IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в земеделска земя

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ли интерес към земите в с.Мировяне?

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      Тука Гърци, китайци и индийци ще изкупят нашите земи.
      И какво като ги изкупят земите?
      Няма да си ги занесат у тях я!
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Тука Гърци, китайци и индийци ще изкупят нашите земи.
        Ми да ги изкупуват. Като няма кой да ги работи в Цървулания , да ги вземе някой друг.

Коментар

• Тука Гърци, китайци и индийци ще изкупят нашите земи.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            В Молдова бих си купил само молдованка ................./. Имах една състудентка от Кишинеу. Страшна пи.......а!
            .................и вино , и вино !

Коментар

• Уважаеми, всяка година по 2 пъти ходя до там.
              Обвиняваш ме на база какво си видял някъде в нета, а пък аз твърдя какво мога да взема, след като съм го видял с очите си и съм чул предложения.
              Смешни изводи на база смешен анализ.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Ааа, Валоне, послъга малко. Явно бая отдавна не си проверявал.
              То там Молдова бетер балон станало бе, по-скъпо от наша Добруджа даже.
              И на база на какво ? Държавицата им двойно по-скапана и от нас.

http://www.allmoldova.com/en/moldova...249052507.html

Коментар

В Молдова бих си купил само молдованка и то за една вечер /обръщам глава през рамо да не ме види жената кво пиша/. Имах една състудентка от Кишинеу. Страшна пи.......а!
                Поздрав за почитателите на руското кино!
                http://vbox7.com/play:me994d2e50
                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                |___________||__|___|)
                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

В Молдова бих си купил само молдованка и то за една вечер /обръщам глава през рамо да не ме види жената кво пиша/. Имах една състудентка от Кишинеу. Страшна пи.......а!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                    Тцъ. Последно когато проверявах , можех да купя декара за 50-60 лв в района на Кагул.

Коментар

Лорде, ти що не идеш бе като е далавера. Не случайно е западнала.
                      Дори чайна пипъл избягаха от там, не дочакаха и година на инвестицията си .

ПС Виж за натирване там на незаконниците от гетата става региона.
                      Щото не съм решил да се занимавам със земеделие. Иначе и за инвестиция е чудесна.
                      Жена ми има там 50 дка ЗЗ и нито тя, нито братята и купват олио примерно.
                      Плюс това моят микросвят се върти около столицата.Най далечният ми имот включая и ЗЗ са на 50км. по въздух от "Шератон". Част от тях са си за отдаване под наем, друга част за живеене, а трета част за работни места.

П.П. Ай до скоро, че трябва да махам сума стикери от 3 автомобила. Този мой приятел Алеко се е олял! Нищо чудно, че искат да го вкарат в затвора.

Коментар

Що се занимавате с глупости не мога да разбера! В северозападнала България може да сключите прекрасна сделка За прекрасен първокласен чернозем. Това в едно с една бяла хасиенда на брега на Дунав и пей сърце. Впрягаш 10-ина местни смугли хора да ти бачкат житен клас на нива, а ти с моторница по Дунай се спущаш
                        Лорде, ти що не идеш бе като е далавера. Не случайно е западнала.
                        Дори чайна пипъл избягаха от там, не дочакаха и година на инвестицията си .

ПС Виж за натирване там на незаконниците от гетата става региона.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Е ти се подигравай....твой проблем....ама първо провери и тогава се бъзикай.Куба (не съм ходил) е като райско кътче,незасегнато от урбанизацията и индустриализацията.Въпрос на време е да се либерализира режима и да бъде изкупена от американците.
                          Мда...от американците от кой друг. От Америка до Куба е колкото от София до Бургас. На същия принцип има и купувач за Северна Корея .. Затуй моят съвет е да се насочите към Луната. Поне що годе всички са с равен старт ...за сега
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Е ти се подигравай....твой проблем....ама първо провери и тогава се бъзикай.Куба (не съм ходил) е като райско кътче,незасегнато от урбанизацията и индустриализацията.Въпрос на време е да се либерализира режима и да бъде изкупена от американците.
                            Бе то туй време от 60-та година го чакат някои, ма нъц. Фидел ще надживее още 5 УСА президенти
                            И комунизъм и частна собственост, мерси, хеле пък на оня край на земята.
                            Ти по партийна линия ако се уредиш - блазе ти.
                            Чудя се ФМ-ра ко си играй на дребно със златни зрънца още, а не е запрашил вече натам....

Коментар

Айде на Кубата, не остана..

А мене да питаш най изгодно е Северна Корея

Коментар

Айде на Кубата, не остана..

А мене да питаш най изгодно е Северна Корея
                                Що се занимавате с глупости не мога да разбера! В северозападнала България може да сключите прекрасна сделка За прекрасен първокласен чернозем. Това в едно с една бяла хасиенда на брега на Дунав и пей сърце. Впрягаш 10-ина местни смугли хора да ти бачкат житен клас на нива, а ти с моторница по Дунай се спущаш

Коментар

Working...
                                X