IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mtelman Разгледай мнение
    Не намира такова видео?!
    Явно Красимир Петров вече е в канализацията

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...iiata_smiatat/

Виж тази новина е реална, за разлика от бръщолевенията на един псевдошаман, който всъщност е просто един прокуден съкратен гастарбайтер зад океана и намерил благодатна почва тука сред море от лузъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
      Първоначално изпратено от toto
      Новини от К. Петров

http://www.youtube.com/watch?v=6CgA_...layer_embedded

Я да видим няколко месеца по- късно дали К.П. не звучи по-достоверно.
      Наистина и на мен тогава прогнозите му ми се струваха твърде черни
      Не намира такова видео?!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto
        Новини от К. Петров

http://www.youtube.com/watch?v=6CgA_...layer_embedded

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Откъде го изкопахте този?????????????????????????????????????????:
        Човека сам не си верва, първоо обяви, че имотите щяли да падат с до три пъти!, след това анализира, че ако в центъра на каймака Софето паднат от 1000 до 800, това щяло да се дължи примерно на оскъпналото зло и на поевтинелите допълнително имоти.
        Тоя мизерен емигрант, явно има проблем, че се е разделил с българска собственост, а сега и на лекционер се прави. Добре че запомних гадната му физиономия
        Я да видим няколко месеца по- късно дали К.П. не звучи по-достоверно.
        Наистина и на мен тогава прогнозите му ми се струваха твърде черни

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Това за което говорех се случи, нищо че не ви заливат с информация от медиите за него. Това е края на апокалипсиса - той беше до декември 2012.
          - Такъв закон, ще се приеме но той няма да бъде приет за да удари дефлацията, която съсипа икономиката...късно ще го има и няма да може да се използва ефекта от него.
          Политиците се изнасят от парламента, никоя партия не иска да е носителка на властта за един период от време който...
          Късно е да си инвестирате парите в жилища..
          Aко някой успее да те излекува Нобеловата награда му е в кърпа вързана.

Коментар

• ludoed

Това за което говорех се случи, нищо че не ви заливат с информация от медиите за него. Това е края на апокалипсиса - той беше до декември 2012.
            - Такъв закон, ще се приеме но той няма да бъде приет за да удари дефлацията, която съсипа икономиката...късно ще го има и няма да може да се използва ефекта от него.
            Политиците се изнасят от парламента, никоя партия не иска да е носителка на властта за един период от време който...
            Късно е да си инвестирате парите в жилища..
            Last edited by supertrader; 23.02.2013, 11:08.
            D.Y.F-091066

Коментар

Борисов само този закон да беше прекарал, за който казвам за имотите и сега икономиката нямаше да пада , раждаемостта нямаше да е трагично ниска и българите да бягат от България ! Един единствен закон !!!!! .
              Хубаво си го казал ......Прост народ,слаба държава...то бива да си кон с капаци ,ама твоето...
              Миналата година ти четохме излиянията за световната икономика,че и апокалиптични дати с точност прогнозираше.Пълна безхаберност,но продължаваше да бълваш.
              Сега пък с един закон щял да оправи ........стани от тоя стол,излез,попътувай,преди да напишеш нещо непременно го прочети първо

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от panther Разгледай мнение
                Приходите от данък сгради в България за 2012 са около 95.6 милиона евро.
                http://www.minfin.bg/bg/statistics/12

Като мам, предвид че населението е ~1,6 пъти по-малко и като сложа един коефициент 3 по-малки данъци за да коригирам по-ниската покупателна способност.
                Мисля, че могат да поемат едно увеличение 5-6 пъти?
                Е, тогава ще настъпи веселбата на пазара на имотитИ в България .
                Приходи от данък сгради в Гърция:
                - през януари 2013г. бяха 248 милиона евро

За сравнение ще припомня, че приходите от данък сгради в Гърция:
                - през 2010г. бяха мизерните 487 милиона евро

http://www.minfin.gr/portal/en

Коментар

Как ги поддържа правителството цените на жилищата високи ? Ти твърдиш, че имаме правителство което прави нещо друго освен да харчи парите които се събират от данъци ! Мисля, че функциите на българските правителства винаги са се изчерпвали само и единственно с това , плюс продажба на държавна собственост..нищо повече не съм видял до днес да правят.
                  Ти не се меси в разговора на големите. Какво мислиш всички знаем - и за апокалипсиса дето не дойде, и за 1$=1000евро, и за петрола 1000$, и за петрола после 10$...
                  Бега си пий хапчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                    Дойдохме си на думата. Интересно до кога обаче ще успеят да задържат положението и банки и пишман строитело-инвеститори.
                    В БГ няма свободен пазар на имоти.
                    Аз когато купувах миналата година се убедих в това. Брокерите са налазили навсякъде и убиват в зародиш всякакъв опит за продажба самостоятелно. От опит мога да ви кажа, че когато купувах, пусках обяви тук и там, в различни сайтове. Самите сайтове си стоят тихо и кротко по няколко дена, но когато пуснах обява, точно за 1 час тя стана номер 30 по ред и се загуби в бълвоча повърнат от брокерите.
                    Това е големие проблем, че брокерите не могат да разберат, че те трябва да се конкурират със свободния пазар с качествени услуги, а не с бай-ганьовщина...

Коментар

• luboil

Как ги поддържа правителството цените на жилищата високи ? Ти твърдиш, че имаме правителство което прави нещо друго освен да харчи парите които се събират от данъци ! Мисля, че функциите на българските правителства винаги са се изчерпвали само и единственно с това , плюс продажба на държавна собственост..нищо повече не съм видял до днес да правят.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Хората протестират заради изкуствено поддържаните високи цени на имотите от правителството с цел облагодетелстване на определена прослойка.
                        Дойдохме си на думата. Интересно до кога обаче ще успеят да задържат положението и банки и пишман строитело-инвеститори.

Коментар

• То и БЛАГОсъстоянието на банките е иФскустжено подържано - скоро ще им лъснат г..вете
                          Иска ме си БоЙко - аз съм си платил!!!

Коментар

• Мммд аааа,

ако досега някои се съмняваха за това дали цените на НИ ще падат или не, вече няма съмнение. Последните събития показват 99% от населението на какво дередже е. Няма значение кой е привърженик на ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС...и т.н., всичките те обедняват. Затова протестите се превръщат в протест срещу цялата политическа система. Хората протестират заради изкуствено поддържаните високи цени на имотите от правителството с цел облагодетелстване на определен апрослойка.
                            Обаче най ми е интересно какво ще правят англичаните и руските олигарси в България където под прозорците им протестират хора, които не може тока да си платят...
                            Last edited by luboil; 22.02.2013, 13:22.

Коментар

• Сега ще очаква още по-голяма криза и цените съвсем ще се сринат. Икономическата ситуация съвсем се затегна.

Коментар

• Първоначално изпратено от mtelman Разгледай мнение
                                Ти изобщо за какво говориш? Имотите ти определят икономиката и стандарта на живот ли?

Може да са индикатор, но не и причина. Строежа и купуването на имоте да не е мандра? И да се купуват от чужденци?!

"Абе ние се чекаме некой да дойде от некъде да ни опрай...

А онова за селското стопанство и компотите ме разби. Понеже такива като теб има много в държавата с болни мозъци - сме на това дередже... Пази боже!
                                Помисли си пак - и докато го правиш не пиши излишно!

- можеш да се ориентираш по ФЕД - какви критерии имат от къде ги вземат и какво следят...
                                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Working...
                                X