Първоначално изпратено от MvnJ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от john john Разгледай мнениепо темата "Струва ли си...."
ето малко повод за размисъл по темата пак
http://btvnovinite.bg/article/bulgar...blokat-ni.html
"Подобен ужас изживяват преди години и в блок 208 в „Надежда“ – той се разцепва. Обитателите на вход „А“ остават в жилищата си, а тези от вход „Б“ са изселени. Сградата се превръща в убежище на бездомни и наркомани. Досега там се пламнали 32 пожара."
Ако искате да ви изселят заради опасност от срутване, значи СИ СТРУВА да купите панелка.
факт е и че по света никой никъде вече не строи панелни блокове.
Празни приказки. Играеш си със страховете на хората на базата на 1 случай, за който дори още не е ясно каква е точната причина.
Това е най-масовото строителство в България и ако имаше нещо вярно да са почнали да падат панелки по няколко на месец.
До този момент има единични случай на проблемни сгради в няколко града а единствените случаи на инциденти са паднали фасадни елементи, които нямат нищо общо с конструктивната здравина на самата сграда.
В същото време поне 1/3 от новото строителство след 90-те строено от какви ли не самозвани тарикати е в много по-голям риск.
Коментар
-
по темата "Струва ли си...."
ето малко повод за размисъл по темата пак
http://btvnovinite.bg/article/bulgar...blokat-ni.html
"Подобен ужас изживяват преди години и в блок 208 в „Надежда“ – той се разцепва. Обитателите на вход „А“ остават в жилищата си, а тези от вход „Б“ са изселени. Сградата се превръща в убежище на бездомни и наркомани. Досега там се пламнали 32 пожара."
Ако искате да ви изселят заради опасност от срутване, значи СИ СТРУВА да купите панелка.
факт е и че по света никой никъде вече не строи панелни блокове.Last edited by john john; 16.10.2016, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАсансьор падна днес в кв. Свобода в София. Асансьорът е нов, хидравличен, монтиран е 2009.
Без коментар, освен че не бива да се говори общо, важна е поддръжката и всичко струва пари. Дали ще си поддържаш колата или асансьора е все едно. А асансьора е твой и на всичките съседи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАсансьор падна днес в кв. Свобода в София. Асансьорът е нов, хидравличен, монтиран е 2009.
Без коментар, освен че не бива да се говори общо, важна е поддръжката и всичко струва пари. Дали ще си поддържаш колата или асансьора е все едно. А асансьора е твой и на всичките съседи.
Коментар
-
строителство 2009
Асансьор падна днес в кв. Свобода в София. Асансьорът е нов, хидравличен, монтиран е 2009.
Без коментар, освен че не бива да се говори общо, важна е поддръжката и всичко струва пари. Дали ще си поддържаш колата или асансьора е все едно. А асансьора е твой и на всичките съседи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение...Него съм го виждал от далече, направи ми впечатление, че е готин пич със силно изразено сексуално желание......за фолк певици, за моделки, тунинговани, от последната вълна.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеЧакай, чакай.
Това не е панелка. Това е ЕПК. ЕПК! ...
алкохолът не прощава. Както си седях на терасата и пиех узо, като не пушех еФтина пура, (всъщност никаква пура не пушех) щото ги отказах преди години ме осветли таз обява и и си КАЗАХ: ТОВА Е!!! Трябва да се АНАЛизира. АНАЛиза си требе и това е!
Няма да е лошо такива изгодни от инвестиционна гледна точка да се пускат тук. Да се АНАЛизират, за да може бъдещия инвеститор да се ориентира.
И графиките трябва да се гледат, но няма кой да ги пуска....Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеТи много повече не си успял да купиш защото нищо не си купил Сам си призна, че брат ти купува, а ти избиваш комплекси по форумите/ Относно грешките - вземи се ограмоти малко и ще разбереш/ Няма аз да те уча. Изглеждаш нервен. Ясно се вижда, че не можеш да се владееш, че ти е слаба психиката. Какъв милиционер си бил с такваз лабилна психика? В мечтите си? Обикалял оперативно София с голям оранжев камион, но не в кабината, а на степенка отзад
Мисля, че всеки тугрик ще оцени този имот:
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=2cy2me&f1=1
невероятна гледка от 10-ти етаж. Невероятно супер луксозно обзавеждане в кухнята и останалите стаи. От далеч се вижда вкусът и стила, вложени в обзавеждането на това бижу. Модерна ПВЦ мебел в кухнята. офис стол в спалнята, леглото в която е покрито с шалте на ФАФЛИЧКИ, мраморната маса стил 80-те се съчетава по един невероятен начин с "плазмата" и синия пуф
Може да се пише още много. ТОва е една перфектна инвестиция
Това не е панелка. Това е ЕПК. ЕПК! Известно е още като "мечтата на брокера". То е много по-яко от панелките, и от тухлите е по-яко, особено па от новите тухли, изобщо това е най-доброто на пазара - със стабилна конструкция и големи стаи!
Ниска е тая цена за подобно жилище, поне 90К трябва да му иска.Last edited by Crux; 27.09.2016, 12:23.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеи? отърва ли кожата или....?
Него съм го виждал от далече, направи ми впечатление, че е готин пич със силно изразено сексуално желание......за фолк певици, за моделки, тунинговани, от последната вълна.
Коментар
-
или-то ще да е било...
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеи? отърва ли кожата или....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНе е теглил кредит, а е платил всичко кеш.
Бях на гости там, някой неща са от високия скъп клас, а други от по-евтиния.
И всичко така беше проектирано, с цел.....да чука,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНе е теглил кредит, а е платил всичко кеш.
Бях на гости там, някой неща са от високия скъп клас, а други от по-евтиния.
И всичко така беше проектирано, с цел.....да чука,
Ще направи бардак в панелка, дето кат пръдне на първия етаж се чува чак на последния. Да не говорим, че пенсиите по всяко време знаят кой кога и с кого е дошъл и кога заминал. Ако въпреки всичко го е направил с тази цел, то е толкова тъп, че е тъпо да се дава за пример.
Порасни малкоЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
Коментар