IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    Аз винаги, ама винаги съм бил скептичен относно т.нар ново строителство. Не казвам, че старото е по-добро, но просто като гледам как строят магистрали, мостове, как освежават училища или пък санират блоковете... И си мисля, че в името на по-голямата печалба спестявт откъм матрЯл.

Факт, че има държавен стандарт, както и европейски такъв, но съмнението си стои в мен.

Що се отнася до панелката - ако нямаш достатъчно кинти, купуваш панелка. После как ще я продаваш... ти си знаеш. Не, че няма купувач, но всички знаем, че тухлата е предпочитана от хората с парата. (Казах голяма Истина..)

Коментар

• Недостигът на качествени жилища стимулира новото строителство

http://www.monitor.bg/a/view/75046-%...2%D0%B2%D0%BE/
      .
      .
      .

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
        Профи /от профан, не от професионалист/, ти за една изядена буква ли си ядеш вратовръзката? Гарантирано такава дребна душица няма как да има свестен собствен имот.
        СобственИ имотИ имам. Ти кажи за коя ЕДНА буква се заяждам
        Освен това моите не са съсобствени (като изключим съпругата)

Отделно, че панелката е пълен шит. Да се хвалиш, че имаш такова е меко казано смешно. Смрадливи и разбити общи части. Течащи щрангове. Ся за някои дилъри на НИ това е върхът, но какъвто дилъра, такъв и кимизарника...
        Last edited by pumpkin; 12.06.2016, 23:18.
        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
          Па ако земеш да пбЯсниш що е то юрист консул цена няя да имаш
          Профи /от профан, не от професионалист/, ти за една изядена буква ли си ядеш вратовръзката? Гарантирано такава дребна душица няма как да има свестен собствен имот.
          7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

... Под мен живее известна певица, а над мен юрист консул на външнотърговска фирма.Срещу мен бивш шеф тна Кремиковци, а до мен дългогодишна служителка на топлофикация.
            Па ако земеш да пбЯсниш що е то юрист консул цена няя да имаш
            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Вече работя само с един съсобственик. Материала с корабна сделка за почти 50 млн евра за пореден път ме убеди в истинноста на стара народна поговорка
              Ti za 50 милиона ще си купиш чисто нов кораб около 200000тонен. Аман от мошшшшшшшшшшшеници

Коментар

Вече работя само с един съсобственик. Материала с корабна сделка за почти 50 млн евра за пореден път ме убеди в истинноста на стара народна поговорка
                Че кучето не става касапин с гледане?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  и колко съсобственици?

Коментар

Впрочем с учредената ипотека имах две панелки, три масивни къщи , 1бр. ЗЗ и 1бр. магазин. Нещо сбърках, че съм имал седем имота, ама наистина бяха седем, преди
                    и колко съсобственици?
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                      да не стане като със съсобствения панел с ипотеката. да се продаде преди да се е изплатила ипотеката
                      Впрочем с учредената ипотека имах две панелки, три масивни къщи , 1бр. ЗЗ и 1бр. магазин. Нещо сбърках, че съм имал седем имота, ама наистина бяха седем, преди

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                        да не стане като със съсобствения панел с ипотеката. да се продаде преди да се е изплатила ипотеката
                        Като съм имал вече ипотека от която съм на печалба, апетита ми идва с яденето, къф ми е проблема да учредя друга, от която пак да спечеля хиляди левове

Коментар

Прав си , че не разполагам с КЕШ 60К евра, но не си прав, че обмислям покупка за тази цена. За да я споменавам, трябва да съм харесал нещо конкретно. Самоучастието ми е 20%. Триумя се все още....

Коментар

Приятелче, лесен ми е изхода на спора с теб. Подписваме запис на заповед за 60 К евра дали всички факти които съм посочил са верни и реални, а ти оспорваш. Който спечели съдебния спор, печели парите, НАВИТАРКА!
                            поведе вече 1 обиколка пред Левчето. не съм знаел до сега че договорите за бас се оформят като запис на заповед. ами записа на заповед е безусловно плащане бе колега

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              днес си н атема 60к евра...да не си чул от някой, че ги има, та и ти?
                              а то томове трябват да се напишат за всички твои "факти"
                              Прав си , че не разполагам с КЕШ 60К евра, но не си прав, че обмислям покупка за тази цена. За да я споменавам, трябва да съм харесал нещо конкретно. Самоучастието ми е 20%. Триумя се все още....

Коментар

Приятелче, лесен ми е изхода на спора с теб. Подписваме запис на заповед за 60 К евра дали всички факти които съм посочил са верни и реални, а ти оспорваш. Който спечели съдебния спор, печели парите, НАВИТАРКА!
                                днес си н атема 60к евра...да не си чул от някой, че ги има, та и ти?
                                а то томове трябват да се напишат за всички твои "факти"
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X