Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тук си прав, не отричам. Щото са ми огромна част от кошницата. Общото ми богатство ще намалее значително. Затова съм решил да диверцифицирам.
Инвестирането във ВИ, обаче си ми беше приоритет, щото го обичам това море и не съжалявам. Сега ЗЗ ми е приоритета и там ще наливам мощно.
За разлика от други абонати, няма да се фрустрирам толкова от състоянието на Държавата и да си товаря жлъчката, това за мен са непоправими мазохисти и песимисти по природа.
Седи мирен и сбирай кеша.
Коментар
-
Цените на имотите ново строителство в страната бележат понижение от 1% през първото тримесечие на 2023 г. спрямо три месеца по-рано.
Това понижение обаче е второ поредно за столицата, сочат данни на Националния статистически институт.
През януари - март цените на новите имоти в София поевтиняват с 1.1%. Спадът е доста по-малък от отчетените 5.3% понижение през последното тримесечие на 2022 г.
Според икономистите, спад в две поредни тримесечия говори за мечи пазар, или иначе казано негативна тенденция, която може да продължи и през следващите месеци.
Вече НЯМА обръщане на тенденциятаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеЦентралните банки ще стрелят, докато не срутят цените ма имотите!
Решено е!!!
Във Великобритания ако политиците приемат някакви облекчения за ипотечковците,хората теглили кредити за жилища,то банките веднага ще гибударят с по-големи такси,няма измъкване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Мисля, че ще си много депресиран и няма да си много щастлив, нали така?
Искаш имотите да са само нагоре?
Инвестирането във ВИ, обаче си ми беше приоритет, щото го обичам това море и не съжалявам. Сега ЗЗ ми е приоритета и там ще наливам мощно.
За разлика от други абонати, няма да се фрустрирам толкова от състоянието на Държавата и да си товаря жлъчката, това за мен са непоправими мазохисти и песимисти по природа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, какви ще са последствията, хахаха, аз така, или иначе си ги притежавам, МОИ СА СИ И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ МОИ. Какви последствия може да има това????
Важно ми е да, в кошницата от активи са огромен %, но аз имам и много други-акции на БФБ, физическо злато и акции на NYSE. Какви биха били последствията, я кажи, да не си въобразяваш, че точно такъв като мен ще ти продаде с отстъпка, много си се заблудил...
Искаш имотите да са само нагоре?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80
Не само го мисля, но съм убеден, че най-важното нещо за теб в живота е цените на имотите да са нагоре и ако утре виртуалната капиталова тръгне надолу... не ми се мисли за последствията.
Важно ми е да, в кошницата от активи са огромен %, но аз имам и много други-акции на БФБ, физическо злато и акции на NYSE. Какви биха били последствията, я кажи, да не си въобразяваш, че точно такъв като мен ще ти продаде с отстъпка, много си се заблудил...
Коментар
-
Със сигурност го осъзнава. Напоследък е станал много злобничък, явно има защо.
2.На пика на цените пак от страх да не се мине тегли нова ипотечка и купува...О на зелено...
3.Сега след рязкото вдигане на лихвите се оказва с кредит при ултра ниски лихви взет с имот на зелено купен на високите цени +тренд на ясно и постоянно оскъпяване на ипотеката му
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Мишока още не може да осъзнае че кредита му само ще поскъпва здраво нагоре в следващите поне 5 години ,минимум А може и да го осъзнава но да седи и да гледа в една точка ,и да се чуди "Ама как така ??)"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никога не бих се шегувал с хората на база имотно състояние, ама щом ти е забавно, може.
Живота има неочаквани обрати и хора с 8-9 имота изведнъж може да се озоват под моста в кашон от фризер...)"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
прогнозата е следната:
и да падат лихви и да се дигат,
кашона от фризер е най-сигурното убежище под моста на течащия живот
Живота има неочаквани обрати и хора с 8-9 имота изведнъж може да се озоват под моста в кашон от фризер...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам защо се правиш на по-тъп от колкото си, а си уж умно мишле?
Гледай посоката, а тя е твърдо на юг!Кой е тъпака???
Коментар
-
прогнозата е следната:
и да падат лихви и да се дигат,
кашона от фризер е най-сигурното убежище под моста на течащия живот
Коментар
-
трайче, поне някаква парлама на конкурс не ви ли правят на вас, калинките
"През месец май в страната е регистрирана дефлация на месечна база, сочат данните на Националния статистически институт. Спрямо април индексът на потребителските цени е минус 0.1%.
Така годишната инфлация намалява до 10.1%."
инфлацията е 10% годишно а той се фанал за дефлация
в пъти по-малка от статистическа грешка...демек 0.1%
Гледай посоката, а тя е твърдо на юг!
- 1 like
Коментар
Коментар