IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз ще съм най-радостен ако стане така,щото имам намерение да купя жилище,ама в момента заради гастерите цените са в небесата. И няма изгледи скоро да паднат.
    Ами ще почакаш и при теб да дойде. Иначе ако искаш тънко ела на Златни - 800 евра мезонети, на Голфа 300 евра.
    П.С Ратко стига си се услушвал, земи си едно на голфа - 300 евра парЕ ли са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това, че точно ти нямаш пари да си закупиш жилище, за инвестиция, не значи, че никой няма такива. Не бъркай себе си с инвеститорите.
      Не е инвестиция а спекулация.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

Забравете вече за инвестиции няма кой да купува в бг имоти за инвестиция това беше до преди година.От тук насетне нищо лесно няма да има за брокерите.
        Това, че точно ти нямаш пари да си закупиш жилище, за инвестиция, не значи, че никой няма такива. Не бъркай себе си с инвеститорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111

Разбрах.Да си ВИП клиент със златна карта е повод за гордост.
          Хахаха, абе вас понижителите в какъв калъп са ви слагали, аз му пиша, че не съм я искал и даже съм избрал минималния кредитен лимит, той ми отговаря, че това било повод за гордост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахахахахаха, явно в Лондон е по-евтино ....абе не е лесно да си твърдокрило с точки по гърба
            еми, те като живеят в лондон, нормално е да купят там,
            место да плащат квартири и да рутят цените по лондонските форуми за имотиту
            нещо, с което е заета местната ни понижителска био маса
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

които искаха да купят апартамент в София, но се отказаха и в крайна сметка си купиха в Лондон.
              Хахахахахаха, явно в Лондон е по-евтино ....абе не е лесно да си твърдокрило с точки по гърба

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Смятай колко им е инвестиционната
                Твоята финансова култура, ще ти даде ли отговор с какво се борят централните банки, вдигайки лихвите???? Май този въпрос те застрелва от упор и само заекваш с глупости, които генерираш в мненията, лалалаладжийски

Коментар

Купуват, но до определен бюджет. Нека купят в София апартамент, да видим колко от тях ще могат да го финасират без кредит? И аз имам познати, които работят в Англия (не са бачкатори, а хора със сериозни професии), които искаха да купят апартамент в София, но се отказаха и в крайна сметка си купиха в Лондон.
                  Имам предвид областните градове, не София. Макар че имам познати емигранти си купиха жилища в София. Ама преди години на по-ниски цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

Забравете вече за инвестиции няма кой да купува в бг имоти за инвестиция това беше до преди година.От тук насетне нищо лесно няма да има за брокерите.
                    Аз ще съм най-радостен ако стане така,щото имам намерение да купя жилище,ама в момента заради гастерите цените са в небесата. И няма изгледи скоро да паднат.

Коментар

Не става въпрос за села,а за апартаменти по градовете. Емигрантите купуват апартаменти като инвестиция.
                      Купуват, но до определен бюджет. Нека купят в София апартамент, да видим колко от тях ще могат да го финасират без кредит? И аз имам познати, които работят в Англия (не са бачкатори, а хора със сериозни професии), които искаха да купят апартамент в София, но се отказаха и в крайна сметка си купиха в Лондон.

Коментар

Не става въпрос за села,а за апартаменти по градовете. Емигрантите купуват апартаменти като инвестиция.
                        Смятай колко им е инвестиционната култура.

П.П.
                        Ама бай Генчо много се вихри в тая тема?

Кой му подшушна, че тя е актуалната?!? Я да си признае веднага!

Коментар

По селата е така, купува се без кредит със спестени от някъде пари, но в София преобладаващите сделки са с кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ама да се ушиеш в кредити за успех ли го броим.

Не ти се отразява добре пърцуцата.
                            какво му се плашите толко на кредита
                            в развития запад, дето тук служи за 'пример" още от студентската скамейка ги ушиват с кредит
                            за кредитни карти, ипотеки и лизинги, няма да говорим
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ама да се ушиеш в кредити за успех ли го броим.

Не ти се отразява добре пърцуцата.
                              Кредитна карта не означава да се ушиеш в кредити, върни си дипломата от Карл Маркс, за пореден път те моля..

Коментар

Това са данни за цялата страна и за всякакъв тип сделки, като например покупка на 1 дка ЗЗ на стойност 1500лв. или някоя съборетина в дълбоката провинция на стойност 10000лв. По-голямата част от имотите в София се купуват с ипотека.
                                Точно това и аз го разправям, но някои колеги от форума се правят на ударени. На най- големия имотен пазар в БГ- София ипотеките са над 50% и при едно вдигане на лихвите няма как да не окажат влияние върху цената- по- скъп кредит- по- малко купувачи- по големи отстъпки от цената

Коментар

Working...
                                X