Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе си прав, макар и стара къщата е моя! Повече от 1000 евра няма да и искам щото ще я вдигнат с острото нагоре. Може да им предложа новата къща за 2000 евра + четиристайния за 1500 и двустайния за 300. ОБЩО ЗА 4800 ЕВРА ЩЕ ДАМ ВСИЧКО, НО ДА ЗАКРЪГЛИМ ЗА Е5000 ТУТТО! Това е по-малко от десет бона дори, ебати подаръка! за некви чужди.......
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...854&f1=details
И ще ги отдаваш и тях за по 1000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе си прав, макар и стара къщата е моя! Повече от 1000 евра няма да и искам щото ще я вдигнат с острото нагоре. Може да им предложа новата къща за 2000 евра + четиристайния за 1500 и двустайния за 300. ОБЩО ЗА 4800 ЕВРА ЩЕ ДАМ ВСИЧКО, НО ДА ЗАКРЪГЛИМ ЗА Е5000 ТУТТО! Това е по-малко от десет бона дори, ебати подаръка! за некви чужди.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеСамо съборетината в Радомир да не пропуснеш да дадеш Аз с кеф ще чета после в новините, какво е станало
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЕ как па толкова бързо го превалутира в долари бе Баси и калкулатора дето си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНо от Солун летиш до Крит за 120-130 долара двупосочно.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениене смяташ правилно - самолетен билет (Крит), паркинг за колата (на летището), стаята, харчлъка на място, рент а кар на място - колко да е?
Аз не си падам по олинклузиви. Не ползвам и туристически агенции. Паля и тръгвам. Да е жив и здрав букинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеБе дай им я за 15 бона, какво ще си играеш с 1000 Евро. Къща е това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМой сътрудник ме съсипа от смях като ми каза как да наемам сирийците снощи!!!
Дадох пример с мой приятел наемодател от сдружението на наемодателите който отдава една къща с две стаи на партер и две спални със скосения на горния полуетаж!
Казва се Данчо. Та моя приятел Марин ми вика: "Дай като Данчо само старата си малка къща в София за 1000 евра, без значение колко араби ще се настанят. Дори прави да стоят денонощно като в къщата на Данчо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМой сътрудник ме съсипа от смях като ми каза как да наемам сирийците снощи!!!
Дадох пример с мой приятел наемодател от сдружението на наемодателите който отдава една къща с две стаи на партер и две спални със скосения на горния полуетаж!
Казва се Данчо. Та моя приятел Марин ми вика: "Дай като Данчо само старата си малка къща в София за 1000 евра, без значение колко араби ще се настанят. Дори прави да стоят денонощно като в къщата на Данчо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа всеки влак си има пътници. За мен неходене в Мишлен не е лишение. 4000 за седмица на гръцки остров пък си е ташак. 250 еврака за стая си е много по всички нормални стандарти
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение... абсолютно правилно, нещата си идват на мястото, еуфорията отдавна приключи – което всъщност е хубаво, работят си основните корективи като за всичко … винаги си е имало такива ( имоти ) които си струват и обратното … като за всичко … а и си има положителна страна, кризата ще оздрави доста сектори и всеки ще си претегли възможностите по реално … много се самозабравиха и надцениха в еуфорията … в период на преподреждане сме, нищо повече …
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеКато кажете "без лишения" и започвам да си представям кабриолет rent a car и обяд в Мишлен ресторант. Не е ли по-добре да признаем, че сме си правили сметката при пътуванията?
Аз например мога да кажа, че за 2000 на човек изкарах 8 нощувки на гръцки остров, това без горивото да отида дотам с колата. Къде ги правите един месец в Италия за 6к, без лишения??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДавай с обясненията Голям тънкаж ми се струва. Правил съм месец за 6000 за двама в Европа без лишения. Но ти ме утепа с 4000 за 2 седмици за 4 барабар с рентакар в Италия. Не се заяждам. Търся възможностите, щот съм хаймана
Аз например мога да кажа, че за 2000 на човек изкарах 8 нощувки на гръцки остров, това без горивото да отида дотам с колата. Къде ги правите един месец в Италия за 6к, без лишения??
Коментар
Коментар