Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by segato; 12.04.2024, 19:23.
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
църен юрдек
п.п.
не е жадуван
имай си едно на ум
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Е верно ли смяташ , че при тази корупция престъпността е ниска в България ? Българските престъпници трябва да са някакви благородни, самоограничаващи се престъпници които от добра душа не нарушават закона въпреки че няма последствия ако го направят. Абе то и бежанци не минават границата. Не ме разбирай грешно. не твърдя че извън България крайма е по-нисък, съшия е, просто се репортва. В България кой вярва на полицията ? На теб като ти счупиха цайсите репортва ли го ?
Само фон дер лайнен открадна за 1-2 години МИЛИАРДИ с ваксините на мъжо и.
Десетки хванаха с КУФАРЧЕТА С ПАРИ - и ПРЕКРАТИХА ДЕЛАТА ИМ И пак са еврокомисари.
А стотиците дето не са ги оповестили? Практически всички там са КОРУМПИРАНИ и са скубнали по няколко МИЛИОНА. Тука чиновници скубнали милиони са единици, 99% са кокошкари скубнали някоя хилядаркаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от къде се очаква да дойде тоя, така жадуван спад?
понеже си ми дружка,
не чакай спад при обезцняващи се "пари"
говори се и за смяна на модела, но едва ли ще стане скоро
кончета /тук бетерчо ще обясни, но то е врменно/ цветни метали и недвижимости.
ако разбираш от земя, взимай земя.
ако си мързелив и прост, като мен, взимай маломерки
п.п.
не е жадуван
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Айде айде на запад са В ПЪТИ ПОВЕЧЕ, не проценти в ПЪТИ ПОВЕЧЕ и убийствата, и изнасилванията, а дрогата е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПОВЕЧЕLast edited by segato; 12.04.2024, 10:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е, едно време бяха 20 кинта, сега може да са 100 или 200, И 5000 да са, всеки може да ги извади така че конкретната цена няма значение. Значение има това че всеки се чувства безнаказан, ако го хванат си плаща и проблема изчезва. И не става дума само за каране пиян В последната година точно тия проверки ги засилиха, но ако погледнеш друго ... голяма сигурност е , няма продажби на дрога, и кражби и измами няма, насилие и убийства пък съвсем.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ти изобщо не си в час.
Предложи има 20-50 лв и ще те заключат за 24 в районото за подкупване на длъжностно лице:-)Last edited by segato; 12.04.2024, 09:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеП.С. При тия "цени" от 20-50 лева полицая да си затвори очите, не знам за каква сигурност се говори. Сигурно е на добра воля.
Предложи има 20-50 лв и ще те заключат за 24 в районото за подкупване на длъжностно лице:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Това което пишеш може и да е вярно, но за много ограничени географски места в САЩ. А "извън България" е обширно място включващо няколко не много приятни континента. Казвам, щото съм живял както в затворени комплекси, така и в затворени градчета. И навън е джунгла, а не любопитни журналисти.
Коментар
-
Това което аз ти казвам е че хората извън БГ не живеят в затворени комплекси за да са по-сигурни а за да не ги притесняват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сегато е виждал полицай, кога го спират с каруцата
аман от успешнни гастери
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17620198
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Айде намали малко, полицай да си затвори очите към 2024г. за 20-50лв. Хахахаха, ако ги умножиш по 100, бих ти повярвал!!!!
аман от успешнни гастерипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
П.С. При тия "цени" от 20-50 лева полицая да си затвори очите, не знам за каква сигурност се говори. Сигурно е на добра воля.
- 1 like
Коментар
-
Аз живеех в Центъра. До едно време паркирахме в двора на кооперацията ма после станахме много маймуни и трябваше по уличките. По едно време мислех да оставям колата отворена поне да не я драскат с теловете и да ми чупят стъклата. Имаше един който я беше взел да ходи на ресторант в Драгалевци да си допиват с компанията, спрели ги на бул България че карали в насрещното ... полицаите ми се обадиха да отида да си я взема и като отодох ги бяха пуснали че ги било шубе да не им наповръшат патрулката, на мен така ми казаха де ... по вестниците писаха че са избягали
П.С. При тия "цени" от 20-50 лева полицая да си затвори очите, не знам за каква сигурност се говори. Сигурно е на добра воля.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
има си ама из "люксозните" квартали. При полицейските - хаджито/подуяне/сухата много рядко
П.С. При тия "цени" от 20-50 лева полицая да си затвори очите, не знам за каква сигурност се говори. Сигурно е на добра воля.Last edited by segato; 11.04.2024, 23:12.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар