Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗамаушка, както при предната криза, така и при тази, хубавите имоти ще изчезнат от пазара. Те и за това са хубави. Що се отнася до шир потребата, да ще има възможности за коментар на офертните цени.Разликата е, че поне сега ще секне кранчето на мързеливата брокерска пасмина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
Точно, пазарът беше яко надценен, болшинството бяха с безобразни кредити. Сега всичко секва. Имаше 2-3 нагли брокерчета, които се опитваха да извиват ръце преди няколко месеца само да ми обясняват “какви страхотни оферти изпускаме” - отговарях им, че ще трябва да се научат да бачкат истинска работа скоро - а те се хилеха. Дано им е смешно и сега.
Впрочем Имотека вчера звъняха да ми се молят, че имало “чудесни намаления в търсените от мен квартали”. Викам, какви имоти, какви пет лева госпоице - имоти чак след година две за половин цена от сегашната, а и как ще правиш огледи сега. Тя взе да ми обяснява как правели огледи с “всички предпазни средства”.
Бе тия няма ли кой да ги затвори - само заразяват хората с тъпите си далавери? Не усещат ли че са абсурдни и нямат време да се преквалифицират?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
За автомобила след като си ходил на лов и риболов нали?
Безплатна супа и къшей хляб. Все пак трябва да има и социални придобивки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеПрелагам работа на бивши имотни брокери:
Копаене на градина - 20 лв на ден, ако не крадат
Косене на двор - 1500 кв метра - 20 лв
Поливане на овошки, декоративни храсти и малини - 7 лв
Миене на автомобил - само външно 4 лв
Безплатна супа и къшей хляб. Все пак трябва да има и социални придобивкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
Точно, пазарът беше яко надценен, болшинството бяха с безобразни кредити. Сега всичко секва. Имаше 2-3 нагли брокерчета, които се опитваха да извиват ръце преди няколко месеца само да ми обясняват “какви страхотни оферти изпускаме” - отговарях им, че ще трябва да се научат да бачкат истинска работа скоро - а те се хилеха. Дано им е смешно и сега.
Впрочем Имотека вчера звъняха да ми се молят, че имало “чудесни намаления в търсените от мен квартали”. Викам, какви имоти, какви пет лева госпоице - имоти чак след година две за половин цена от сегашната, а и как ще правиш огледи сега. Тя взе да ми обяснява как правели огледи с “всички предпазни средства”.
Бе тия няма ли кой да ги затвори - само заразяват хората с тъпите си далавери? Не усещат ли че са абсурдни и нямат време да се преквалифицират?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеЦените щаха да паднат и без вируса.
Последните месеци няма никакви продажби.
Едни и същи имоти се предлагат с месеци и никой не го купува.
Попитали Веселин Маринов: Продава ли се новият ви албум.
Отговорил: Продава се, но не се купува.
Така е и с имотите. Продават ги от месеци, но никой не ги купува.
Бе тия няма ли кой да ги затвори - само заразяват хората с тъпите си далавери? Не усещат ли че са абсурдни и нямат време да се преквалифицират?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Сега сме малко преди фиъра! Новата парадигма беше 2007-2008 и после динайъла 2010-2011. Така или иначе нивата на поскъпване не бяха прескочени... Следва това, което на графиката ти прилича на шанца!
Като пуснат сделките лятото ще сме връщане към нормалното и другата зима ще е голямата сеч, че и гладНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВ момента сме в начална фаза на отицанието (краят на new paradigm). Пазарът временно не работи. Бизнеси са пред фалит, но тухлите си тежат на мястото и са сигурна работа. ЩЕ ни надживеят. Имотите са сейф хевън, имота вода и леб не иска, нека седи за децата, вижте цените в ес, теъпърва ще гоним париж/лондон/франкфурт, имота е нещо трайно... и тн
[ATTACH=CONFIG]n3569523[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВ момента сме в начална фаза на отицанието (краят на new paradigm). Пазарът временно не работи. Бизнеси са пред фалит, но тухлите си тежат на мястото и са сигурна работа. ЩЕ ни надживеят. Имотите са сейф хевън, имота вода и леб не иска, нека седи за децата, вижте цените в ес, теъпърва ще гоним париж/лондон/франкфурт, имота е нещо трайно... и тн
[ATTACH=CONFIG]n3569523[/ATTACH]
Коментар
-
В момента сме в начална фаза на отицанието (краят на new paradigm). Пазарът временно не работи. Бизнеси са пред фалит, но тухлите си тежат на мястото и са сигурна работа. ЩЕ ни надживеят. Имотите са сейф хевън, имота вода и леб не иска, нека седи за децата, вижте цените в ес, теъпърва ще гоним париж/лондон/франкфурт, имота е нещо трайно... и тн
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеХора които са купили имоти с пари от далавери кражба на данъци и съмнителен бизнес не им пука дали ще паднат цените или не.
Проблема е за хора които са го купили на върха на цените с 100% кредит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ти колко имота купи/продаде, та ги разбираш тез работи? Да позная ли?
Но познавам доста хора дето дадоха нереални пари за имоти които сега са практически непродаваеми.
Коментар
Коментар