Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "панелка" - струва ли си?
Collapse
X
-
[QUOTE=nradev;1060009768]Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНапиши ми на лични какво искаш да те почерпя, а най-добре е да се видим в заведение и да обсъдим нещата на живо. Би било супер интересно. Благодаря ти за разбирането. Все пак, не се срещат всеки ден хора, които ежедневно пишат в едни теми.[/QUO
ще те поканя на лични в кварталната кръчма.
Коментар
-
[QUOTE=Бедният landlord;1060009767]Напиши ми на лични какво искаш да те почерпя, а най-добре е да се видим в заведение и да обсъдим нещата на живо. Би било супер интересно. Благодаря ти за разбирането. Все пак, не се срещат всеки ден хора, които ежедневно пишат в едни теми.[/QUO
ще те поканя на лични в кварталната кръчма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама ние по принцип сме на 1 мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение+1
Та, поздравления за панелката.Last edited by bulgarian lev; 14.07.2016, 00:36.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНики, радвам се, че веднъж сме на едно мнение. Извинявай за снощи и писанията ми за жена ти! Грозно беше, не бях прав. ИЗВИНЯВАЙ! Ще ти купя нещо за компенсация, става ли?
а не съм против имота като инвестиция .даже мисля за собствено ползване е най инвестиционно.защото е запълнено нон-стоп и сметките са платени.предпочитам имота пред разни шитни като акции на БФБ пенсионни фондове и тем подобни.само че съм против купуването на "зелено" и купуването с цел "инвестиция" с кредит.Last edited by nradev; 14.07.2016, 00:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНики, радвам се, че сме веднъж сме на едно мнение. Извинявай за снощи и писанията ми за жена ти! Грозно беше, не бях прав. ИЗВИНЯВАЙ! Ще ти купя нещо за конпенсация, става ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение+1Last edited by Бедният landlord; 14.07.2016, 00:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеСтарозагорски, покупката на панелка има поне 7 предимства пред акции на Софарма, да ги изброя ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеСкептика, на последната панелка която гледах преди да си похарча парите
за стара тухла, и падаха панелите на хола. Външната изолация – нова беше
разцепена по фугите, Имаше теч от дъждовна вода в хола.
На 6-ти етаж , панелката беше 8 етажа. И тогава спрях да гледам панелки.
Купи си ти панелка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеи са доста добре изпълнени като качество плевенските панели
за стара тухла, и падаха панелите на хола. Външната изолация – нова беше
разцепена по фугите, Имаше теч от дъждовна вода в хола.
На 6-ти етаж , панелката беше 8 етажа. И тогава спрях да гледам панелки.
Купи си ти панелка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеСтарозагорски, покупката на панелка има поне 7 предимства пред акции на Софарма, да ги изброя ли?
Коментар
Коментар