IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на "панелка" - струва ли си?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
    И да, не разбирам какви са тези глупости с определението "елитен" квартал.
    ми брокерски лафове
    все пак сина на гоце е купил нейде там )

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      баба и дедо така им викаха, за това реших, че ще знаеш термина ))
      а сега, спирам да се закачам с теб.
      Някъде до началото на 70-те натурален акт и нотариален са дублети, затова старите хора и досега им казват натурални.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
        В Манастирски ливади съм ходил за последно на оглед преди повече от 4 години. Улици нямаше, говореше се и за големи проблеми с канализацията, която не е проектирана да поеме отходните води на цял нов квартал. Обаче брокито, което бръщолевеше несвързано и имаше явни психични отклонения, ми обясняваше, че в съседния блок си бил купил апартамент синът на Агент Гоце, а малко по-нагоре живеела Ани Салич.
        Надявам се сега положението с инфраструктурата да е по-добре, но ако съдя по разни скорошни публикации, май няма голяма разлика.
        Бе аз и за Слави Трифонов - Дългия съм чувал че имал имотец там, естествено не живее в него.
        Е, не е там, а е в Борово, до бул. България, но това е друг въпрос.
        И живее в Драгалевци, комшия на Черен Чичо.
        Така че информацията от брокера цели да повиши престижа на твоя квартал. Но какво като ми е комшия Ани Салич, тя ли ще ме завива вечер да не изстина или какво.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
          В Манастирски ливади съм ходил за последно на оглед преди повече от 4 години. Улици нямаше, говореше се и за големи проблеми с канализацията, която не е проектирана да поеме отходните води на цял нов квартал. Обаче брокито, което бръщолевеше несвързано и имаше явни психични отклонения, ми обясняваше, че в съседния блок си бил купил апартамент синът на Агент Гоце, а малко по-нагоре живеела Ани Салич.
          Надявам се сега положението с инфраструктурата да е по-добре, но ако съдя по разни скорошни публикации, май няма голяма разлика. Така като гледам, здрав елит е
          http://gospodari.com/%D1%81%D1%82%D1...deo101320.html
          То хубаво си ходил, но това което си постнал е Изток. В долната част на Запад е сравнително добре положението.

И да, не разбирам какви са тези глупости с определението "елитен" квартал.

Коментар

Доста си се объркал.
            Надявам се сега положението с инфраструктурата да е по-добре, но ако съдя по разни скорошни публикации, май няма голяма разлика. Така като гледам, здрав елит е
            http://gospodari.com/%D1%81%D1%82%D1...deo101320.html
            Last edited by Crux; 31.08.2016, 11:29.
            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
              Хахахах, че моята панелка в Слатина е като Лас Вегас в сравнение с калните манастирски ливаде!!!!!!
              Доста си се объркал.

Коментар

Сравнително добре е положението.
                Хахахах, че моята панелка в Слатина е като Лас Вегас в сравнение с калните манастирски ливаде!!!!!!
                7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

добре, дано в твоята част улиците са ок.
                  Сравнително добре е положението.

Коментар

Манастирски Ливади.
                    добре, дано в твоята част улиците са ок.

Коментар

кой квартал е това?
                      изненадай ме, кажи, че не е драгалевци, княжево или нещо такова
                      Манастирски Ливади.

Коментар

Бе в моя няма.
                        кой квартал е това?
                        изненадай ме, кажи, че не е драгалевци, княжево или нещо такова

Коментар

опиках се от смях
                          Е, то си е за смях. Арбанаси е на 3 км от вкъщи, ама плевенските села откъде да знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            Горна Оряховица не съм споменавал...Лясковец също
                            опиках се от смях

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Сигурно говориш напосоки. Обеля е ного хубаво място за живеене. Тихо, спокойно, непрезастроено, въздухът е ного чист, а в селото хората си имат хубави къщи, дворченца, доматки, кокошляци - то да се разхождаш е хубаво, камо ли да живееш. С влакът: за 15 минути си на пъпът на София. От южните подвитошни райони за 15 минути ще стигнеш, ама в друг живот, освен от районът около южният МОЛ.

Не си прави и за строителството - калпаво било - Българинът е генетически строител. Колкото и да е мърлю - такъв е. Моят блок е ЕПК и като здравина не го давам за никой. Арматурни железа, човек - колкото китката ми дебели, два етажа мазета, дълбоки основи...
                              В подобен блок ЕПК на 11 етажа - един вход, 2 асансьора, един товарен, 5 апартамента на етаж имам жилище и аз. Към 3 апартамента откъм моя е ограничен достъп. Основи яки, вижда се като слезеш в мазето. Там е и абонатното на парното, може да се загубиш. И кое му е лошо на това ЕПК от 1979 година. Преградни тухлени стени, плочи по 40 см. И сега да купувам пак там бих купил. Много ползват парно и топла вода, това се отразява на сметките, падат и са значително по-ниски отколкото ако си в жилище в блок на 3 етажа с половината неползващи.
                              Last edited by bulgarian lev; 29.08.2016, 22:33.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Ще се сетиш
                                Горна Оряховица не съм споменавал...Лясковец също

Коментар

Working...
                                X