IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

тази зима ще се отпуши ЗЗ, няма да има НИКАКВИ ПЕЧАЛБИ, мижави ренти (под 50лв) а може изобщо да няма
    Еее не може да очакваш "отпушване" на база една лоша година и като казвам лоша нямам предвид добиви. Очакванията при пшеницата са 600-700 кг/дкр.
    В момента цените на пшенижата върнаха малко 440лв/тон, бяха 410-420 преди месец.
    Имам чувството, че малко се спекулира с липсата на пазар и непродаваемите количества. Който е решил да продава намира начин. На 1000т 10лв намаление на цена прави чудеса при купувача....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Лорде, за ЗЗ вече е много късно. Не настъпвай мотиката идентично за пореден път. ЗЗ трябваше да купуваш преди 10 години да не кажа 20.
      Седи мирен и сбирай кеша.
      Мои познати брокери от Българиън Проппъртис са купили огромни количества декари по Добруджа 2008 година.Това е инвестиция ,да купиш когато са ниски цените а не сега

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Лорде, за ЗЗ вече е много късно. Не настъпвай мотиката идентично за пореден път. ЗЗ трябваше да купуваш преди 10 години да не кажа 20.
        тази зима ще се отпуши ЗЗ, няма да има НИКАКВИ ПЕЧАЛБИ, мижави ренти (под 50лв) а може изобщо да няма
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Тук си прав, не отричам. Щото са ми огромна част от кошницата. Общото ми богатство ще намалее значително. Затова съм решил да диверцифицирам.
          Инвестирането във ВИ, обаче си ми беше приоритет, щото го обичам това море и не съжалявам. Сега ЗЗ ми е приоритета и там ще наливам мощно.
          За разлика от други абонати, няма да се фрустрирам толкова от състоянието на Държавата и да си товаря жлъчката, това за мен са непоправими мазохисти и песимисти по природа.

Коментар

• Цените на имотите ново строителство в страната бележат понижение от 1% през първото тримесечие на 2023 г. спрямо три месеца по-рано.

Това понижение обаче е второ поредно за столицата, сочат данни на Националния статистически институт.

През януари - март цените на новите имоти в София поевтиняват с 1.1%. Спадът е доста по-малък от отчетените 5.3% понижение през последното тримесечие на 2022 г.

Според икономистите, спад в две поредни тримесечия говори за мечи пазар, или иначе казано негативна тенденция, която може да продължи и през следващите месеци.

Вече НЯМА обръщане на тенденцията
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
              Централните банки ще стрелят, докато не срутят цените ма имотите!
              Решено е!!!
              https://www.telegraph.co.uk/personal...-hunt-savings/

Във Великобритания ако политиците приемат някакви облекчения за ипотечковците,хората теглили кредити за жилища,то банките веднага ще гибударят с по-големи такси,няма измъкване.

Коментар

• Централните банки ще стрелят, докато не срутят цените на имотите!
                Решено е!!!
                Last edited by Laconic; 29.06.2023, 11:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Мисля, че ще си много депресиран и няма да си много щастлив, нали така?
                  Искаш имотите да са само нагоре?
                  Тук си прав, не отричам. Щото са ми огромна част от кошницата. Общото ми богатство ще намалее значително. Затова съм решил да диверцифицирам.
                  Инвестирането във ВИ, обаче си ми беше приоритет, щото го обичам това море и не съжалявам. Сега ЗЗ ми е приоритета и там ще наливам мощно.
                  За разлика от други абонати, няма да се фрустрирам толкова от състоянието на Държавата и да си товаря жлъчката, това за мен са непоправими мазохисти и песимисти по природа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Е, какви ще са последствията, хахаха, аз така, или иначе си ги притежавам, МОИ СА СИ И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ МОИ. Какви последствия може да има това????
                    Важно ми е да, в кошницата от активи са огромен %, но аз имам и много други-акции на БФБ, физическо злато и акции на NYSE. Какви биха били последствията, я кажи, да не си въобразяваш, че точно такъв като мен ще ти продаде с отстъпка, много си се заблудил...
                    Мисля, че ще си много депресиран и няма да си много щастлив, нали така?
                    Искаш имотите да са само нагоре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Не само го мисля, но съм убеден, че най-важното нещо за теб в живота е цените на имотите да са нагоре и ако утре виртуалната капиталова тръгне надолу... не ми се мисли за последствията.
                      Е, какви ще са последствията, хахаха, аз така, или иначе си ги притежавам, МОИ СА СИ И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ МОИ. Какви последствия може да има това????
                      Важно ми е да, в кошницата от активи са огромен %, но аз имам и много други-акции на БФБ, физическо злато и акции на NYSE. Какви биха били последствията, я кажи, да не си въобразяваш, че точно такъв като мен ще ти продаде с отстъпка, много си се заблудил...

Коментар

Със сигурност го осъзнава. Напоследък е станал много злобничък, явно има защо.
                        1.Продаде си апартамента 2020 в Младост смятай на каква ниска цена ,от страх смятай после какви станаха цените и какво е преживял че се е минал...
                        2.На пика на цените пак от страх да не се мине тегли нова ипотечка и купува...О на зелено...
                        3.Сега след рязкото вдигане на лихвите се оказва с кредит при ултра ниски лихви взет с имот на зелено купен на високите цени +тренд на ясно и постоянно оскъпяване на ипотеката му

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Мишока още не може да осъзнае че кредита му само ще поскъпва здраво нагоре в следващите поне 5 години ,минимум А може и да го осъзнава но да седи и да гледа в една точка ,и да се чуди "Ама как така ??)"
                          Със сигурност го осъзнава. Напоследък е станал много злобничък, явно има защо.

Коментар

Никога не бих се шегувал с хората на база имотно състояние, ама щом ти е забавно, може.
                            Живота има неочаквани обрати и хора с 8-9 имота изведнъж може да се озоват под моста в кашон от фризер...
                            Мишока още не може да осъзнае че кредита му само ще поскъпва здраво нагоре в следващите поне 5 години ,минимум А може и да го осъзнава но да седи и да гледа в една точка ,и да се чуди "Ама как така ??)"

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

прогнозата е следната:
                              и да падат лихви и да се дигат,
                              кашона от фризер е най-сигурното убежище под моста на течащия живот
                              Никога не бих се шегувал с хората на база имотно състояние, ама щом ти е забавно, може.
                              Живота има неочаквани обрати и хора с 8-9 имота изведнъж може да се озоват под моста в кашон от фризер...

Коментар

Не знам защо се правиш на по-тъп от колкото си, а си уж умно мишле?

Гледай посоката, а тя е твърдо на юг!
                                Хахаха, посока твърде на юг от -0,1% спрямо 10%.хахахаха Кой е тъпака???

Коментар

Working...
                                X