IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Божурленд Банско

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какъв брокер - калпав, засега само куц, все още не сакат. Не знае какво прави. Като не знае - пита и се надява, някой който знае да помогне. Ама като няма, ще търси друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от slavkovrr Разгледай мнение
      Не му завиждам на товоя клиент, с такъв брокер, където събира мнения по форумите, я по-добре се разходи до Банско.
      Абе, ама тука наистина куцо и сакато си пуска обяви за какво ли не! Ебати бизнеса върти тоя, наистина, щом ще търси мнение от тук за свой клиент! Страхотни умници, няма що! После защо в България нещо куцало, ами заради такива куци "бизнесмени"!

Коментар

• черкезов,
        стига си лъгал !!!!!! монсанто не е продадена още
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Г-н Миро,

Аз също имам интерес да инвестирам във Банско, ако може до голф комплекса.
          Продадох си бизнеса в САЩ и до един месец ще бъда във България, за да търся срочни и дългосрочни инвестиции на 10М долара.
          Моля, ако имате предложения, ми пишете на личен!

С Уважение,

Д-р Черкезов
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от miroslavy Разгледай мнение
            Просто имам клиент, който си търси апартамент в Банско и събирам мнения.
            Не му завиждам на товоя клиент, с такъв брокер, където събира мнения по форумите, я по-добре се разходи до Банско.

Коментар

Просто имам клиент, който си търси апартамент в Банско и събирам мнения.
              На твоя клиент по-добре му кажи да не си купува апартамент в Банско.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Просто имам клиент, който си търси апартамент в Банско и събирам мнения.

Коментар

• Тука неква рекламна кампания ли се води, али що ?
                  Аре ся ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми помогне като ми даде мнение или информация за комплекс Божурленд в гр. Банско, понеже съм от Пловдив и не съм запознат с района. Предварително благодаря.
                    Цяло Банско е помия. Ако си фен на мутробетонната романтика, върви там. Лично аз предпочитам Австрия

Коментар

• Божурленд Банско

Здравейте, искам да попитам дали някой може да ми помогне като ми даде мнение или информация за комплекс Божурленд в гр. Банско, понеже съм от Пловдив и не съм запознат с района. Предварително благодаря.
                    Working...
                    X