IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Не идиотите са тези , които цял живот чакат като в рекламата на банка ДСК да паднат цените та да купят жилище.
    Ето ти линк към идиотите, огледа ли се хубаво?
    http://www.youtube.com/watch?v=ffv2AlsxjQA
    Другата крайност, питайте Данчо колко е сладка плаващата лихва.

Коментар

• Домакинствата в Еврозоната дължаха жилищни заеми:
      1)
      - в края на 2012г. на стойност 3,831,062 милиона евро
      2)
      - в края на март 2013г. на стойност 3,837,925 милиона евро
      Тоест за 3 месеца са се увеличили с по-малко от 7 милиарда евро или с по-малко от 0.18% (по-малко от една пета от един процент).

Честито!

http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2018773

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
        Домакинствата в България дължаха жилищни кредити:
        1)
        - в края на 2007г. сумата беше 5,890,143 хил. лв.
        2)
        - в края на март 2008г. сумата беше 6,348,652 хил. лв.
        Тоест за 3 месеца имаше увеличение от над 458 милиона лв.

1)
        - в края на 2012г. сумата беше 9,441,757 хил. лв.
        2)
        - в края на март 2013г. сумата беше 9,380,196 хил. лв.
        Тоест за 3 месеца има спад от над 61 милиона лв.

Честито на идиотите, които чрез жилищен заем са "инвестирали" в коптори!

http://www.bnb.bg/BankSupervision/index.htm
        Не идиотите са тези , които цял живот чакат като в рекламата на банка ДСК да паднат цените та да купят жилище.
        Ето ти линк към идиотите, огледа ли се хубаво?
        http://www.youtube.com/watch?v=ffv2AlsxjQA

Коментар

• Домакинствата в България дължаха жилищни кредити:
          1)
          - в края на 2007г. сумата беше 5,890,143 хил. лв.
          2)
          - в края на март 2008г. сумата беше 6,348,652 хил. лв.
          Тоест за 3 месеца имаше увеличение от над 458 милиона лв.

1)
          - в края на 2012г. сумата беше 9,441,757 хил. лв.
          2)
          - в края на март 2013г. сумата беше 9,380,196 хил. лв.
          Тоест за 3 месеца има спад от над 61 милиона лв.

Честито на идиотите, които чрез жилищен заем са "инвестирали" в коптори!

http://www.bnb.bg/BankSupervision/index.htm

Коментар

• цената не винаги е определяща

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            4-ри години падат цените статистически и по телевизията , на мен пък ми изглеждат ужасно високи - двойни. На тези боклуци, които са на пазара в момента, цените им имат нужда от 50% занижаване.
            …ако ще е за боклук…..и с 50% да ми го намалят, не ми трябва, ….. наематели се застояват в читавите имоти а и ликвидността във времето не е за подценяване ….вмирисани гнилочи ( сутерени и гълъбарници) винаги ще са извън търсенето на каквато и да е цена, те не определят пазара, да си ги имат ….

Коментар

• без сутерени и гълъбарници

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Те едни имоти пък предлагат, просто превъзходна селекция. Сутерен за живеене , таван - подпокривно пространство, подходящ за Карлсон със скосове 50% от височината. 2007г. продадох едно такова нещо за 19к.евро , сега ми го предложиха за 39.Получава се добра цена за района на квадратен метър с 30-40% по ниска от цената през 2008г. и било евтино. Брокерите съвсем са изперкали.
              ...това което ми съответства на търсенето като локация ( широк център ) , квадратура ( минимум 60кв.м.) , етаж ( без сутерени и гълъбарници) …. е все в рамките на около 45К евро и нагоре, … къде е това поевтиняване според статистиците, не откривам …. Да оставим на страна ЧСИ-тата щото те не играят в статистиките … хубаво евтино няма

Коментар

• 4-ри години падат цените статистически и по телевизията , на мен пък ми изглеждат ужасно високи - двойни. На тези боклуци, които са на пазара в момента, цените им имат нужда от 50% занижаване.
                D.Y.F-091066

Коментар

• master of the seven seas

Те едни имоти пък предлагат, просто превъзходна селекция. Сутерен за живеене , таван - подпокривно пространство, подходящ за Карлсон със скосове 50% от височината. 2007г. продадох едно такова нещо за 19к.евро , сега ми го предложиха за 39.Получава се добра цена за района на квадратен метър с 30-40% по ниска от цената през 2008г. и било евтино. Брокерите съвсем са изперкали.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• оф топик

Директните контакти със собственици не ги харесвам, всички са непоклатими като мен и не обичат да коментират цена. Затова предпочитам контактите с брокери. Собствениците са прекалено силни.

тоест казваш, че собственика е склонен да свали цена на брокера, но не и на човек застанал пред него с пари?!

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                      Голям рентиер и фактор на имотният пазар. Ти си бил страшен бе. Аз търся да купя до 30К евро и ме е срам да се свържа с агенция във Варна поради мижавата сума, ти се изяваваш като супер купувач 'флиртувам с брокери' със 17К евро.
                      Боже прибери си вересиите.
                      ….и аз се озъртам за подобен ( до 30К евро ) в Бургас, ама няма в районите които са ми интересни….

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Панелков а помниш какво си писал преди?Щото има несъответствие.
                        Е ся...тук се набляга на писанията а не на съответствията
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Берти,
                          имам към днешна дата 7 имота, от които 3 в София.
                          Два от тях отдавах до скоро в София, даже гараж отделно отдавах към един и същи имот на наемател на плод и зеленчук.
                          Сега отдавам само един апартамент без договор и един магазин с договор.
                          Земеделско земя за аренда около 50 ДКА.
                          Заемите ми към момента са към 5 000 лева, и то заради едни акции които ми носят дивидент не повече от 500 лева годишно. Жилищни заеми нямам на мое име, само съ съдлъжник по заем за голям апартамент на който жена ми е съсобственик.
                          В момента горещо се натискам да купя имот за мах 35 К лева. и пазара съм го избиколил многократно. Сънувам огледи, флиртувам с брокери.
                          Директните контакти със собственици не ги харесвам, всички са непоклатими като мен и не обичат да коментират цена. Затова предпочитам контактите с брокери. Собствениците са прекалено силни.
                          Панелков а помниш какво си писал преди?Щото има несъответствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                            Голям рентиер и фактор на имотният пазар. Ти си бил страшен бе. Аз търся да купя до 30К евро и ме е срам да се свържа с агенция във Варна поради мижавата сума, ти се изяваваш като супер купувач 'флиртувам с брокери' със 17К евро.
                            И после същите келеши се оплакват по форумите че нямало нищо читаво , а само боклуци били останали.

Коментар

Берти,
                              имам към днешна дата 7 имота, от които 3 в София.
                              Два от тях отдавах до скоро в София, даже гараж отделно отдавах към един и същи имот на наемател на плод и зеленчук.
                              Сега отдавам само един апартамент без договор и един магазин с договор.
                              Земеделско земя за аренда около 50 ДКА.
                              Заемите ми към момента са към 5 000 лева, и то заради едни акции които ми носят дивидент не повече от 500 лева годишно. Жилищни заеми нямам на мое име, само съ съдлъжник по заем за голям апартамент на който жена ми е съсобственик.
                              В момента горещо се натискам да купя имот за мах 35 К лева. и пазара съм го избиколил многократно. Сънувам огледи, флиртувам с брокери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение

Честито на идиотите (идиоти са тези, които "инвестират" в коптори като теглят жилищен заем)!

Не че съм против заключението ти, да теглиш заем за да "инвестираш" в коптори си е мазохизъм. Обаче по повод цените на НИ преди време имаше дискусии и обосновки въз основа на себестойност, материали, амортизации, обезщетения и маса други фактори които оказват влияние (това беше преди лордове и производни да завземат форума ) Та имаше една версия, която се радваше на учудваща популярност, че едва ли не строителя трябвало да продава на 10% печалба, което било нормално за всяко производство едва ли не
                                И въпроса ми е в какво инвестират неидиотите, които теглят заем, което не е описано в НК или не си инсайдер на борсата?

Коментар

Working...
                                X