IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Бе Редута и Радомир откога са в София?Предположих че по морето ще купуваш тухла.Ако купиш панеляк и там кинтата ще ти стигне.Но няма как да сравняваш Редута с Варна и Бургас особено в квартали с изглед и близо до морето.Редута е смешно място.
    Мисля, че твоите приказки са смешни.
    Виж средна цена на двустайните панеляци в Редута:
    http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi- 48625 еуро

Виж средната цена на двустаен тухлен в центъра на Варна:
    http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi- 49995 еуро
    Не са ли съпоставими Пеко? Само знаеш да плещиш глупости във форума ,без да си проверил дори един факт. Редута не била в София. Ми ти си смешен

Коментар

• Лордов забравих да ти кажа че според мен Варна е по добрия избор.Не ми е ясно само как така от 500км ще се оправяш с наемателите но твоя си работа.И да питам като си купувач колко трябва да поскъпнат имотите докато ти купиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Е, кво да не искаш да ми кажеш, че във Варна или Бургас са по-скъпи отколкото в Софето?!
        Идеята ми е такава, като се пренеса да живея в къщата, апартамента в който сега живея бих го отдавал целогодишно. А във Варна примерно бих го отдавал през активния сезон за много повече отколкото лятото в София. През останалите сезони дори да ми е празен, още по-добре. Не искам жилищата ми постоянно да се обитават от чергарите искам и време да им се наслаждавам лично.
        Абе ти в кой век живееш, кой вече ходи на море като наема апартамент в града за целта.

Коментар

На мен повечето ми имоти са в София бе Питър. Ти да не помисли, че съм ти комшия в делиормана?
          Бе Редута и Радомир откога са в София?Предположих че по морето ще купуваш тухла.Ако купиш панеляк и там кинтата ще ти стигне.Но няма как да сравняваш Редута с Варна и Бургас особено в квартали с изглед и близо до морето.Редута е смешно място.

Коментар

А продай панеляка първо прибави и петте бона от влога да видим какво може да купиш във Варна или Бургас.Може би някоя боксониера.Лорде Лорде не моа да разбера що ти требе лозе на баир?Или просто си описваш фантазиите и мокрите сънища
            Е, кво да не искаш да ми кажеш, че във Варна или Бургас са по-скъпи отколкото в Софето?!
            Идеята ми е такава, като се пренеса да живея в къщата, апартамента в който сега живея бих го отдавал целогодишно. А във Варна примерно бих го отдавал през активния сезон за много повече отколкото лятото в София. През останалите сезони дори да ми е празен, още по-добре. Не искам жилищата ми постоянно да се обитават от чергарите искам и време да им се наслаждавам лично.

Коментар

Цените в София нямат нищо общо с това ти за колко ще продадеш твоя имот.
              На мен повечето ми имоти са в София бе Питър. Ти да не помисли, че съм ти комшия в делиормана?

Коментар

Не. Няма да е с ипотека. Микромагазина не съм го продавал, а го отдавам. Имам и микроофис на същото място. Но магазина мисля да го разширя с още един микромагазин и да направя микрокафене
                Иначе планирам продажба на 1 панеляк в София срещу апартамнт на морето. Не спешно, засега проучвам районите. А пък върху друг панеляк все още ми виси половин срок законна ипотека и заем разбира се. Не бързам, щото чисто новите ми къщи ще глътнат още десетки К левове. А едната е тук и е малка, но другата на 50 и кусур км. и е на 3 ет.
                А продай панеляка първо прибави и петте бона от влога да видим какво може да купиш във Варна или Бургас.Може би някоя боксониера.Лорде Лорде не моа да разбера що ти требе лозе на баир?Или просто си описваш фантазиите и мокрите сънища

Коментар

В София цените от 1 година не са помръднали!!! Представям си как се газират мечите кандидат-купувачи КАТО БЕДНЯКА 4I4О

ИИИИИИИИИДЕ:
                  Р Ъ С Т
                  Цените в София нямат нищо общо с това ти за колко ще продадеш твоя имот.

Коментар

Ако се ожениш за тази баба, може да ти пусне на 4-500 евро в идеалката център
                    Ми в момента има оферти и на 600, ама са в плачевно състояние (те повечето да такива). Преди година и нещо един познат беше посредник на сделка на докторската. Малко под 1000 Евро за най-елитния ройон в софийско. Не че няма оферти продава за по 3-4 хиляди още, ама там дори не звънят да се пазарят.
                    Инфлацията е вероятна, съгласен съм, ама дефлацията не виждам защо можеш да я изключиш. А най-гадно би било ако нещата от първа необходимост ги хване инфлацията, а имоти и автомобили дефлацията. То реално в момента това се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Не лорде, не лъжа....
                      Апартамента - 1999г, вилата 2000г, а земята от първите търгове с ПКБ съм ги купил и цените и на трите спрямо (даже ) сегашните са смешни.........

Нооо, пак си гледам ЧСИ - ако изпадне нещо на "лордове" за 200лв м2 , що не..???
                      Народа си ге е казал "Надай се к.... на пияна жена Двуцифренката инфлацийка се задава. Много хора ще заплачат. Тогава да не ми ревеш на рамото

Коментар

Лъжеш Чичин, лъжеш като ломски циганин Няма нормален битник - мечонастроен, който да притежава дори 1м2 кенеф. А че търсиш на 100лв. е ясно, но това няма да дочакат и внуците ти.
                        Не лорде, не лъжа....
                        Апартамента - 1999г, вилата 2000г, а земята от първите търгове с ПКБ съм ги купил и цените и на трите спрямо (даже ) сегашните са смешни.........

Нооо, пак си гледам ЧСИ - ако изпадне нещо на "лордове" за 200лв м2 , що не..???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Опсс....
                          "Лорде" май се изнерви нещо.....
                          Апартамент, вила и земя съм си купил с мои спечелени пари.....Нищо не ми трябва повече......За играта ми предлагат в Лом по 100лв за м2, но се чудя....Имало много лордцигани там..
                          При тебе огромна част от тухлите са наследствени или проценти от тухли.....
                          Аз тези не ги броя - те са само проблем....
                          С тази "статистика" само се надъхваш ..нали.????
                          Лъжеш Чичин, лъжеш като ломски циганин Няма нормален битник - мечонастроен, който да притежава дори 1м2 кенеф. А че търсиш на 100лв. е ясно, но това няма да дочакат и внуците ти.

Коментар

Погледни какво става в София от 1 година и не се подвеждай по аутсайдери и безимотни гащници като Чичката:
                            II'2011 III'2011 IV'2011 I'2012 II'2012

1465,79 1456,48 1453,30 1465,33 1457,38
                            Опсс....
                            "Лорде" май се изнерви нещо.....
                            Апартамент, вила и земя съм си купил с мои спечелени пари.....Нищо не ми трябва повече......За играта ми предлагат в Лом по 100лв за м2, но се чудя....Имало много лордцигани там..
                            При тебе огромна част от тухлите са наследствени или проценти от тухли.....
                            Аз тези не ги броя - те са само проблем....
                            С тази "статистика" само се надъхваш ..нали.????

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                              Ми Лорде гледам. От няколко месеца се ослушвам да взема нещо по-евтино, ей така за разпределение на риска, че в момента парите в бизнес са си малко по-несигурни.
                              Ама като гледам и се сещам какво беше преди 10-15 години. И понеже от доста време съм и в бизнеса и не виждам с какво ни е по-добре икономиката. Един приятел се нанесе 98г в жилище на левски и оборище в СФ. Предложиха му 160$ м2 за покупка, избра наем. 11 години по-късно като се изнасяше, пуснаха за продажба на цена от 2000 ЕВРО. Дали и обратния път не е възможен? Според мен много даже.
                              Но все пак се ослушвам за някоя баба в центъра дето няма да й стига пенсията и ще има нужда от спешни пари. Тогава бих си купил нещо за 400-500 ЕВРО, не повече.
                              Ако се ожениш за тази баба, може да ти пусне на 4-500 евро в идеалката център

Коментар

• Ми Лорде гледам. От няколко месеца се ослушвам да взема нещо по-евтино, ей така за разпределение на риска, че в момента парите в бизнес са си малко по-несигурни.
                                Ама като гледам и се сещам какво беше преди 10-15 години. И понеже от доста време съм и в бизнеса и не виждам с какво ни е по-добре икономиката. Един приятел се нанесе 98г в жилище на левски и оборище в СФ. Предложиха му 160$ м2 за покупка, избра наем. 11 години по-късно като се изнасяше, пуснаха за продажба на цена от 2000 ЕВРО. Дали и обратния път не е възможен? Според мен много даже.
                                Но все пак се ослушвам за някоя баба в центъра дето няма да й стига пенсията и ще има нужда от спешни пари. Тогава бих си купил нещо за 400-500 ЕВРО, не повече.

Коментар

Working...
                                X