IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MvnJ Разгледай мнение
    Празни приказки. Играеш си със страховете на хората на базата на 1 случай, за който дори още не е ясно каква е точната причина.
    Това е най-масовото строителство в България и ако имаше нещо вярно да са почнали да падат панелки по няколко на месец.
    До този момент има единични случай на проблемни сгради в няколко града а единствените случаи на инциденти са паднали фасадни елементи, които нямат нищо общо с конструктивната здравина на самата сграда.
    В същото време поне 1/3 от новото строителство след 90-те строено от какви ли не самозвани тарикати е в много по-голям риск.
    Да разбирам ли че ти си панелообитател? Не си играя с някакви страхове, просто поднасям фактите за тези които се интересуват дали си било струвало да купят и живеят в панел. Купувай народе панелки, че НЕ ОСТАНАХА!

Коментар

• Първоначално изпратено от john john Разгледай мнение
      по темата "Струва ли си...."

ето малко повод за размисъл по темата пак

http://btvnovinite.bg/article/bulgar...blokat-ni.html

"Подобен ужас изживяват преди години и в блок 208 в „Надежда“ – той се разцепва. Обитателите на вход „А“ остават в жилищата си, а тези от вход „Б“ са изселени. Сградата се превръща в убежище на бездомни и наркомани. Досега там се пламнали 32 пожара."

Ако искате да ви изселят заради опасност от срутване, значи СИ СТРУВА да купите панелка.

факт е и че по света никой никъде вече не строи панелни блокове.

Празни приказки. Играеш си със страховете на хората на базата на 1 случай, за който дори още не е ясно каква е точната причина.
      Това е най-масовото строителство в България и ако имаше нещо вярно да са почнали да падат панелки по няколко на месец.
      До този момент има единични случай на проблемни сгради в няколко града а единствените случаи на инциденти са паднали фасадни елементи, които нямат нищо общо с конструктивната здравина на самата сграда.
      В същото време поне 1/3 от новото строителство след 90-те строено от какви ли не самозвани тарикати е в много по-голям риск.

Коментар

• по темата "Струва ли си...."

ето малко повод за размисъл по темата пак

http://btvnovinite.bg/article/bulgar...blokat-ni.html

"Подобен ужас изживяват преди години и в блок 208 в „Надежда“ – той се разцепва. Обитателите на вход „А“ остават в жилищата си, а тези от вход „Б“ са изселени. Сградата се превръща в убежище на бездомни и наркомани. Досега там се пламнали 32 пожара."

Ако искате да ви изселят заради опасност от срутване, значи СИ СТРУВА да купите панелка.

факт е и че по света никой никъде вече не строи панелни блокове.
        Last edited by john john; 16.10.2016, 12:21.

Коментар

• Ако след Бургас и в столицата обособят квартали според цветове, скоро тази вълна ще залее всички и животът в панелка ще е поне шарен, ако не друго

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Асансьор падна днес в кв. Свобода в София. Асансьорът е нов, хидравличен, монтиран е 2009.
            Без коментар, освен че не бива да се говори общо, важна е поддръжката и всичко струва пари. Дали ще си поддържаш колата или асансьора е все едно. А асансьора е твой и на всичките съседи.
            Някой съсед е източил маслото.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Асансьор падна днес в кв. Свобода в София. Асансьорът е нов, хидравличен, монтиран е 2009.
              Без коментар, освен че не бива да се говори общо, важна е поддръжката и всичко струва пари. Дали ще си поддържаш колата или асансьора е все едно. А асансьора е твой и на всичките съседи.
              То само това да беше ....Казвал съм много пъти че новото е тотален боклук

Коментар

• строителство 2009

Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Здравейте,

скоро и аз май ще купувам панелен апартамент в Младост 1. Дали си заслужава също се питам. Какви са слабостите които трябва да имам наум?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                    ...Него съм го виждал от далече, направи ми впечатление, че е готин пич със силно изразено сексуално желание......за фолк певици, за моделки, тунинговани, от последната вълна.
                    Се ми е било интересно това как може да се случи - абе как от далече го разбра меракът му към кой е бил насочен
                    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                      Чакай, чакай.
                      Това не е панелка. Това е ЕПК. ЕПК! ...
                      Моля за извинения,
                      алкохолът не прощава. Както си седях на терасата и пиех узо, като не пушех еФтина пура, (всъщност никаква пура не пушех) щото ги отказах преди години ме осветли таз обява и и си КАЗАХ: ТОВА Е!!! Трябва да се АНАЛизира. АНАЛиза си требе и това е!
                      Няма да е лошо такива изгодни от инвестиционна гледна точка да се пускат тук. Да се АНАЛизират, за да може бъдещия инвеститор да се ориентира.

И графиките трябва да се гледат, но няма кой да ги пуска....

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                        Ти много повече не си успял да купиш защото нищо не си купил Сам си призна, че брат ти купува, а ти избиваш комплекси по форумите/ Относно грешките - вземи се ограмоти малко и ще разбереш/ Няма аз да те уча. Изглеждаш нервен. Ясно се вижда, че не можеш да се владееш, че ти е слаба психиката. Какъв милиционер си бил с такваз лабилна психика? В мечтите си? Обикалял оперативно София с голям оранжев камион, но не в кабината, а на степенка отзад

Мисля, че всеки тугрик ще оцени този имот:
                        http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=2cy2me&f1=1
                        невероятна гледка от 10-ти етаж. Невероятно супер луксозно обзавеждане в кухнята и останалите стаи. От далеч се вижда вкусът и стила, вложени в обзавеждането на това бижу. Модерна ПВЦ мебел в кухнята. офис стол в спалнята, леглото в която е покрито с шалте на ФАФЛИЧКИ, мраморната маса стил 80-те се съчетава по един невероятен начин с "плазмата" и синия пуф
                        Може да се пише още много. ТОва е една перфектна инвестиция
                        Чакай, чакай.
                        Това не е панелка. Това е ЕПК. ЕПК! Известно е още като "мечтата на брокера". То е много по-яко от панелките, и от тухлите е по-яко, особено па от новите тухли, изобщо това е най-доброто на пазара - със стабилна конструкция и големи стаи!
                        Ниска е тая цена за подобно жилище, поне 90К трябва да му иска.
                        Last edited by Crux; 27.09.2016, 12:23.
                        Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• re

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          и? отърва ли кожата или....?
                          Бях на гости на жената, която го купи от баровеца.

Него съм го виждал от далече, направи ми впечатление, че е готин пич със силно изразено сексуално желание......за фолк певици, за моделки, тунинговани, от последната вълна.

Коментар

• или-то ще да е било...

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Коментар

Не е теглил кредит, а е платил всичко кеш.

Бях на гости там, някой неща са от високия скъп клас, а други от по-евтиния.

И всичко така беше проектирано, с цел.....да чука,

Коментар

Не е теглил кредит, а е платил всичко кеш.

Бях на гости там, някой неща са от високия скъп клас, а други от по-евтиния.

И всичко така беше проектирано, с цел.....да чука,
                                Теб освен чукане друго не ти се върти в главата.
                                Ще направи бардак в панелка, дето кат пръдне на първия етаж се чува чак на последния. Да не говорим, че пенсиите по всяко време знаят кой кога и с кого е дошъл и кога заминал. Ако въпреки всичко го е направил с тази цел, то е толкова тъп, че е тъпо да се дава за пример.
                                Порасни малко

Коментар

Working...
                                X