IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
    Да...м! Вчера един, днес друг- търсят купувачи. Ха , май на доста хора почва да им пари от тухли и бетон и задават въпроса: къде са "робите"? Ами робите нямат доверие вече на банките да теглят масово ипотечни кредити. Може да се надявате да се завърнат след 10-15 год.
    Кеша също започва леко да припарва ( опасни банки; начало на голяма инфлация....) та обръщането му в имоти може да дойде и като малко спасение.

Коментар

• Първоначално изпратено от bormanbg Разгледай мнение
      Темата е за "очакваното понижение на цените на недвижимите имоти"...всеки е писал за каквото се сети
      Та по темата - повече понижения аз лично НЕ очаквам
      Да...м! Вчера един, днес друг- търсят купувачи. Ха , май на доста хора почва да им пари от тухли и бетон и задават въпроса: къде са "робите"? Ами робите нямат доверие вече на банките да теглят масово ипотечни кредити. Може да се надявате да се завърнат след 10-15 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Щото много му се иска да е така...

Питали баба Меца
        - Бабо Мецо, ще има ли дренки тази година?
        - Ще има, ще има. Много ще има.
        - Как разбра, бабо Мецо?
        - Ами щото много ми се ядат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
          Защо не очакваш повече понижения?
          Не се заяждам, просто питам - любопитно ми е да науча аргументите на другата страна
          Щото много му се иска да е така...

Питали баба Меца
          - Бабо Мецо, ще има ли дренки тази година?
          - Ще има, ще има. Много ще има.
          - Как разбра, бабо Мецо?
          - Ами щото много ми се ядат.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bormanbg Разгледай мнение
            Темата е за "очакваното понижение на цените на недвижимите имоти"...всеки е писал за каквото се сети
            Та по темата - повече понижения аз лично НЕ очаквам
            Защо не очакваш повече понижения?
            Не се заяждам, просто питам - любопитно ми е да науча аргументите на другата страна
            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Темата е за "очакваното понижение на цените на недвижимите имоти"...всеки е писал за каквото се сети
              Та по темата - повече понижения в цените на входни врати аз лично НЕ очаквам
              Last edited by bormanbg; 03.05.2012, 17:29.
              врати, Green Master

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                Първо, какво може да се купи с 50000 евро в София-> 2 стаен нов или 3-стаен панел. Второто банка едва ли ще кредитира, а първото е глупава постъпка, понеже говорим за "домакинство" от повече от 1 човек. Тия двустайните боклуци ще ни съсипят като нация. Хората няма къде да си гледат децата. Освен това много хора не могат да смятат ДОПЪЛНИТЕЛНИ разходи, като комисионни, нот. такси, разходи за ремонт и обзавеждане, които са минимум 15000-20000Е. Само да влезеш вътре !
                Та сметката е 50000Е кредит. Да не говорим, че по-скоро трябва тристаен нов за поне 80000Е или 80000Е кредит....

Успех с идеализма.

Афтъра ги правеше добре същите тия сметки.
                Идват младите в София с 10000Е от сватбата, единия мие в автомивката, другата продава в мола,и с 1500лв общ доход теглят кредит. Е, сега вече да се развели и да ходят по бригади в УСА ... да се разплатят с банката.

Опичайте си акъла с тия кредити, че явно 4 години онождане са малко.
                10 000 Евро от сватбата е твърде, твърде оптимистично. Събират се не повече от 3-4 000 лева. Колкото за една стара трошка, която да докара младите в София :-D
                С всичко останало съм абсолютно съгласен. Особено по темата за двустайните като масово семейно жилище.
                Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Вече има ипотеки и под 10 000 евро
                  http://banks.dir.bg/2012/04/19/news10980376.html

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Така е абсолютно. Затова винаги съм питал мизерстващи и ровещи по кофите провансалци, защо не си ходят по селата и да отглеждат тази храна? Но явно на някои деграданти им е по-лесно да ровят по кофите отколкото да създават истинска стока. Аз съм роден в столицата, отрасъл там и работещ там, колкото и да ме мразиш, но все пак се учудвам та тези които имат база в провинцията /независимо дали в село или град/ и не се възползват максимално от това? Дори аз мечтая да се оттегля от "активен" живот в столицата и да живея на 40км. от нея където е родена майка ми. Всички ме питат: "Наистина ли си готов да се заровиш в лайна" както отговори на Пешо? Аз отговарям утвърдително. Естествено, че съм готов. Но как да обясняваш на такива парвенюта, че е много по-добре да ядеш ти и семейството ти екологично чиста храна и алкохол - собствено производство , отколкото да се бълбукаш с яка химия която води до страшни заболявания дори на собствените ти деца? КАК?
                    Koй ти е казал че те мразя?Всеки си има живот и сам решава какво да прави с него.Но софиянци трябва да се отърват от няколкото заблуди които споменах.Това за колко голяма работа са го има и при варналии.Но там са ми непознати нещата.Повече от половината ми рода са софиянци все пак майка ми е софиянка.20 години споря с университетски преподаватели че са на грешен път едва сега се осъзнаха.Сега трябва да изтрезнеят и с имотите образованието и доходите.Всеки човек си има съдба и му е определено през какви изпитания да мине

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Лорда и в провинцията има такива.Има и преуспяващи рентиери.От всичко има само мащабите са различни.Просто навсякъде е България.Във Варна Русе Търново Стара Загора Бургас има богати.А обикновените хора си докарват от дворовете по селата колкото софиянци харчат за храна.
                      Така е абсолютно. Затова винаги съм питал мизерстващи и ровещи по кофите провансалци, защо не си ходят по селата и да отглеждат тази храна? Но явно на някои деграданти им е по-лесно да ровят по кофите отколкото да създават истинска стока. Аз съм роден в столицата, отрасъл там и работещ там, колкото и да ме мразиш, но все пак се учудвам та тези които имат база в провинцията /независимо дали в село или град/ и не се възползват максимално от това? Дори аз мечтая да се оттегля от "активен" живот в столицата и да живея на 40км. от нея където е родена майка ми. Всички ме питат: "Наистина ли си готов да се заровиш в лайна" както отговори на Пешо? Аз отговарям утвърдително. Естествено, че съм готов. Но как да обясняваш на такива парвенюта, че е много по-добре да ядеш ти и семейството ти екологично чиста храна и алкохол - собствено производство , отколкото да се бълбукаш с яка химия която води до страшни заболявания дори на собствените ти деца? КАК?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Аз не съм от провинцията, но бате Пешо е прав. Има много кореняци с доходите, които той е посочил. Но има и такива, дето 50 години от живота си не са работили, без да са преуспвяващи рентиери. Живеят цял живот при отдавна преуспялите си по тошово време още родители и още издържат цял живот на безработица. За мен е загадка, но съм посветил дълги години за да изуча феномена и се изумявам с какви резерви разполагат такива хора!
                        Лорда и в провинцията има такива.Има и преуспяващи рентиери.От всичко има само мащабите са различни.Просто навсякъде е България.Във Варна Русе Търново Стара Загора Бургас има богати.А обикновените хора си докарват от дворовете по селата колкото софиянци харчат за храна.

Коментар

• Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнение
                          Не го приемай лично, никого не искам да обидя. И аз съм от провинцията и роднините ми живеят там.
                          Аз не се обиждам.Това изобщо не може да ме обиди.Много хора в София живеят в ужасна заблуда че техните имоти са нещо и струват по колкото искат.Друга основна заблуда е че в провинцията умират от глад и карат лади и москвичи.И третата голяма заблуда е че софийските училища са елитни и по добри от тези извън София.Време е да се събудят и да осъзнаят че реалността е друга.Никъде няма толкова нагли мутри колкото в София.Никъде няма толкова престъпност и убийства кражби наркомани.Никъде не се виси в такива задръствания.Никъде няма такава мизерия и цигания.И такава тотална липса на места за паркиране.Никъде не пътуват без пари в градския транспорт и не крадат парно в такива мащаби.София е един бачкерски град пълен с клошари пияници и несретници.А женския пазар е нещо уникално.За подлеза под НДК и Централна гара да се изкавам ли изобщо.

Коментар

• Аз не съм от провинцията, но бате Пешо е прав. Има много кореняци с доходите, които той е посочил. Но има и такива, дето 50 години от живота си не са работили, без да са преуспвяващи рентиери. Живеят цял живот при отдавна преуспялите си по тошово време още родители и още издържат цял живот на безработица. За мен е загадка, но съм посветил дълги години за да изуча феномена и се изумявам с какви резерви разполагат такива хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                              Първо, какво може да се купи с 50000 евро в София-> 2 стаен нов или 3-стаен панел. Второто банка едва ли ще кредитира, а първото е глупава постъпка, понеже говорим за "домакинство" от повече от 1 човек. Тия двустайните боклуци ще ни съсипят като нация. Хората няма къде да си гледат децата. Освен това много хора не могат да смятат ДОПЪЛНИТЕЛНИ разходи, като комисионни, нот. такси, разходи за ремонт и обзавеждане, които са минимум 15000-20000Е. Само да влезеш вътре !
                              Та сметката е 50000Е кредит. Да не говорим, че по-скоро трябва тристаен нов за поне 80000Е или 80000Е кредит....

Успех с идеализма.

Афтъра ги правеше добре същите тия сметки.
                              Идват младите в София с 10000Е от сватбата, единия мие в автомивката, другата продава в мола,и с 1500лв общ доход теглят кредит. Е, сега вече да се развели и да ходят по бригади в УСА ... да се разплатят с банката.

Опичайте си акъла с тия кредити, че явно 4 години онождане са малко.
                              Пак да повторя, аз коментирам какво е достъпно, а не дали е разумно да се купи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Не забравяй че това което наричаш провинция хрантути 95% от столичаните в повече.Там и разходите са по малки а който не го мързи и си гледа земята печели много повече от куреняците софиянци.Освен това много куреняци бачкат във фирмите на провинциалистите както ги наричате.И да не забравим че цялата тая държавна администрация от сбирщина бездарници се издържа от данъците на всички.Извън София има много богати хора.И В София и в провинцията има богати и бедни.Много куреняци също живеят с по 400 кинта на месец така че не се излагай.
                                Не го приемай лично, никого не искам да обидя. И аз съм от провинцията и роднините ми живеят там.

Коментар

Working...
                                X