IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На мен взе да ми писва - а на Вас?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• може би е хубаво да се промени малко загрлавието че така не става ясно че става дума за земеделски земи
    mWPCloud.com

Коментар

• Сега чакаме Стамболов да ни обясни колко е хубаво да си продадат хората земята на мутрите и как партия ГЕЙБ се грижи за народа и всичко е на ползу роду.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        а бе момчета симеончо като продаде бтк за едногодишната й печалба защо тогава не ви писна , велчев като врътна доларовия дълг с плаваща лихва и на най-скъпия долар защо не ви писна , за резаците като си развяваха байрака и създадоха анклави защо не ви писна , когато червените разпродаваха имоти за без пари (заменките ) защо пак не ви писна , и да не изброявам последните 8 г. нещата от които би трябвало да ви писне ... те тогава си свиркахте и викахте ех че кеф се живее ..а сега когато група хора се мъчат да вкарат някакъв ред в тази държава чак сега ви писна .. Значи 8 год. викахме кеф ,а сега слушайки на комунягите ревовете ви писна за има няма 8 мес..Аре стига червени тролове сте спамили и тровили въздуха.
        бате аз съм тъмно син по убеждения ама ми звучи неправилно тази поравка. знам места в България където арендаторите са бивши мутри и дават рента на хората която е по ниска отколкото е даже половината субсидията ЕС... за такива ренти от по 30-50 лева могат да си мечтаят говорим си за за 7-10 лева рента и за почви идентични с тези на добруджа за категория 2-3 само че е в северозападния краи на бг не в североизточния....

отделно съм чувал истории арендатора казва ти си ми дал 90 декара парцел ама аз съм ти работил само 60 и дава рента за 60

и сега с тези поправки нямаш мърдане ако искаш да продаваш трябва да продаваш на бившите мутри...
        mWPCloud.com

Коментар

• Пичове,не обвинявайте другите за собственото си бездействие!Уверявам Ви при мен случая не такъв - мога да дам много примери но не искам-само ще посоча ,че спечелих дело на три инстанции срещу мин.на земеделието атакувайки наредбата за замените на зем.земи през 2004-2006 г. И не е само това - не искам да звучи като изтъкване затова ще си замълча.
          Нямам нищо против добрите намерения ,но случая не е такъв - а и не виждам аргументи които да подкрепят промените - просто това което правите по другите теми-да си плювате на общо основание - се повтаря и тук.Не мисля ,че някой има полза от това!
          мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

а бе момчета симеончо като продаде бтк за едногодишната й печалба защо тогава не ви писна , велчев като врътна доларовия дълг с плаваща лихва и на най-скъпия долар защо не ви писна , за резаците като си развяваха байрака и създадоха анклави защо не ви писна , когато червените разпродаваха имоти за без пари (заменките ) защо пак не ви писна , и да не изброявам последните 8 г. нещата от които би трябвало да ви писне ... те тогава си свиркахте и викахте ех че кеф се живее ..а сега когато група хора се мъчат да вкарат някакъв ред в тази държава чак сега ви писна .. Значи 8 год. викахме кеф ,а сега слушайки на комунягите ревовете ви писна за има няма 8 мес..Аре стига червени тролове сте спамили и тровили въздуха.
            КРАДЕЦА ВИКА: "Дръжне крадеца!"
            Да, Йосифе тези червеношийките са царе на това да крещят като изоглавени.
            Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
              А защо пропусна приватизацията на ванката костов.
              относно приватизацията ..ами тя започна по жанвиденово време и недей си прави изводите слушайки само комунистическите ревове..Тези момченца са се доказали ,че когато власта не е в техни ръце така манипулират обществото , че незапознати наистина започват да си мислят че ги управляват само разбойници...То и затова електората им е пенсионерски

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                Овчедушието в никакъв случай няма да ни помогне!Да вдигаме ръце и да се предаваме щото нищо никой не може да промени е най безотговорното нещо което българина прави най лесно! Аз лично познавам един депутат от СДС и смятам да повдигна въпроса и да изложа аргументите си пред него.Имам общи познати със зем.министър ,но не считам ,че пред него ще даде резултат каквото и да е в момента ! Форума според мен е място където би трябвало да се обменят мисли и да се създават идеи ,а как ще се реагира впоследствие е друга тема!Важното е да не мълчим повече и очевадни безумия да дават измамното усещане в управляващите /без значение от коя партия са/,че са вечни и гениални в преследване на личните си интереси!
                Ами организирайте протест, ходете хвърляйте камъни, бийте се с полицията, вижте в Гърция как правят. Подкрепете и другите протести които според вас са правилни, като например на лекарите и пациентите вчера. Ти беше ли там да протестираш? А беше ли на онзи 14-ти? А има ли смисъл и има ли за кого да си даваш зор?

Коментар

А защо пропусна приватизацията на ванката костов.Колкото до реда в тая държава те такова животно нема и нема да има,просто от седем милиона боклуци държава не става.
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

йоска, абе то така излиа от написаното, че щом тогава сме търпяли и сега трябва да търпим един вид, нали и другите преди това са крали, що и тия да не крадат..

нали уж идеята беше да се сложи край на тези практики, а излиза, че лобитата пак прокарват закони по същия този начин както преди ..

и тогава какво излиза, приказката за вълка в овча козина..

Коментар

• а бе момчета симеончо като продаде бтк за едногодишната й печалба защо тогава не ви писна , велчев като врътна доларовия дълг с плаваща лихва и на най-скъпия долар защо не ви писна , за резаците като си развяваха байрака и създадоха анклави защо не ви писна , когато червените разпродаваха имоти за без пари (заменките ) защо пак не ви писна , и да не изброявам последните 8 г. нещата от които би трябвало да ви писне ... те тогава си свиркахте и викахте ех че кеф се живее ..а сега когато група хора се мъчат да вкарат някакъв ред в тази държава чак сега ви писна .. Значи 8 год. викахме кеф ,а сега слушайки на комунягите ревовете ви писна за има няма 8 мес..Аре стига червени тролове сте спамили и тровили въздуха.

Коментар

Провокиран съм от поредните лобиски интереси защитени през управляващото мнозинство-
                        Става дума в поправките на ЗСПЗЗ - несериозно ми звучат твърденията ,че "всичко се прави в полза на дребните собственици и селскостопански производители"-няма как извинението за грубото потъпкване на неприкосновенността на частната собственост да е държавния интерес земеделската земя да се обработва-ако ти се налага да предложиш собствената си зем.земя първо на арендатора това означава ,че тя вече се обработва от някого и не е пустееща,освен това в пазарните отношения основения стълб около който се гради развитието е конкуренцията - с поправките се слага пречка пред навлизането на нов/да се надяваме и по качествен/ арендатор в конкретното землище.Всички претенции за държавна намеса в пазара на земя е съшит с бели конци опит да се даде възможност на определени кръгове да си създадът местен монопол и крепостничество на зем.земи в 21 век.Ако целта на държавата е да не останат плодородни земи необработвани то тя много по лесно и ефективно би се реализирала през драстичен данък върху пустеещите земи с висока категория.За мен нещата са ясни - броят ни за глупаци и ни пробутват неща които са явно от интерес на близки до управляващите фирми и местни феодали!
                        Аз няма да търпя подобно отношение - а Вие?
                        Задължително да я продадеш или само да я предложиш???

Коментар

• Овчедушието в никакъв случай няма да ни помогне!Да вдигаме ръце и да се предаваме щото нищо никой не може да промени е най безотговорното нещо което българина прави най лесно! Аз лично познавам един депутат от СДС и смятам да повдигна въпроса и да изложа аргументите си пред него.Имам общи познати със зем.министър ,но не считам ,че пред него ще даде резултат каквото и да е в момента ! Форума според мен е място където би трябвало да се обменят мисли и да се създават идеи ,а как ще се реагира впоследствие е друга тема!Важното е да не мълчим повече и очевадни безумия да дават измамното усещане в управляващите /без значение от коя партия са/,че са вечни и гениални в преследване на личните си интереси!
                          мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            И какво ще направиш? Всеки може да се оплаква, ама малко хора правят нещо всъщност! Съгласен съм с теб, но с постове по форуми няма да се оправи положението!!!
                            +1
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Провокиран съм от поредните лобиски интереси защитени през управляващото мнозинство-
                              Става дума в поправките на ЗСПЗЗ - несериозно ми звучат твърденията ,че "всичко се прави в полза на дребните собственици и селскостопански производители"-няма как извинението за грубото потъпкване на неприкосновенността на частната собственост да е държавния интерес земеделската земя да се обработва-ако ти се налага да предложиш собствената си зем.земя първо на арендатора това означава ,че тя вече се обработва от някого и не е пустееща,освен това в пазарните отношения основения стълб около който се гради развитието е конкуренцията - с поправките се слага пречка пред навлизането на нов/да се надяваме и по качествен/ арендатор в конкретното землище.Всички претенции за държавна намеса в пазара на земя е съшит с бели конци опит да се даде възможност на определени кръгове да си създадът местен монопол и крепостничество на зем.земи в 21 век.Ако целта на държавата е да не останат плодородни земи необработвани то тя много по лесно и ефективно би се реализирала през драстичен данък върху пустеещите земи с висока категория.За мен нещата са ясни - броят ни за глупаци и ни пробутват неща които са явно от интерес на близки до управляващите фирми и местни феодали!
                              Аз няма да търпя подобно отношение - а Вие?
                              И какво ще направиш? Всеки може да се оплаква, ама малко хора правят нещо всъщност! Съгласен съм с теб, но с постове по форуми няма да се оправи положението!!!
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Да...Напълно споделям разсъжденията ти Q35. Лошото е, че по никакъв начин не може да им се въздейства на арогантната, алчна и безскрупулна управленска сган. Все във връзка с промените на Закона за опазване на земеделските земи - приетата поправка за забрана разполагането на ВЕИ на зем.земи от 1-4 категория цели смъкване цените на тези земи и изкупуването им по силата на поправката за предлагането им първо на арендатора. Не малко обществени обсъждания имаше, аргументи да не се въвежда тази поправка/отнасяща се до нищожно количество земя/, дадоха и "жертви" заради силния обществен натиск-зам.министър беше освободен-но в края на краищата пак прокараха нечистоплътните си лобистки идеи...

Коментар

Working...
                                X