Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То кът стане, има ли смисъл да пишем.Нека да видим какво ще се случи, ето за сега лихвите по ипотеките в БГ не се вдигат или се качват много малко и пазара върви, това не се случва на други места, а ние от една година пишем и нищо. Докато вдигнат и ако вдигнат лихвите при нас може да започнат да ги свалят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не съм написала нищо такова ! Обаче по този елементарен начин да се опитват да ме манипулират обижда интелигентността ми. Може да стане и в България, дори може да бъде и по-зле ама нека да стане и тогава ще пишем за това и по този начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Права си, да не забравяме, че България е остров на стабилността и такова нещо тука няма как да се случи, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Защо не напишеш и къде се случва това ? Колко от ипотеките имат проблем и т.н. Всичко това го пише в статията ,но явно искаш да я покажеш на хората живеещи в България, нищо ,че не става дума за тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеhttps://inews.co.uk/news/private-lan...rrears-2236840
Хиляди частни наемодатели с ипотеки за покупка с цел отдаване под наем вече имат просрочия
- 1 like
Коментар
-
https://inews.co.uk/news/private-lan...rrears-2236840
Хиляди частни наемодатели с ипотеки за покупка с цел отдаване под наем вече имат просрочия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти от тоя тъпак ли се притесняваш да заложиш твоите петстотин бона? Че той няма и 5стотинки да заложи спрямо теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не успя да ме разочароваш, защото имам занижени очаквания.
но малко ме озадачи.
и аз за софия говоря.
в лето господне 2007-тогоLast edited by mibova; 01.04.2023, 09:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДушмани!
Не ги слушай, не спирай курса!
но ти вече да забравяш, че го пиеш
прави почивки, момче
иначе е нищо работапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеза теб сигурно е добра новина
но съм чувал, че трябва да се правят почивки
Не ги слушай, не спирай курса!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕее, тва е ободряваща новина - че гинко-билобата все още действа!
(не си резистентен)
но съм чувал, че трябва да се правят почивкипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеказах, че имам занижени очаквания
а не проблеми с паметта
(не си резистентен)
- 1 like
Коментар
Коментар