Какъв брокер - калпав, засега само куц, все още не сакат. Не знае какво прави. Като не знае - пита и се надява, някой който знае да помогне. Ама като няма, ще търси друго.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Божурленд Банско
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от slavkovrr Разгледай мнениеНе му завиждам на товоя клиент, с такъв брокер, където събира мнения по форумите, я по-добре се разходи до Банско.
Коментар
-
Г-н Миро,
Аз също имам интерес да инвестирам във Банско, ако може до голф комплекса.
Продадох си бизнеса в САЩ и до един месец ще бъда във България, за да търся срочни и дългосрочни инвестиции на 10М долара.
Моля, ако имате предложения, ми пишете на личен!
С Уважение,
Д-р ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от miroslavy Разгледай мнениеПросто имам клиент, който си търси апартамент в Банско и събирам мнения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от miroslavy Разгледай мнениеПросто имам клиент, който си търси апартамент в Банско и събирам мнения.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от miroslavy Разгледай мнениеЗдравейте, искам да попитам дали някой може да ми помогне като ми даде мнение или информация за комплекс Божурленд в гр. Банско, понеже съм от Пловдив и не съм запознат с района. Предварително благодаря.
Коментар
Коментар