IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
    Колега, не позна.

0,25%

https://www.ecb.europa.eu/press/pr/d...11a697.bg.html
    Така е. То не мо'е секи път.

Надцених ги евро-гугутките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Днес ЕЦБ-то к'ви ли ше ги свърши?

Дават 75-80% залози за увеличение само 0.25%.

Що ли си мисля, че ще ги ковнат с 1/2 процентче!

https://www.reuters.com/business/fin...ht-2023-05-03/
      Колега, не позна.

0,25%

https://www.ecb.europa.eu/press/pr/d...11a697.bg.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Нека има, ама малко хора натовариха на големото мяу през 2011-12г. Падна голямо цоцане на лихви и докато се усетят имотята рипнаха
        Народът неслучайно е рекъл: кьорав карти не играе!

За следв. път ще знае! (ако не - що повтаря и потретва една и съща грешка до откат)

Коментар

Нека има, ама малко хора натовариха на големото мяу през 2011-12г. Падна голямо цоцане на лихви и докато се усетят имотята рипнаха
          Е,нали уж имаше вечен ръст сега нека имало спад ,ти май сам си противоречиш

Коментар

Само дето м/у два ръста винаги ще се намери по един бая гоУем (понякога) спад!

Коментар

За следващото заседание и аз съм казал задържане, защото не очаквам вече повишения...

Но задържането ще е по-дълго отколкото на някои им се струва (или иска) -така си мисля!

Ще видим (днес ли бяха) и евро-клакьорите - че тук се чакат нови 0.5%.
              не по-дълго от 2 заседания
              препоръка е

Коментар

• Днес ЕЦБ-то к'ви ли ше ги свърши?

Дават 75-80% залози за увеличение само 0.25%.

Що ли си мисля, че ще ги ковнат с 1/2 процентче!

https://www.reuters.com/business/fin...ht-2023-05-03/

Коментар

Естествено, че ръста ще е вечен. И не говоря само за НИ, а като цяло...
                  Само дето м/у два ръста винаги ще се намери по един бая гоУем (понякога) спад!

Коментар

Естествено, че ръста ще е вечен. И не говоря само за НИ, а като цяло. Спирането на печатницата, означава поскъпване на парите и ограничаване на предприемачеството. Предполагам се досещаш, че това води до синдрома Чичо Скрудж, където малки и големи ще трупат пари безидейно, рестриктирайки всички сектори и развитието на човечеството и прогреса като цяло. Мисля, че не е нужно да споменавам, че това ще доведе до спрени производства и липсата на стоки от първа необходимост по рафтовете. Как ти се струва, дали някой ще търпи такива условия, зорлем да не рипат цените на активите?
                    Няма нищо вечно

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Според bad bear ръста ще е вечен
                      Няма вечен ръст особено в държава пропита с корупция каквато е България обикновенно най-страда пазара ,доказа го и кризата от 2008 година
                      Естествено, че ръста ще е вечен. И не говоря само за НИ, а като цяло. Спирането на печатницата, означава поскъпване на парите и ограничаване на предприемачеството. Предполагам се досещаш, че това води до синдрома Чичо Скрудж, където малки и големи ще трупат пари безидейно, рестриктирайки всички сектори и развитието на човечеството и прогреса като цяло. Мисля, че не е нужно да споменавам, че това ще доведе до спрени производства и липсата на стоки от първа необходимост по рафтовете. Как ти се струва, дали някой ще търпи такива условия, зорлем да не рипат цените на активите?

Коментар

За следващото заседание и аз съм казал задържане, защото не очаквам вече повишения...

Но задържането ще е по-дълго отколкото на някои им се струва (или иска) -така си мисля!

Ако сценария и данните продължат да генерират картинка тип 70-те или 80-те ,няма да има никакво задържане и ще пукат поне до наесен

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

признавам, че не уцелих, но продължавам да си мисля,
                          че следващото заседание ще е задържане

Last edited by Julius_BG; 04.05.2023, 11:41.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	55.2 КБ
ID:	4059084

https://www.nsi.bg/sites/default/fil...q1_5HNJEF9.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

То не че някой ще я бута икономиката - няма кой да я спре да не падне .
                              Според bad bear ръста ще е вечен
                              Няма вечен ръст особено в държава пропита с корупция каквато е България обикновенно най-страда пазара ,доказа го и кризата от 2008 година

Коментар

Рубини беше интересен за кратък период от време. От четвърт век насам, човека все навлиза в рецесия, бленувайки за 80те години. Чел съм голяма част от изявленията му и ми се струва, че има подобен на твоя синдром - не иска да се нагоди и адаптира според света, а обратното!

Разбери, че няма кой да бутне цялата икономика, щото някой пропуснал да купи, когато му бил момента. Няма как и мнозинството да се съобразява с желанието на малцинството. Балон или не, тръгне ли отново печатницата, а това ще стане със сигурност, влака потегля от перона и кой взел, взел. Останалите ще чакат следващия.
                                То не че някой ще я бута икономиката - няма кой да я спре да не падне .

Коментар

Working...
                                X