IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако можеш и Кремъл да осветиш така....
    щубе ми и
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

охохохооо
      дийй коньоо, че имам пара от тебе да избивам
      Ако можеш и Кремъл да осветиш така....

Коментар

Ратко ти ли го направи?

https://twitter.com/BitcoinMagazine/...185211905?s=20
        охохохооо
        дийй коньоо, че имам пара от тебе да избивам
        препоръка е

Коментар

• Ратко ти ли го направи?

https://twitter.com/BitcoinMagazine/...185211905?s=20

Коментар

• Първоначално изпратено от better
            Поредните дет се изнасят от Бг.

https://money.bg/business/sredna-zap...-converse.html
            таквиз не ни трябват. С робски труд на минимална работна заплата и ИЗНАСЯНЕ на печалбите нищо не постига БЪЛГАРИЯ.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Абе, браточка, така и така не си спрял да му правиш реклама на коня - я поне ни разясни на нас неведомите - к'ва аджеба е разликата между коня и останалите дето завършват на кон?! крипто-мрипто... ?!?!?!? Аз ти казах, че не съм в течение на тия неща и на тоя етап не ме вълнуват... ама за мен всичко де съдържа "кон" е едно в кюпа... дори това на Ружето и то наред с всички - барабар Петко с мъжете!
              Биткон е p2p платежна децентрализирана система с отворен код, където всички имат равни права, транзакциите не могат да се цензурират, с намаляваща инфлация, всичко друго е шитня, създадена от някого с цел печалба. Тва на ружа даже не е шитня, понеже дори няма блокчейн. Интересно ми е защо му казват и крипто, като не е и "криптирано" - чиста понци схема, с единствена цел да обогати създателите си.

С 2 думи. Биткойн не е криптовалута. Етериум е нещо между Биткойн и Криптовалута, даже sec се чуди как да го определи, но за тях, Биткойн е стока и не подлежи на регулация.
              Last edited by better; 30.03.2023, 14:02.

Коментар

е, нали ти си специалиста по коня
                аз само за маломерките отговарям
                Пак ще повторя. Децентрализиран актив не се държи на централизирана борса (всъщност прикрита бамка) виждаш кво става с бамките.

Коментар

Тюх, затуй ли цената удари "само" 29194 $ ?
                  Абе, браточка, така и така не си спрял да му правиш реклама на коня - я поне ни разясни на нас неведомите - к'ва аджеба е разликата между коня и останалите дето завършват на кон?! крипто-мрипто... ?!?!?!? Аз ти казах, че не съм в течение на тия неща и на тоя етап не ме вълнуват... ама за мен всичко де съдържа "кон" е едно в кюпа... дори това на Ружето и то наред с всички - барабар Петко с мъжете!

Коментар

е, нали ти си специалиста по коня
                    аз само за маломерките отговарям
                    препоръка е

Коментар

https://www.investor.bg/a/541-kripto...-na-problemite Инвеститорите са изтеглили 1,6 млрд. долара от Binance от началото на проблемите

852 млн. долара са изтеглени само в последните 24 часа, посочват от Nansen

шо така?

Коментар

Може, ама нека минат ени 10-15 год.
                        https://www.investor.bg/a/541-kripto...-na-problemite Инвеститорите са изтеглили 1,6 млрд. долара от Binance от началото на проблемите

852 млн. долара са изтеглени само в последните 24 часа, посочват от Nansen

шо така?
                        препоръка е

Коментар

бетерчо, що не станеш един повишител
                          тогава с лордчето може да се оттеглим в заслужена почивка
                          Може, ама нека минат ени 10-15 год.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Зарежи Интернета, никой никога не си е мислел нищо подобно, освен може би превъртял, одъртял журналист. Кажи ни по-добре някоя блестяща мисъл от ерата на лалетата та да се вдъхновим
                            Замени лалетата с туули и си готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.infostock.bg/infostock/c...iya-na-lihvite

30 МАРТ /ДНЕС
                              ЕЦБ: Необходими са повече повишения на лихвите

30 Март 2023 09:00
                              Като се уталожат страховете покрай банките фокуса пак ще се измести върху лихвите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Той сега е зает да раздава листовки за биткойна на входа на метрото.

Ти не навъртя ли вече стаж за пенсия?
                                годините ги имам, служба нямам
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X