Първоначално изпратено от winner
Разгледай мнение
Но явно денсят с държатата, щот' при мен идат и на водомера ми горе пише примерно 3 кубика, че съм охакал и тая "уж" го засича и после ми вика, ама на общия ви водомер на блокчето ви се падат по още 7 кубика на хапартамент и шъ ви пиша 10

И аз й викам на тая, ами то долу се заключва и водомера е "на тапа" бе, скъпа, нали сме ви дали документи, че долу не се ползва. Обаче мацката подготвена и ми вика, ами "загубите" ни са големи и ги начисляваме на общия водомер. Демек, колкото си решат по толкоз ти пишат и така.
Ся кат' бутнат още малко и цената да отиде на 4-5 лв/кубика примерно и тогава може би ще се прояви интерес за тия неща, за които шпрехам. Там има различни варианти на изпълнение, т.е. може и само към мръсния канал да се върже, може и да не се изхвърля водата, а се ползва една и съща. Даже става и за миене май, но който както го кефи да го прави и на мИня ми трябват само параметри на конструкцията и толкоз. Не е скъпо мисля, че на едно блокче малко като моето ще излезе към 25к евра цялата работа заедно с тоалетните чинии, тръби и всичко, ама как да си навия комшиите, че ще спрат да ни цакат с тия надписани сметки, щот' то и сега водата кат' ме люсне оная с такса загуби и тя водата отива на 3-4 лв/куб.
Иначе ми лафят, че ползваме най-евтината вода у ЕвропО, па тая кат' дойде и ми умножава цената по 3.5 щот' така са й казали да прави. Ама за 8 хапартаментя няма смисъл, че не можем събра кинтите и не е изгодно. От около 40 кенефни точки в сграда вече има ефект, щот' ти почиства тоалетната чиния с 1.3 литра вода и то перфектно.
Докато тия дет' сме на гравитационен принцип кат' бутнеш копчето и заминават 10 литра за едно ръчкане, смятай по колко пъти се прави това на ден/месец и т.н. и отиде коня у рЯкатъ ...
8 пъти по-икономични са и нямат задръстване кат' система, щот' колкото повече го "задръстваш" толкова повече започва да смуче. По туристическите лайнери, долу в системата са намирали от презарвативи до цели чаршафи, но иначе е "умничка", щот' ако паднат ключове и т.н. не ги "взема" кат' изтървеш.
Бе, има време и който иска да се обажда там и ще му се удари едно рамо ( ако не може и да проектира такова нещо тоже ), ама си мисля, че нормативната уредба в БГ-то нЕма да го позволява за жилищно строителство. Щот' в момента на Фиска повече му изнася да сме на гравитационен принцип с казанчетата от по 10 литра, че да събере някой левец и няма да се учудя, ако се окаже "забранена" стока, щот' архитекта не може да се подпише под докунента Х да кажем. Не съм го проучвал упражнението, щот' няма интерес от архитектите в БГ-то ....

Коментар