Простор е нещо такова:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеЕдин покрив на терасата и става парфе .
Те още не са започнали според мен. Очаквайте след една година.......... обява:
"Продава се балкон преустроен на едностаен (забележа, има си собствен изход и стълбище, етаж 10-ти)"
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКакви са тези жилища от по 60-70 кв с по 30-35 кв ОЧ?
Пълна пародия
http://www.topimot.com/index.php?go=showad&id=293585
Един покрив на терасата и става парфе .
Те още не са започнали според мен. Очаквайте след една година.......... обява:
"Продава се балкон преустроен на едностаен (забележа, има си собствен изход и стълбище, етаж 10-ти)"
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение"Вива"-та хич не е на добро място- оживено кръстовище.
Има включен голям % ОЧ.
На мен във Варна там най-ми харесва, защото ми изглежда доста просторно.
Е, като отидох в задния двор не изглеждаше точно така, ама...
Иначе за ОЧ, за мен това е измама. Имаше една дискусия тик във форума за ОЧ, ама баш брадърите твърдяха, че не можело да има измама.
А аз питах как тъй? Ще ходиш да мериш цялата сграда? На 60 кв, 30 да са ОЧ и да ти искат да ги плащаш по 2000 евра си е измама. Че това е на 2 жилища, третото да е общи части
Затова препоръчвах на тези, които искаха да купуват да си смятат цената на чиста площ и тогава да решават...Last edited by luboil; 17.11.2011, 15:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДа се върнем към темата за имотЯта.
Наблюдавам една тенденция агенциите за НИ да се мъчат да правят всякакви тарикатлъци, вместо да бъдат честни и открити.
Какви са тези жилища от по 60-70 кв с по 30-35 кв ОЧ?
Пълна пародия
Тия добре ли са?! 500 лева за 40 квадрата необзаведен двустаен в Банишора?!?!?! Това и за 250 лева няма кой да го наеме! Бахти наглите лъжци!Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗа някои неща-Ъп, за други- даун.
Според зависи. Със Сигурност даун за броя на държавна хранилка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеВ тоз просторен хол как ще се побере
56 инчовия телевизор
"подобрение", "Разширение", "усвоена тераса",
ще спра, че ще се пукна от смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЕ добре! Навихте ме! Какво да се прави..ще Ви управлявам.
Марш да помитате тези от 89 до сега!
Каква ти е платформата? Ъп или даун?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДа се върнем към темата за имотЯта.
Наблюдавам една тенденция агенциите за НИ да се мъчат да правят всякакви тарикатлъци, вместо да бъдат честни и открити.
Какви са тези жилища от по 60-70 кв с по 30-35 кв ОЧ?
Пълна пародия
56 инчовия телевизор--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТя тълпата няма кво да похарчи
Пък онези дето са с над 50 000-те влогове
вероятно или си имат предостатъчно имоти
или се чудят как да избягат от факта, че
строили са и не са продали
Това не мога да го разбера у апокалиптиците - толкова много желаят обезценяване на парите, че да магат да си вдигнат цените на имотите, пък било то и фиктивно, а пък не се замислят какво ще загубят като се обезценят парите.
Странни хора са те...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПсевдо луксът "Вива" (Варна) на планекс е красноречив пример.
Иначе вивата е на добро място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНа кукловодите им е дремело дали хората ще излязат на улицата или не.Всичко е било канализирано.Като излязоха какво направиха.Нали гласуваха и докара на власт точно тези срещу които протестираха ама с други лица предварително излъскани с имидж на демократи.Моите пари не пострадаха защото по това време строех апартамент и почти всичко отиваше там.
Ама дори и избраните не знаеха тогава, какви ще станат в продължение на 20 г.
Имам един въпрос: Ако народът се вдигне и помете всички политици и свързани лица от 89г до сега, кого да изберем да управлява? Който да не е кукловод и да защитава народните интереси. Ами мен ако ме изберат гуд. Ама мен никой няма да ме избере, защото не съм кукловод.
Коментар
Коментар