Има ли интерес към земите в с.Мировяне?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиция в земеделска земя
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТука Гърци, китайци и индийци ще изкупят нашите земи.
Няма да си ги занесат у тях я!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТука Гърци, китайци и индийци ще изкупят нашите земи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВ Молдова бих си купил само молдованка ................./. Имах една състудентка от Кишинеу. Страшна пи.......а!
Коментар
-
Уважаеми, всяка година по 2 пъти ходя до там.
Обвиняваш ме на база какво си видял някъде в нета, а пък аз твърдя какво мога да взема, след като съм го видял с очите си и съм чул предложения.
Смешни изводи на база смешен анализ.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАаа, Валоне, послъга малко. Явно бая отдавна не си проверявал.
То там Молдова бетер балон станало бе, по-скъпо от наша Добруджа даже.
И на база на какво ? Държавицата им двойно по-скапана и от нас.
http://www.allmoldova.com/en/moldova...249052507.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВ Молдова бих си купил само молдованка и то за една вечер /обръщам глава през рамо да не ме види жената кво пиша/. Имах една състудентка от Кишинеу. Страшна пи.......а!
http://vbox7.com/play:me994d2e50|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАаа, Валоне, послъга малко. Явно бая отдавна не си проверявал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеТцъ. Последно когато проверявах , можех да купя декара за 50-60 лв в района на Кагул.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЛорде, ти що не идеш бе като е далавера. Не случайно е западнала.
Дори чайна пипъл избягаха от там, не дочакаха и година на инвестицията си .
ПС Виж за натирване там на незаконниците от гетата става региона.
Жена ми има там 50 дка ЗЗ и нито тя, нито братята и купват олио примерно.
Плюс това моят микросвят се върти около столицата.Най далечният ми имот включая и ЗЗ са на 50км. по въздух от "Шератон". Част от тях са си за отдаване под наем, друга част за живеене, а трета част за работни места.
П.П. Ай до скоро, че трябва да махам сума стикери от 3 автомобила. Този мой приятел Алеко се е олял! Нищо чудно, че искат да го вкарат в затвора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЩо се занимавате с глупости не мога да разбера! В северозападнала България може да сключите прекрасна сделка За прекрасен първокласен чернозем. Това в едно с една бяла хасиенда на брега на Дунав и пей сърце. Впрягаш 10-ина местни смугли хора да ти бачкат житен клас на нива, а ти с моторница по Дунай се спущаш
Дори чайна пипъл избягаха от там, не дочакаха и година на инвестицията си .
ПС Виж за натирване там на незаконниците от гетата става региона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ ти се подигравай....твой проблем....ама първо провери и тогава се бъзикай.Куба (не съм ходил) е като райско кътче,незасегнато от урбанизацията и индустриализацията.Въпрос на време е да се либерализира режима и да бъде изкупена от американците.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ ти се подигравай....твой проблем....ама първо провери и тогава се бъзикай.Куба (не съм ходил) е като райско кътче,незасегнато от урбанизацията и индустриализацията.Въпрос на време е да се либерализира режима и да бъде изкупена от американците.
И комунизъм и частна собственост, мерси, хеле пък на оня край на земята.
Ти по партийна линия ако се уредиш - блазе ти.
Чудя се ФМ-ра ко си играй на дребно със златни зрънца още, а не е запрашил вече натам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде на Кубата, не остана..
А мене да питаш най изгодно е Северна Корея
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде на Кубата, не остана..
А мене да питаш най изгодно е Северна Корея
Коментар
Коментар