IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в земеделска земя

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ами давай купувай.... Искам 1000 кинта, щото иначе ще я продам на чужденци за 500
    Изчакай догодина да паднат ограниченията и ще я продадеш и за 3000

Коментар

• Първоначално изпратено от kokotom Разгледай мнение
      Защо не ?
      Ами давай купувай.... Искам 1000 кинта, щото иначе ще я продам на чужденци за 500

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ами ако аз все пак искам да си продам земята?? Ти ще я купиш ли?
        Защо не ?

Коментар

Изобщо не става въпрос да ги има или няма - става въпрос за разделянето на България . Нямам нищо против тях .И нямам нищо общо с Волен .
          Ами ако аз все пак искам да си продам земята?? Ти ще я купиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Сори, не сте били упадъчни - ваша милост сте болни, от юнаците на Болен С.

И какво лично имате срещу горните 2 групи ? А специално помаците доколкото знам са едни от най работливите хора.

За мене не е проблем и 1-2 милиона още да дойдат ако ще и от Тамбукту. Тъкмо ще подобрят скапващата ни се демография.
            Стига да не правят мизерии, да бачкат здраво, да уважават традициите ни и спазват стриктно законите ни.
            Ма то затуй и държава като хората трябва, дет я няма никаква....
            Изобщо не става въпрос да ги има или няма - става въпрос за разделянето на България - териториално. Нямам нищо против тях .И нямам нищо общо с Волен .
            Last edited by kokotom; 22.02.2013, 20:46.

Коментар

Може и да сме упадъчни , но ще изтъкна няколко факта . В момента в България има 670 000 руснаци - собственици на имоти / и земя и жилища / . Всички помаци в Кърджалийския регион до преди 15 години не бяха собственици на земята - само я обработваха. В Разградско не беше така . Доста семейства се преместиха на юг и получиха земя . От години се говори за отцепване на южна България иприсъединяване към Турция. В момента се организира съюз / партия /на всички постоянно пребиваващи в България руски граждани - вече имат и устав . Скоро ще бъде официална и ще искат право на глас - като български граждани. Те ще бъдат около 10 % от населението . Как мислиш - дали няма да станат повече и да вземат властта, а?
              Сори, не сте били упадъчни - ваша милост сте болни, от юнаците на Болен С.

И какво лично имате срещу горните 2 групи ? А специално помаците доколкото знам са едни от най работливите хора.

За мене не е проблем и 1-2 милиона още да дойдат ако ще и от Тамбукту. Тъкмо ще подобрят скапващата ни се демография.
              Стига да не правят мизерии, да бачкат здраво, да уважават традициите ни и спазват стриктно законите ни.
              Ма то затуй и държава като хората трябва, дет я няма никаква....

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Скъпи Другари,

Какво мислите за тази петиция ( Закон За Забрана Продажбата На Българска Земя На Чужденци ) http://www.peticiq.com/zakonzazabran...emqnachujdenci
                Упадачна или не е?
                все едно докторе. сития на гладния не вярва. Ако нямаш какво да ядеш ще си изръфаш и цървулите а ти за земята се притесняваш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Май двамцата сте по упадъчни и от "петицията"

Да не забравите да национализирате и вече продадените на гадните частници.

Венсеремосссс !
                  Може и да сме упадъчни , но ще изтъкна няколко факта . В момента в България има 670 000 руснаци - собственици на имоти / и земя и жилища / . Всички помаци в Кърджалийския регион до преди 15 години не бяха собственици на земята - само я обработваха. В Разградско не беше така . Доста семейства се преместиха на юг и получиха земя . От години се говори за отцепване на южна България иприсъединяване към Турция. В момента се организира съюз / партия /на всички постоянно пребиваващи в България руски граждани - вече имат и устав . Скоро ще бъде официална и ще искат право на глас - като български граждани. Те ще бъдат около 10 % от населението . Как мислиш - дали няма да станат повече и да вземат властта, а?
                  Last edited by kokotom; 22.02.2013, 19:52.

Коментар

• Май двамцата сте по упадъчни и от "петицията"

Да не забравите да национализирате и вече продадените на гадните частници.

Венсеремосссс !

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Скъпи Другари,

Какво мислите за тази петиция ( Закон За Забрана Продажбата На Българска Земя На Чужденци ) http://www.peticiq.com/zakonzazabran...emqnachujdenci
                      Упадачна или не е?
                      Изобщо не е упадъчна. Дори ще я подкрепя .Но може би трябва да не е за всички видове. Например малки парцели по черноморието и планините биха били атрктивни и ще носят доходи. Но за земеделските - пълна забрана . Освен това трябва да разкараме Тома Белев и фондацията на жена му/ финансирана от Швейцария / - той не е никакъв еколог , а само пречи на нормалния бизнес. Има достатъчно инстанции да следят проектите.

Коментар

• Скъпи Другари,

Упадачна или не е?
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Last edited by comet; 23.04.2013, 19:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от simona92 Разгледай мнение
                            Zdraveite, Imam 50 dekara zemq i iskam da zapo4na da pravq ne6to varxo neq i da iskaram dopalnitelni prixodi. Poneje ne sam mnogo zapoznata iskam da vi popitam kakvo moje da se sadi za da ti nosi prixodi. Blagodarq
                            Садиш центчета и береш на зелено!

Коментар

• Zemedeslka zemq

Zdraveite, Imam 50 dekara zemq i iskam da zapo4na da pravq ne6to varxo neq i da iskaram dopalnitelni prixodi. Poneje ne sam mnogo zapoznata iskam da vi popitam kakvo moje da se sadi za da ti nosi prixodi. Blagodarq

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Има ли интерес към земите в с.Мировяне?
                                Пратил съм ти едни въпросчета,чакам отговор на лични.

Коментар

Working...
                                X