IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
    Стрелбище хубав район??? Стига смешки. В София хубави райони няма. Има само големи и малки кочини. В тоя ред на мисли - много по-важно е сградата да е нова, апартаментите да са с добро изложение и разпределение и да има гаражи, отколкото да е в "хубав" район. Нова сграда в Обеля е 100 пъти по за предпочитане от панеляк в Стрелбище.
    Сигурно говориш напосоки. Обеля е ного хубаво място за живеене. Тихо, спокойно, непрезастроено, въздухът е ного чист, а в селото хората си имат хубави къщи, дворченца, доматки, кокошляци - то да се разхождаш е хубаво, камо ли да живееш. С влакът: за 15 минути си на пъпът на София. От южните подвитошни райони за 15 минути ще стигнеш, ама в друг живот, освен от районът около южният МОЛ.

Не си прави и за строителството - калпаво било - Българинът е генетически строител. Колкото и да е мърлю - такъв е. Моят блок е ЕПК и като здравина не го давам за никой. Арматурни железа, човек - колкото китката ми дебели, два етажа мазета, дълбоки основи...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
      Хубаво е в Трявна Боженци Арбанаси Велико Търново.С удоволствие бих живял там
      Ще се сетиш

Коментар

Стрелбище хубав район??? Стига смешки. В София хубави райони няма. Има само големи и малки кочини. В тоя ред на мисли - много по-важно е сградата да е нова, апартаментите да са с добро изложение и разпределение и да има гаражи, отколкото да е в "хубав" район. Нова сграда в Обеля е 100 пъти по за предпочитане от панеляк в Стрелбище.
        Ако ми намериш такава сграда и ме заведеш ще почерпя.Нова сграда апартаменти с добро изложение и разпределение и гаражи в София?????Аз твърдя че такова нещо не съществува освен в брокерските хвалби

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
          Ок.
          Моля да кажеш по твоите стандарти хубав район в хубав град в България?
          За Монако - няма да спорим
          Хубаво е в Трявна Боженци Арбанаси Велико Търново.С удоволствие бих живял там

Коментар

• Първоначално изпратено от Чифликчия Разгледай мнение
            http://www.marica.bg/%D0%BF%D0%B0%D0...news88079.html

Панелните обиталища са най-сигурните , особено тея дето са майсторосвани от пияни виетнамци или светила на бригадирското движение...
            Новите коптори са строени от строителни инженери с вратовръзки и костюми

Коментар

Не съм бил навсякъде, за да давам мнение за всеки град. София обаче е една грамадна кочина. Писал съм стократно вече и за панелите, и за ЕПК-тата, и за новото, и за старото, и за "аристократичния" център, и за "елитния" Докторски паметник, и за "гъзарския" Лозенец, и за прехвалените южни райони... Няма да се повтарям, търси и чети.
              Хубав квартал с панели ми звучи малко като Бентли с газова уредба...
              И теглич за ремарке че зер с какво да си прекарваме дървата за печката

Коментар

• http://www.marica.bg/%D0%BF%D0%B0%D0...news88079.html

Панелните обиталища са най-сигурните , особено тея дето са майсторосвани от пияни виетнамци или светила на бригадирското движение...

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
                  Ок.
                  Не съм бил навсякъде, за да давам мнение за всеки град. София обаче е една грамадна кочина. Писал съм стократно вече и за панелите, и за ЕПК-тата, и за новото, и за старото, и за "аристократичния" център, и за "елитния" Докторски паметник, и за "гъзарския" Лозенец, и за прехвалените южни райони... Няма да се повтарям, търси и чети.
                  Хубав квартал с панели ми звучи малко като Бентли с газова уредба...
                  Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                    Само Стрелбище да е...
                    В София да не кажа.. няма квартал в който няма панели ( княжево, Бояна, Драгалевци Горна Баня не ги броя за София)
                    Бе в моя няма.

Коментар

Ок.

Коментар

Дефинирай ми понятието "хубав район" и ми обясни защо Стрелбище е такъв, за да те направя смешен и да приключваме.
                        Ами ти вече си смешен, няма що. Като ти гледам аргументите от сорта на "не ми го хвали". все едно да сравняваш мерцедес с москивч... става ясно че споря с теб единствено за да ти дам възможност да продължиш да се излагаш

Коментар

Доста тъпи и бездарни сме, еле па в сравнение с немци и французи. Сложи към това факта, че панеляците се строяха при соца, когато всичко беше със скандално качество и се правеше през пръсти, и картинката ще ти се изясни.
                          Като ученик (средата на 80-те) съм ходил на практика в ЖП завода в София. Дори на мен, дете на 12-13 години, още след първото посещение ми бе пределно ясно, че това изобщо не може да бъде завод. Мръсотия, тъмнотия, смрад, гняс, шум, псувни, навсякъде се валят отпадъци и недовършени детайли, половината машини не работят, бачкерите, мърляви и миризливи, основно се подпират по стените, пафкат и си говорят простотии. Сигурен съм, че и в домостроителните комбинати е било същото. Па и достатъчно познати имах, дето се нанесоха в панеляци и ЕПК-та и като почнаха да ремонтират, пропищяха.
                          Накратко, нагледал съм се на соц продукция. Хич не ми я хвали.
                          срам си ти.. срам за емблемата дето си сложил на аватара освен това, в средата на 80тте според мен не си бил и проект, камо ли да си ходил където и да било
                          Вярно е, че имаше и доста мърлявщини но си имаше технологии, организация, инженери ( истински не льольовци) имаше си качествен контрол, авторски надзор, от началото до края и нещата като цяло бяха в нормите. Замисли се, остави панелите, тия ЕПКта по 22 етажа, как още никой не е паднал ( а не е като да не е имало земетресения и то не слаби) за тези години? Мислиш ли че е лесно да се построи сграда 22 етажа, че и да се насели да се обитава 30-40 год. да претърпи земетресения и да не мръдне а?

Коментар

Започна да катилстваш вече. "В София хубави райони няма"
                            В Монако няма панелки, така е.
                            Виж, признай си че нямаш идея какво е панелка и спориш ей така, за спорта
                            Дефинирай ми понятието "хубав район" и ми обясни защо Стрелбище е такъв, за да те направя смешен и да приключваме.

Коментар

Не е така бе момче, недейте да плюете по всичко, само защото е българско. Не сме толкова тъпи и бездарни колкото си мислите. Не можеш ти да казваш какво е български и какво немски панел, като по-долу дори не знаеше че има панели и извън соц лагера.
                              Панела си е панел - построен е, изкарал си е 50тте години живот, както е по предписание и даже след тези 50 год. много от тях изглеждат доста прилично. Има други фактори, които правят чужбинските да ИЗГЛЕЖДАТ много по-добре, но и там в панелите живеят бедни хора, пък и там са под наем ( то и тука беше така, ама после държавата кешира и им ги продаде) и това прави ситуацията по-различна.
                              Доста тъпи и бездарни сме, еле па в сравнение с немци и французи. Сложи към това факта, че панеляците се строяха при соца, когато всичко беше със скандално качество и се правеше през пръсти, и картинката ще ти се изясни.
                              Като ученик (средата на 80-те) съм ходил на практика в ЖП завода в София. Дори на мен, дете на 12-13 години, още след първото посещение ми бе пределно ясно, че това изобщо не може да бъде завод. Мръсотия, тъмнотия, смрад, гняс, шум, псувни, навсякъде се валят отпадъци и недовършени детайли, половината машини не работят, бачкерите, мърляви и миризливи, основно се подпират по стените, пафкат и си говорят простотии. Сигурен съм, че и в домостроителните комбинати е било същото. Па и достатъчно познати имах, дето се нанесоха в панеляци и ЕПК-та и като почнаха да ремонтират, пропищяха.
                              Накратко, нагледал съм се на соц продукция. Хич не ми я хвали.

Коментар

Започна да катилстваш вече. "В София хубави райони няма"
                                В Монако няма панелки, така е.
                                Виж, признай си че нямаш идея какво е панелка и спориш ей така, за спорта

Коментар

Working...
                                X