IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://propertyindustryeye.com/home...-says-analyst/

Специална статия за собствениците на жилища ха ха ха ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
      Някой да знае повдигачите що са толкова изтръпнали? Като полудели са!
      Малки душици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

а) по принцип са си злобни
        б) прогнозите на Laconic се сбъдват
        в) от банката са им изпратили актуализиран погасителен план
        г) всички отговори са верни
        Лихвите не им се отразяват никак добре! Още две повишения и съвсем ще изперкат!

Коментар

а) по принцип са си злобни
          б) прогнозите на Laconic се сбъдват
          в) от банката са им изпратили актуализиран погасителен план
          г) всички отговори са верни

Коментар

Напротив, много сме си рахат,след неверните прогнози на понижителите. Живеем си живота, като разглеждаме кавръковата справка и констатираме, че имотите поскъпват, а не поевтиняват, както пише лъжовния лаконик.

Коментар

• Някой да знае повдигачите що са толкова изтръпнали? Като полудели са!

Коментар

• Търсенето на кредити в еврозоната падна до най-ниските нива от 2008 година насам. Нетно 36% от банките отбелязаха спад в търсенето на кредити от компании през първото тримесечие, което е най-големия дял от ГФК.
                Тъй като 75% от корпоративното финансиране в еврозоната идва от банкови заеми (срещу само 20% в САЩ), въпрос на време е споменатите данни да намерят своето място в системата.
                Може да се каже, че еврозоната се насочва към най-тежкия период в своята кратка, но пък изпълнена с кризи история.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

А колкото до мазохистите дето залагат срещу печатницата нещата опират до психология

Като изпуснат влака вече им е много трудно да купят на по висока цена и почват да се носят от девет дерета вода и да обясняват как на печатницата я ще и свърши мастилото я ще счупи лагер
                  Спор няма, че дългосрочното държане на кеш в условия на печатане е жертване на значителна част от покупателната сила на този кеш.
                  Вариант за дългосрочно събиране на пари (като алтернатива на акции и имоти) са ценните метали, които не могат да се печатат.
                  Не бива да се пропуска и момента с помпането на цени на определени активи само защото инфлацията еди какво си. След определени нива тези активи стават значително надценени. И преди да сте казали имот е универсално - има имот и имот. Едно е да имаш имот в локация, където има завишено търсене и бумтяща демография,а съвсем друго е да имаш имот на място, където имотите са повече от хората. Да има един момент, когато всички 'спасяват кеша' в имоти и в този момент навсякъде е скъпо. Къща в пустеещо село на значително разстояние от цивилизацията поскъпва в пъти, защото хората се сещат, че може и там да купуват и тн и тн. До колко тази светкавична преоценка е адекватна предстои да видим през идните години, когато ни понатисне рецесия и проблеми.

Всеки актив, който може да ти донесе 5+% доходност е оправдано да се купи, но доходност не сега моментна,а относително сигурна в хоризонт от поне 10-тина години. И разбира се за тия 10-тина години да има и добра ликвидност.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти писал ли си тогава във форума?
                    Не съм.
                    Ясно, разбрах какво имаш предвид.

Коментар

Аз купих през 2011, така че не е никой. Вероятно не съм само аз купил от понижителите през този период!
                      Ти писал ли си тогава във форума?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

На всички е известно как е бил. Аз тогава купих, макар и малко нещо. НИТО ЕДИН от пишещите тогава за спада, не купи абсолютно нищо.
                        Аз купих през 2011, така че не е никой. Вероятно не съм само аз купил от понижителите през този период!

Коментар

А периода 2009-2013 как е?
                          На всички е известно как е бил. Аз тогава купих, макар и малко нещо. НИТО ЕДИН от пишещите тогава за спада, не купи абсолютно нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Кога ще почне?!?!?!?!?! Поскъпването е неспирен и монотонен процес, без прекъсване от 2015г. до 2023г. ЦЕЛИ 8г. А, ти питаш кога ще почне?!?! Сигурен ли си, че родителите ти не са крили нещо за теб в детството ти?
                            А периода 2009-2013 как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Защото се прекалява с личните нападки и обиди.
                              С малки изключения друго има ли в този западащ форум?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

що тъй ся
                                Защото се прекалява с личните нападки и обиди.

Коментар

Working...
                                X