Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от goldy Разгледай мнениее да де, ама това за НАС НЕ СЕ ОТНАСЯ
ние сме уникални () ше дойдат китайците и ша ни изкупят
в краен случай може марсианци да додат
и при нас само ЪП
http://vbox7.com/play:70e9415e
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеДепозити на домакинствата на стойност над 20 хиляди лв. (тоест достатъчни поне за 20% първоначална вноска за покупка на жилище):
1)
- в края на 2007г. бяха 152,915 на брой, а стойността им беше по-малко от 8.74 милиарда лв.
2)
- в края на септември 2011г. бяха 284,281 на брой, а стойността им беше над 15.6 милиарда лв.
Продадени жилища в София:
1)
- през 2008г. бяха 40,906
2)
- през 2011г. бяха 20,598
Тоест за 3 години има спад от почти 50%.
http://www.bnb.bg/BankSupervision/index.htm
http://www.registryagency.bg/?page_id=26
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДо 2013 ги брой още -50%
И 2014 вадиме депозитите и по 2 апартамента на калпакМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеДепозити на домакинствата на стойност над 20 хиляди лв. (тоест достатъчни поне за 20% първоначална вноска за покупка на жилище):
1)
- в края на 2007г. бяха 152,915 на брой, а стойността им беше по-малко от 8.74 милиарда лв.
2)
- в края на септември 2011г. бяха 284,281 на брой, а стойността им беше над 15.6 милиарда лв.
1)
2)
И 2014 вадиме депозитите и по 2 апартамента на калпак
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеАаабе, какво стана с тая тема ? Или вече тренда е ясен ?
Щяха илиюминатите да печатат едни кинти.. и да купува народа.
Я гледайте какво става в държавата на НАЙ-големите принтери.
Няколко години CTRL+P - резултат = надолу до ... 2003та.
No Housing Bottom: Home Prices Decline For 7th Consecutive Month, Lowest Since 2003
ние сме уникални () ше дойдат китайците и ша ни изкупят
в краен случай може марсианци да додат
и при нас само ЪП
Коментар
-
Ааабе, какво стана с тая тема ? Или вече тренда е ясен ?
Щяха илиюминатите да печатат едни кинти.. и да купува народа.
Я гледайте какво става в държавата на НАЙ-големите принтери.
Няколко години CTRL+P - резултат = надолу до ... 2003та.
No Housing Bottom: Home Prices Decline For 7th Consecutive Month, Lowest Since 2003
Коментар
-
Депозити на домакинствата на стойност над 20 хиляди лв. (тоест достатъчни поне за 20% първоначална вноска за покупка на жилище):
1)
2)
1)
2)
Коментар
-
Предлагам за продажба УПИ 4923 кв.м. в м.Рибарницата, с.Лозенец, общ.Царево, свободно застрояване 35 %, кинт 1.2, Н-10 м., 50 % озеленяване.
Най-хубавото място по българското Черноморие, между с. Лозенец и к-г Корал, прекрасна панорама, лека денивелация на парцела, която може да се използва като преимущество, възможно закупуване на фирмата, собственик на парцела - ЕООД
При проявен сериозен интерес на ЛС или на thetrader@start.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнениеНе знам за нея, но имам един познат, журналист във вестник "Дума" сега, който навремето наричаше хакер всеки, който успяваше да включи компютъра от първи опит.
Аз щях да съм безкрайно щастлив, ако програмистката работа беше толкова рутинна, с каквото впечатление е успяла да остане валката. За съжаление не е така и идва момент, когато я трябва да учиш нова технология, я е излязъл проблем и трябва да го оправяш (особено пък ако не знаеш откъде да го подхванеш). Да не говорим за моментите, когато трябва да оправяш/допълваш чужд код и първо трябва да разучиш кое как. Или да пренаписваш сорс. Едно приятелче си добавя в момента по 5 бели косъма на работен ден, защото трябва да пренаписва нещо от C++ на java и първо не знае добре C++ и второ трябва да схване логиката на всичко това, за да го транслира успешно.
Познай колко ни са успешни софтуерните проекти (не сме баш софтуерна фирма и аз не съм програмист). Та това с етикета програмист дето го лепват на някакви хванати от улицата си е вярно (ама баш такъв си имаме и даже му поверяват да пише код, пълна смехория е).
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеVal/she явно е от девойките, дето викат "програмист" на всяко момче което чука малко по-бързо по клавиатурата.
Аз щях да съм безкрайно щастлив, ако програмистката работа беше толкова рутинна, с каквото впечатление е успяла да остане валката. За съжаление не е така и идва момент, когато я трябва да учиш нова технология, я е излязъл проблем и трябва да го оправяш (особено пък ако не знаеш откъде да го подхванеш). Да не говорим за моментите, когато трябва да оправяш/допълваш чужд код и първо трябва да разучиш кое как. Или да пренаписваш сорс. Едно приятелче си добавя в момента по 5 бели косъма на работен ден, защото трябва да пренаписва нещо от C++ на java и първо не знае добре C++ и второ трябва да схване логиката на всичко това, за да го транслира успешно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнениеПрощавам ти
Тия, за които говориш са под много по-голямата шапка, наречена IT.
Има една фирма сега в София (да не става реклама ), която точно наема IT хора.
Един приятел например е второ ниво съпорт за Ериксон там , а има образование - незавършена английска филология.
Аз последните 3 дена се блъсках с един проблем.Ако го нямаш образованието и опита няма как да измъкнеш ситуацията.
Специално специалността "информатика" в СУ е доста "буржоазна" - копват ти неща, дето няма как да ги видиш другаде - аналитична механика, числени методи и т.н..
След това 90% отиват да копат занаятчийски по фирмите, ама това е бизнеса в БГ-то.
Но едно си е писане на сорс, другото е съпорт, customisation и т.н.
В програмирането има мнооого да се учи - алгоритми, начини на създаване на софтуер - Agile, SCRUM, RUP и т.н, деплойване, тестване.
Така че не бъркай програмист с IT. Първо попитай където трябва, вместо както бат' Маранди (поклон пред него) вика - дзвиздите да ти говорят.
Сполай ти.
Коментар
-
Шъъът Тото сакън не казвай на шефа.
Абе аз поне знам защо бича код.
А тия дето не знаят им кажи да се прегледат
Айде да се сменим - аз ще циментирам под, ти ще дойдеш да бичиш код?
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеVabo стига с тези програмисти бе маййто момче. Виждал съм програмисти и програмисти, има на 500 лв. и са супер умни и на 3000 супер загубени и нищо не разбират.
Ти да не мислиш че един шпакловчик в момента не докарва повече от 3 000 лв и то без да плаща данъци?
А електротехниците какви пари смъкват?
Оляхте се с тези програмисти (бичат кодове и те не знаят защо ... ) това си е като да циментираш пода ама малко по-изтънчено звучи, иначе работата си е къртовски труд. Хващат някакви студентчета и давай - програмисти били - друг път.
Айде да не вадим повече кирливи ризи че тука половината се пишат програмисти
Коментар
-
Търся си постоянна работа на запад от Будапеща
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеОтговарям само защото е важно да се пише правилно и наистина съм допуснал грешка. Останалото дето си го напляскал не можах да схвана, ама въпроса ми е: ти какво правиш наистина, че детето ти да не гази лайна и живее сред цигани
Не се подигравам; питам, че и аз да помогна по подобен начин?
Коментар
Коментар