IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    ама ние по принцип сме на 1 мнение

а не съм против имота като инвестиция .даже мисля за собствено ползване е най инвестиционно.защото е запълнено нон-стоп и сметките са платени.предпочитам имота пред разни шитни като акции на БФБ пенсионни фондове и тем подобни.само че съм против купуването на "зелено" и купуването с цел "инвестиция" с кредит.
    по принцип съм против ливъриджа.то като земеш кредит с 10% самоучастие си на доста голям ливъридж .10 към 1

Коментар

• [QUOTE=nradev;1060009768]
      Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Напиши ми на лични какво искаш да те почерпя, а най-добре е да се видим в заведение и да обсъдим нещата на живо. Би било супер интересно. Благодаря ти за разбирането. Все пак, не се срещат всеки ден хора, които ежедневно пишат в едни теми.[/QUO

ще те поканя на лични в кварталната кръчма.
      ОК, би било интересно, Дружба ми е позната общо взето, а кварталните кръчми са ми на особена почит.

Коментар

• [QUOTE=Бедният landlord;1060009767]Напиши ми на лични какво искаш да те почерпя, а най-добре е да се видим в заведение и да обсъдим нещата на живо. Би било супер интересно. Благодаря ти за разбирането. Все пак, не се срещат всеки ден хора, които ежедневно пишат в едни теми.[/QUO

ще те поканя на лични в кварталната кръчма.

Коментар

Напиши ми на лични какво искаш да те почерпя, а най-добре е да се видим в заведение и да обсъдим нещата на живо. Би било супер интересно. Благодаря ти за разбирането. Все пак, не се срещат всеки ден хора, които ежедневно пишат в едни теми.

Коментар

+1
            Радев, навремето съм живял в панелка, лошо беше само че беше 1996 и нямах парно, нямаше и изолация, но аз бях решил/планувах продажба и да се местя. Но добър приятел имам, живее в твоя квартал и си купи още един четиристаен - 2011 мисля, панел, пак в Дружба. Каза че му харесва, реална площ е, широки стаи, изолирал си го е, всичко е шест. И мисля че мога да му вярвам.
            Та, поздравления за панелката.
            Last edited by bulgarian lev; 14.07.2016, 00:36.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
              Ники, радвам се, че веднъж сме на едно мнение. Извинявай за снощи и писанията ми за жена ти! Грозно беше, не бях прав. ИЗВИНЯВАЙ! Ще ти купя нещо за компенсация, става ли?

а не съм против имота като инвестиция .даже мисля за собствено ползване е най инвестиционно.защото е запълнено нон-стоп и сметките са платени.предпочитам имота пред разни шитни като акции на БФБ пенсионни фондове и тем подобни.само че съм против купуването на "зелено" и купуването с цел "инвестиция" с кредит.
              Last edited by nradev; 14.07.2016, 00:34.

Коментар

Ники, радвам се, че сме веднъж сме на едно мнение. Извинявай за снощи и писанията ми за жена ти! Грозно беше, не бях прав. ИЗВИНЯВАЙ! Ще ти купя нещо за конпенсация, става ли?
                глобявам те 1 малко "Чивас". вероятно си прекалил с ракията.простено ти е.а не каза за коя жена от всичките става дума,

Коментар

+1
                  Ники, радвам се, че веднъж сме на едно мнение. Извинявай за снощи и писанията ми за жена ти! Грозно беше, не бях прав. ИЗВИНЯВАЙ! Ще ти купя нещо за компенсация, става ли?
                  Last edited by Бедният landlord; 14.07.2016, 00:25.

Коментар

• е то новото на "зелено" е по на сметка. плащаш по дебело ама вземаш по малко. примерно плащаш 65 получаваш 40. в голям процент от случите плащаш 65 и получаваш среден пръст

Коментар

Старозагорски, покупката на панелка има поне 7 предимства пред акции на Софарма, да ги изброя ли?
                      +1

Коментар

• Купуването на панел е ритуално самоубийство!
                        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                          Скептика, на последната панелка която гледах преди да си похарча парите
                          за стара тухла, и падаха панелите на хола. Външната изолация – нова беше
                          разцепена по фугите, Имаше теч от дъждовна вода в хола.
                          На 6-ти етаж , панелката беше 8 етажа. И тогава спрях да гледам панелки.
                          Купи си ти панелка.
                          Я, това е новина, къде са падали панели, щото с изключение на една фасада в Стара Загора, такъв случай не е имало през последните 60 години! Разясни!

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                            и са доста добре изпълнени като качество плевенските панели
                            Скептика, на последната панелка която гледах преди да си похарча парите
                            за стара тухла, и падаха панелите на хола. Външната изолация – нова беше
                            разцепена по фугите, Имаше теч от дъждовна вода в хола.
                            На 6-ти етаж , панелката беше 8 етажа. И тогава спрях да гледам панелки.
                            Купи си ти панелка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              не
                              Аха, бягаш от дискусия , ясно.

Коментар

Старозагорски, покупката на панелка има поне 7 предимства пред акции на Софарма, да ги изброя ли?
                                не

Коментар

Working...
                                X