната (и ограниченията) - също изиграха голяма роля!
Гледай как се разместват цели пластове.
- - - - - -
И кво - най-скъпия пазар в света Хонг-Конг - надолЕ със 17%!
Швеци и поляци - минус 13.5%, Алеманията - почти 12% на червено, Финландия/Италия -10%, Румъния "-7.5%" - кой беше тоя тука дето до оняден даваше примери, че видиш ли в Румъния растяли - Ивермет-нещо-си май беше?!?
Коментар
-
Вярно, че войната (и ограниченията) - също изиграха голяма роля!
Гледай как се разместват цели пластове.
- - - - - -
И кво - най-скъпия пазар в света Хонг-Конг - надолЕ със 17%!
Швеци и поляци - минус 13.5%, Алеманията - почти 12% на червено, Финландия/Италия -10%, Румъния "-7.5%" - кой беше тоя тука дето до оняден даваше примери, че видиш ли в Румъния растяли?
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеLast edited by Julius_BG; 02.04.2023, 18:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХахаха....... сигурен бях. че няма да пропуснеш и ще се включиш!
Ама турците са по истинските, здрави, аналогови коньове, а не по пребитите, дигитални!
https://www.youtube.com/watch?v=pwMtzObHcn4
Погледни турските вестници.
https://www.sabah.com.tr/
https://www.haberturk.com/
Last edited by better; 02.04.2023, 18:35.
Коментар
-
Изненадаха ме защото инфлацията се задържа доста време и очаквах , че разходите за храна ше натиснат имотите. Може обаче и там пазара да е като в БГ, Истанбул хвърчи , другото крета.
https://www.dw.com/bg/rusnaci-izkupu...lia/a-64593505
- 1 like
Коментар
Коментар