Един процент от 60к евро е е 600 евро , 12 месеца по 240 - 2880. 2880 разделено на 600 - 4.8%. Жилището му е купено през 2000 година за 18 000 евро , то беше долара - 16% възвръщаемост.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеЛорде, какво ти е rent-to-price ratio -to,
че поне аз доколкото съм чел. ако няма 0.8 % (10 % на година) не си струва инвестицията.
Тъй като съм сигурен, че едва ли изкарва по 10 %, с каква цел си инвестирал в тея имоти, само като някаква защита на парите ли?
Питам, не се заяждам.
повечето в момента връщат към 2-3% на годинаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗелка31,
я виж сега:
http://www.mirela.bg/imoti/Продава-Т...fer190013.html
я си виж твойто!
Няма какво повече да коментирам с хора ипотекирали си дори мозъка.
П.П. А на пазарлък и кеш сигурно ще падне поне на 70К.
Аи бегай се занимавай с панелята, щото в А група без топка не можеш да играеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМалиййй,
колко много злоба и завист,
боже упази...
За какво точно да ти завиждам, аз поощрявам някой да купи нещо, не да си измисля глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеРибено масло, я снимай нещо от твоя виртуален имот. Ама там дето си в момента - на село до мощвите на прасетата с поцинкованата кофа и калните изрязани налъми ще ти е трудно.
колко много злоба и завист,
боже упази...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТози ли е имота , за който си дал линк ?
Това което дадох с линк е същото, което Зелка31 даде за 95000 евро. Само че понеже аз 3 месеца съм обикалял и търсил и ги знам почти всички пуснати за продажба и този също го знам и съм го гледал.
Ама не е 95К както Зелка31 иска да изкара, а е 78К. Е той не праве разлика между 95 и 78, ама за манго с 4 клас му е простено.Е, той сам си призна, че математиката не му е любим предмет и май е ходил на училище само до 4 клас, както повелява местния барон...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ да, умните хора разбраха за какво става въпрос.
Аз не коментирам моя имот, а това, което си пуснал. Това, че ти се мъчиш да извъртиш нещата си е твой проблем.
Аи бегай си вземай наема от мангалите, ама като те чета, май си най-безимотния тука. Може би с два кашона, единия в който да клекосваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеhttp://freshome.com/2008/10/03/apart...erdesignhouse/
http://dornob.com/design/apartments/
http://apartmentdesigns.blogspot.com/
http://www.apartmenttherapy.com/categories/rooms
А ако имаш творчески напъни и определено ниво на сръчност и пространствено мислене, може и сам да конструираш мебелите. Вземаш една плоскост или поне размерите й, и разполагаш по нея бъдещите части на вече проектирания (примерно) скрин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАми като не разбираш от НИ затова не знаеш как става. Виж първо че е на 2км. от морския бряг. Докато стигнеш дотам ще хванеш мускулна треска.
А и това е 140м2. А ти си описал едни 230, но малка разлика от 90м2 какво е за един хипотетичен купувач Еееееееех Мазни, ще има да си мечтаеш за първо жилище още десетилетия докато се свираш в квартирката докато аз си прибирам наемите.
Аз не коментирам моя имот, а това, което си пуснал. Това, че ти се мъчиш да извъртиш нещата си е твой проблем.
Аи бегай си вземай наема от мангалите, ама като те чета, май си най-безимотния тука. Може би с два кашона, единия в който да клекосваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗелка31, какво стана ве, езика ли си глътна, как от 95 става 78К?
Ей туй е, човек работил с наеми и виждал максимално 300 кинта накуп, за него е все едно 1млн. ли е, 95000 ли е, 78000 ли е. Не може да направи разлика, и ако види 5 бона по 10 лв ще му потекат лигите, че чак ще се удави в тях
А и това е 140м2. А ти си описал едни 230, но малка разлика от 90м2 какво е за един хипотетичен купувач Еееееееех Мазни, ще има да си мечтаеш за първо жилище още десетилетия докато се свираш в квартирката докато аз си прибирам наемите.
Коментар
-
Зелка31, какво стана ве, езика ли си глътна, как от 95 става 78К?
Ей туй е, човек работил с наеми и виждал максимално 300 кинта накуп, за него е все едно 1млн. ли е, 95000 ли е, 78000 ли е. Не може да направи разлика, и ако види 5 бона по 10 лв ще му потекат лигите, че чак ще се удави в тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЧестито Любойл и само приятни мигове на новия адрес.
Лендлорд, имаш ли идея колко трудно се намират мющюрии за за по-големите жилища? Впрочем, апартаменти над 150 км. м. (реални) се купуват предимно от руснаци.
Единствено малко ми развали настроението това отбиване от магистралата, което стана традиционно за лятото. А и се чудя как има хора дето карат таралясници с по 150-160 км/ч. А и дъжда дето се изсипа беше като стена, на 10-20 не се виждаше напред. И това от Варна до Шумен почти.
Коментар
Коментар